1123
-
Boshi - VIP Åšcigacz.pl
http://www.sadistic.pl/za-duzo-red-bulla-vt229205.htm
Tytuł dobry, więc nie muszę dodawać nic więcej
Tytuł dobry, więc nie muszę dodawać nic więcej

Watch out, we got a badass over here!
-
Walenty - Moderator
d_donald napisał(a):Ale pogoda... I już koniec sezonu tak naprawdę...
Naaah, może tragedii jeszcze nie będzie. Muszę zrobić serwis frezarce, gdyby nie to, że Bóg jeden raczy wiedzieć, co jest wlane do zbiornika wyrównawczego, to zostawił bym wszystkie regulacje, płyny itp. na wiosnę, a tak muszę szukać w miarę ogarniętych 2 dni, żeby dojechać 40km do warsztatu

Raz motór byl chory i leżał w łóżeczku.
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
-
Glenroy - Moderator
Zastanawia mnie to, że Skoq hejtował, że ktoś mu wspomniał w temacie o mieście i wożeniu dupy a sam wziął najłagodniejszą spośród wszystkich 600tek
Pogoda się zepsuła, zobaczymy co będzie dalej. Sezon późno się zaczął to dla równowagi wcześnie musi się skończyć...

Pogoda się zepsuła, zobaczymy co będzie dalej. Sezon późno się zaczął to dla równowagi wcześnie musi się skończyć...
- d_donald
- Świeżak
Vergon napisał(a):Panowie Modowie co to są te pochwały, których ilość można podejrzeć w profilu?
Kto to daje (a raczej dawał, bo nigdy na forum pochwały nie widziałem) i w jaki sposób?
a to wiedzą tylko najstarsi forumowi górale

Musiałeś się jakoś minąć z tematem patrząc po dacie rejestracji. Kiedyś oprócz ostrzeżeń (jeśli dobrze pamiętam to razem to wprowadzono) występowały również pochwały- na forach widać to pod różną postacią (widziałem np. browary, czy zbite piątki). Różnica polegała na tym, że: wiadomo- za coś pozytywnego, nie negatywnego jak ostrzeżenie; pochwałę mógł dać każdy użytkownik, nie tylko moderator.
Narzędzie według mnie mało przydatne. Najwidoczniej według góry tak samo- po krótkim czasie "pochwały" wycofano, natomiast ich licznik- jak widać- pozostał.
-
kravec - Administrator
I bardzo dobrze, bo często potem ludzie odpisują tylko po to by dostać pochwałę i do tego się proszą o nią. Jak ktoś chce zobaczyć jak to działa to polecam portal DarkWarez. Fakt, że średnia wiekowa userów tego portalu to jakieś 13 lat, ale co tam.
Zastrzeżenia na PW.
-
Boshi - VIP Åšcigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości