112
mar111cin napisał(a):Rosiboj, co tam zamawiałeś, że się tak opłacało?
Nie tyle tak sie oplacalo co nie bylo wyboru. Padl mi zasilacz w Popcornie Nie chcialo mi sie bawic ani w naprawianie (wymiane kondensatorow), ani jakies zewnetrzne zasilania i przerobki a niestety jako ,ze sprzet jest mocno custom, nawet zasilacz ma nietypowy (chodzi o rozmiary)

A druga zabawka to ... jako, ze siedze teraz w domu i sie nudze, postanowilem sprawic sobie nowy tuner DVB. Mam starego dbox2 i przez kilka lat stal i wchlanial kurz, teraz go jakos odpalilem i nie moge patrzec na obraz w SD wiec stwierdzilem, ze czas na upgrade i zamowilem dreambox-a DM800se HD, wbilem w google co chce, wszedlem na stronke producenta, wszystko ok, tylko cena w $ .... no i sie okazalo dlaczego

Jak juz sprzedalem, czym sie bede bawil to moze ktos tutaj jest w temacie dreamboxow? Ostatni raz bawilem sie tym chyba z 10 lat temu wiec mowiac delikatnie mocno wypadlem z obiegu i pewnie bede mial kilka pytan jak juz dostane go w swoje rece.
Tysiąc serc jedno bicie one direction ponad życie
-
rosiboj - Moderator
ASR1927 napisał(a):Weź pożycz komuś pieniądze a potem módl się i proś żeby oddał
Niektórzy twierdzą, że jak się komuś pożyczy pieniądze i nigdy więcej tego osobnika nie zobaczy to są to pieniądze dobrze zainwestowane.
-
Angler - Bywalec
suhy-19 tylko nie zapominaj że nie każdy ma klamkę pod poduszką

"ZX-10R" Ninja 2008 | http://bikepics.com/members/blackzx10r/
-
Black-Ghost - VIP Åšcigacz.pl
Ja nie mam sprzętu do długów odbierania, ba, nawet dłużników nie mam. Dobra pieniądzem zwanego na szczęście za wiele nie mam i mogę spokojnie spać, bez obaw o kradzież, nieuczciwego dłużnika, zus, skarbówkę czy porwanie dla okupu, podążając za starym przysłowiem - "Z pustego to i Salmonella nie naleje" czy jakoś tak.
-
Angler - Bywalec
http://www.youtube.com/watch?v=5Ze4bUULE3o#at=678
Przyjemnej niedzieli, wyjdźcie trochę pojeździć
Przyjemnej niedzieli, wyjdźcie trochę pojeździć

They won't get me. they won't get me, they will never cease to try!
-
ASR1927 - Moderator
Dobra, bo coÅ› cicho tu.
Przychodzi pani do lekarza i mówi:
-chciałabym się zapisać na aborcję.
-dobrze, zapisują panią na najbliższy możliwy termin. Proszę przyjść za półtora roku.
Przychodzi pani do lekarza i mówi:
-chciałabym się zapisać na aborcję.
-dobrze, zapisują panią na najbliższy możliwy termin. Proszę przyjść za półtora roku.
Watch out, we got a badass over here!
-
Walenty - Moderator
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości