Trudne Sprawy- w wykonaniu forumowych histeryków
-
froeverfree - Świeżak
Krmtzzz napisał(a):Powerbit daj znac jak sie sprawuja, bo rozkminiam miedzy nimi, a shima bullet
Spoko, spoko

Niektóre chwile, zapomina się przez całe życie
-
power_bit - VIP Ścigacz.pl
froeverfree napisał(a):W sumie, i tak nie mam czym jeździć to niech sobie będzie.. Chociaż już bym sobie chociaż poplecakowała
Witaj w klubie koleżanko heheh aczkoliwek ja nie lubie robic za "plecaczek" ale z dwojga złego.....

Jak Mi Mówią Ty Musisz-Ja Mówię Niekoniecznie ...
-
dziewczyna855 - Świeżak
-
dziewczyna855 - Świeżak
No dokładnie, cieniutka skóra która sprawia wrażenie, że rozleci się po pierwszym kontakcie z matką ziemią (nie twierdze, że tak jest) protektory są stosunkowo twarde, skóra mięciutka. Rękawiczki są przewiewne i bardzo wygodne, na temat wytrzymałości nic nie powiem, bo pasażerka nie używa klamki hamulca/sprzęgła oraz jeździ sporadycznie.
Niektóre chwile, zapomina się przez całe życie
-
power_bit - VIP Ścigacz.pl
dziewczyna855 napisał(a):Witaj w klubie koleżanko heheh aczkoliwek ja nie lubie robic za "plecaczek" ale z dwojga złego.....
Kierowca niby pewny ale od czasu gdy zaczęłam jeździć gorzej się siedzi z tyłu

-
froeverfree - Świeżak
Dziewczyny, ja to bym nie mogl jezdzic jako plecak ;D kiedys jechalem jako plecak na DL1000 i powiem Wam, ze bałem sie
nie ufam kierowcy niestety, zadnemu, no i jest niewygodnie !
Power dzieki za info, jednak chyba sie zdecyduje na te tschule. Bo widze ze tam jest sporo grubsza skora, a i tak maja jakies tam wywietrzniki. Bardziej chodzilo mi o to zeby rekawice byly poprostu krotkie (w moich 212 jest goraco powyzej nadgarstka w lecie) niż ultra przewiewne. A o tym czy skora w shimach jest wystarczajaco gruba nie chcialbym sie przekonac na sobie

Power dzieki za info, jednak chyba sie zdecyduje na te tschule. Bo widze ze tam jest sporo grubsza skora, a i tak maja jakies tam wywietrzniki. Bardziej chodzilo mi o to zeby rekawice byly poprostu krotkie (w moich 212 jest goraco powyzej nadgarstka w lecie) niż ultra przewiewne. A o tym czy skora w shimach jest wystarczajaco gruba nie chcialbym sie przekonac na sobie
-
Krmtzzz - VIP Ścigacz.pl
froeverfree napisał(a):Kierowca niby pewny ale od czasu gdy zaczęłam jeździć gorzej się siedzi z tyłu
Nie żebym był propolonistyczny ale przez brak przecinków najpierw zrozumiałem że zaczęłaś jeździć gorzej

-
amahay - Stały bywalec
wstyd i hańba! Humanistka a o przecinkach zapominam
w sumie ja nigdy nie mówiłam że dobrze jeżdżę:)
Krmtzzz, ja mam tylko jednego któremu całkowicie ufam (a przynajmniej gdy jest kierowcą:)), ewentualnie brat, chociaż z nim już gorzej, reszta jakoś mniej pewnie..

Krmtzzz, ja mam tylko jednego któremu całkowicie ufam (a przynajmniej gdy jest kierowcą:)), ewentualnie brat, chociaż z nim już gorzej, reszta jakoś mniej pewnie..
-
froeverfree - Świeżak
-
Black-Ghost - VIP Ścigacz.pl
śpicie jeszcze?
Jak ja bym wiózł na plecaczku dziewczyne 60/90/60 , to mi by sie gorzej z przodu siedziało - bo nie mógłbym się oglądać za siebie
kobieta z tyłu to skarb, jak to napisał Suzuki gsx 750 f
Tak więc dziewczyny, my panowie zapraszamy na plecaczek
froeverfree napisał(a): gorzej się siedzi z tyłu
Jak ja bym wiózł na plecaczku dziewczyne 60/90/60 , to mi by sie gorzej z przodu siedziało - bo nie mógłbym się oglądać za siebie

kobieta z tyłu to skarb, jak to napisał Suzuki gsx 750 f
Suzuki gsx 750 f napisał(a): Przy hamowaniu leci na mnie kroczem , więc jest miło
Co do faceta ?? poduszka między nami by mnie nie kuł paskiem
Tak więc dziewczyny, my panowie zapraszamy na plecaczek

-
fzr - Bywalec
-
Dyz!o91 - Świeżak
fzr chyba ci sie wymiary pomyliły :p
W sumie, jadąc z tyłu można się przynajmniej poprzytulać
Śpimy, ta.. Mi sie nie opłacało iść spać w sumie
W sumie, jadąc z tyłu można się przynajmniej poprzytulać

Śpimy, ta.. Mi sie nie opłacało iść spać w sumie

-