1
Motocykliści olewają fotoradary
Jak już jesteśmy przy temacie, to wiem, że kilka(naście może nawet) razy fotoradar przenośny zrobił mi zdjęcie od przodu. Jak wygląda sprawa od wewnątrz? Wszczynają jakie dochodzenie czy z góry odpuszczają?

Jak już jesteśmy przy temacie, to wiem, że kilka(naście może nawet) razy fotoradar przenośny zrobił mi zdjęcie od przodu. Jak wygląda sprawa od wewnątrz? Wszczynają jakie dochodzenie czy z góry odpuszczają?
They won't get me. they won't get me, they will never cease to try!
-
ASR1927 - Moderator
Konkretny facet od zx-10r
Musze kiedyś oszczać jakiś fotoradar. Cycu_rsko we wszystkich sportach pęka ale nie we wszystkich rozpada sie na pół jak w suzuki. 

"ZX-10R" Ninja 2008 | http://bikepics.com/members/blackzx10r/
-
Black-Ghost - VIP Åšcigacz.pl
Do zwykłych stacjonarnych fotoradarów nic nie mam! Przynajmniej spełniają funkcje prewencyjną. A nie moge naszczać na przenośny straży miejskiej bo wszyscy mnie w mieście znają

-
wesołych świąt !
Oto piosenka na to święto : http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=2zQbyifVY-U (otwórz link)
Oto piosenka na to święto : http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=2zQbyifVY-U (otwórz link)
-
amahay - Stały bywalec
"Amahay" Będziesz śpiewał tą piosenkę przy wigilijnym stole? 

-
Ty jeszcze jestes w szpitalu? Bo to chyba nie ten oddzial
Mojemu malemu piosenka sie podobala tylko te diabelki nie bardzo. Piosenka na temat jak najbardziej 

-
mirekm71 - VIP Åšcigacz.pl
Invinciblee napisał(a):Na moto? A co mogą zrobić?
A nawet jeśli, nie dać się zastraszyć i "panie, ja to bym się nawet bał tyle jechać".
No może po jakichś znakach szczególnych mnie znajdą, przy kontroli drogowej czy po zdjęciu na facebooku

Jeszcze jedno, myślicie, że jak odinstalowałem akumulator, to na wiosnę immobilizer (czy cokolwiek innego) będzie miał jakieś pretensje? Nie mam czerwonego kluczyka serwisowego/kodującego
-
ASR1927 - Moderator
Krmtzzz napisał(a):ASR normalnie podepniesz na wiosne i odpalisz moto. Ja tez nie mam czerwonego i mam tylko jeden kluczyk. W tamtym roku odpialem i po zimie odpalil na tyk bez zadnych problemow.
No to malina. W sumie nie wiem, czemu o to pytam. W Ibizie tez przecież mam Immo i tyle razy wyciągałem akumulator. Chyba jestem przewrażliwiony

-
ASR1927 - Moderator
tez sie zastanawiam zeby wyjac na zime akumulator .. w samochodzie to bez sensu bo pol dnia by sie pozniej bootowal ale w moto chyba nie bedzie problemu ....
Tysiąc serc jedno bicie one direction ponad życie
-
rosiboj - Moderator
Rosi, tak z ciekawości, jak Ty taki pasjonat motoryzacji jesteś, to jakie masz auto? To jakaś perełka czy zwykłe wozidło?
Chopy, pomóżcie. Mam problem z dyskami (chyba). Na C:\ mam non stop w okolicach 200mb wolnego miejsca. Jak jest mniej to Windows (mam XP) ostrzega że jest za mało, wtedy uruchamiam procedurę - Oczyszczanie dysku, CCleaner ale to zwalnia niewiele - w granicach 100mb więc to wolne miejsce zawsze oscyluje w granicach 200mb. Kiedy oglądam jakiś filmik na youtube to momentalnie wyskakuje ostrzeżenie że jest mało miejsca na C:\. Robię też często defragmentację dysku. Ogólnie C:\ ma 7.5gb
Druga sprawa. Właśnie wysiadł mi dysk F:\ w ogóle go nie ma w eksploratorze, przez co nie działa wiele rzeczy (np. winamp). Co ja mam z tym fantem zrobić?
Nie śmiejcie się ze mnie, jeżeli to błahy problem. Jestem tylko biednym elektrykiem, a nie informatykiem
Nie wiem jak Mercedesy, ale Peugeot 607 miał osobny aku w bagazniku, do napędu elektronicznych bajerów
Chopy, pomóżcie. Mam problem z dyskami (chyba). Na C:\ mam non stop w okolicach 200mb wolnego miejsca. Jak jest mniej to Windows (mam XP) ostrzega że jest za mało, wtedy uruchamiam procedurę - Oczyszczanie dysku, CCleaner ale to zwalnia niewiele - w granicach 100mb więc to wolne miejsce zawsze oscyluje w granicach 200mb. Kiedy oglądam jakiś filmik na youtube to momentalnie wyskakuje ostrzeżenie że jest mało miejsca na C:\. Robię też często defragmentację dysku. Ogólnie C:\ ma 7.5gb
Druga sprawa. Właśnie wysiadł mi dysk F:\ w ogóle go nie ma w eksploratorze, przez co nie działa wiele rzeczy (np. winamp). Co ja mam z tym fantem zrobić?
Nie śmiejcie się ze mnie, jeżeli to błahy problem. Jestem tylko biednym elektrykiem, a nie informatykiem

Nie wiem jak Mercedesy, ale Peugeot 607 miał osobny aku w bagazniku, do napędu elektronicznych bajerów
-
ASR1927 - Moderator
ASR1927 napisał(a):Nie wiem jak Mercedesy, ale Peugeot 607 miał osobny aku w bagazniku, do napędu elektronicznych bajerów
W Mercach jest to samo, mała bateryjka pod maską do rozruchu i wielkie ku*wisko w bagażniku do podtrzymania elektroniki, jak ten padnie, tak kaput, z tego co słyszałem jedynie serwis pomoże

Raz motór byl chory i leżał w łóżeczku.
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
-
Glenroy - Moderator
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości