nowy admin
Landryss25 napisał(a):Gelo sam gdzieś wspominałeś że nie chce Ci się nic robić na forum jako adminowi. Z Twojej winy staciliśmy cennego moda jakim był YZF, koleś na prawdę dużo tu robił. Stało się to przez Twoje usuwanie warnów które były w pełni uzasadnione. Śledziłem wtedy sytuację i nie miałem jeszcze możliwości bo sam bym je wystawił, zgłosiłem raporty. Ale warny prędko znikły. Twojej pozytywnej działalności na forum nie zauważyłem a jestem tu już jakiś czas.
Mojej działalności też często nie widać. O to chodzi w tym bałaganie, żeby nie prowokować do akcji jakich tu już parę przeżyliśmy, że 2 adminów zapierdalało z kasowniem postów spamerów itp.
Czesto zdarza się, że np. ja proszę Gelo o pomoc i zajęcie się tematem itp. bo nie zawsze mam możliwość siedzenia w necie i grzebania.
Widzę, że śnig schodzi z asfaltu a nam rośnie ciśnienie. Wiosna idzie panowie. ZA parę dni da się spokojnie polatać. U nas +8, tylko jeszcze gdzeniegdzie śnieg zalega, ale już widziałem paru kolesi latających.
No hope. no cure. No problem.
-
Terror - Administrator
Terror nawet jak admin działa po cichu to jak ktoś spędza tu dużo czasu to widzi jego pracę. Profile do zbanowania zalegały kilka dni, Gelo w międzyczasie pojawiał się na forum kilkakrotnie a nic z tym nie zrobił. Ale nie o to mi chodzi. Głównie chodzi o to że nadużywa on swoich uprawnień. Rozmawiałem o tym z innymi modami i myślą oni podobnie. Usuwanie w pełni uzasadnionych warnów kolegom chyba jest nadużyciem. Albo danie warna Icidowi (którego już nie ma). On tylko odpowiedział na zaczepkę Gela w podobnym tonie. Jeśli wstawił warna Icidowi to powinien wystawić go i sobie.
Tak Gelo, uważam że YZF był wartościowym modem. Nie tylko modem ale i userem. Wielokrotnie pomagał innym, chociażby jak naprawić dwójkę w R1. Dużo czasu spędzał na forum i dobrze je sprzątał. Odszedł z własnej woli. Uznał że nie ma sensu robić porządku jak admin to utrudnia usuwając warny.
Tak Gelo, uważam że YZF był wartościowym modem. Nie tylko modem ale i userem. Wielokrotnie pomagał innym, chociażby jak naprawić dwójkę w R1. Dużo czasu spędzał na forum i dobrze je sprzątał. Odszedł z własnej woli. Uznał że nie ma sensu robić porządku jak admin to utrudnia usuwając warny.
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Ścigacz.pl
Landryss25 napisał(a): Rozmawiałem o tym z innymi modami i myślą oni podobnie.
Bo to potraficie robić najlepiej, obrabiać dupsko na prawo i lewo.... dwulicowość nie zna granic.
Co do erłana to miał troszkę nierówno w główce i miał problemy ze światem, musiał odejść.
Szymon zdjął mu w pełni uzasadnionego warna, skoro mowa o usuwaniu warnów.
I odwalić się od Grzegorza bo nie wiem jakbyście się starali nikt z waszego kółka wzajemnej adoracji i nienawiści do NAS nie zajmie jego miejsca.
Cześć i czołem, cmoknijcie mnie w pompkę ;*
Śmierć, kutazzz i zniszczenie. Jakie życie taki rap.
- Szafa
- VIP Ścigacz.pl
-
sepo - VIP Ścigacz.pl
Szafa nikomu nic nie obrabiamy. Rozmawialiśmy tylko o sytuacji na forum.
Co do warna YZF to się zgodzę. Ale Szymona tu nie ma więc nie ma o czym rozmawiać.
Żadnego kółka wzajemnej adoracji nie ma, z nikim jakoś specjalnie nie trzymam, każdy jest dla mnie równy bo większość znam tylko z forum. Nikogo nie darzę nienawiścią i nikogo się nie uczepiłem. Wyrażam tylko swoje zdanie jako obiektywny obserwator.
Na admina ani ja ani żaden inny mod jakoś się nie pcha więc tę teorię zachowaj dla siebie. Marcin został wybrany na admina praktycznie jednogłośnie.
Pozdro
Peace and Love misiaczku :*
Co do warna YZF to się zgodzę. Ale Szymona tu nie ma więc nie ma o czym rozmawiać.
Żadnego kółka wzajemnej adoracji nie ma, z nikim jakoś specjalnie nie trzymam, każdy jest dla mnie równy bo większość znam tylko z forum. Nikogo nie darzę nienawiścią i nikogo się nie uczepiłem. Wyrażam tylko swoje zdanie jako obiektywny obserwator.
Na admina ani ja ani żaden inny mod jakoś się nie pcha więc tę teorię zachowaj dla siebie. Marcin został wybrany na admina praktycznie jednogłośnie.
Pozdro
Peace and Love misiaczku :*
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Ścigacz.pl
ok szczerze i do bólu, Szafa ostatnio w hydeparku zachowujesz się jak Konio... a jednak jako moderator/administrator nie powinieneś przeginać
opanuj się człowieku, bo ja wiecznie żył nie będę

opanuj się człowieku, bo ja wiecznie żył nie będę

<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Ścigacz.pl
Lepiej zmilcz podnóżku melvina, już dostatecznie się skompromitowałeś. Przestań robić konkurencje jego majtkom i włazić mu w dupeSzafa napisał(a):I odwalić się od Grzegorza bo nie wiem jakbyście się starali nikt z waszego kółka wzajemnej adoracji i nienawiści do NAS nie zajmie jego miejsca.

-
icid - VIP Ścigacz.pl
icid napisał(a):Lepiej zmilcz podnóżku melvina, już dostatecznie się skompromitowałeś. Przestań robić konkurencje jego majtkom i włazić mu w dupeSzafa napisał(a):I odwalić się od Grzegorza bo nie wiem jakbyście się starali nikt z waszego kółka wzajemnej adoracji i nienawiści do NAS nie zajmie jego miejsca.:D
Zamilcz krępy dziadzie. Kiedy Szafa się skompromitował? Bo kto tak twierdzi? Troll z uprawnieniami moderatora? Śmieszna jesteś.
-
gelo007 - Administrator
Wpadnijcie do Holandii, będziecie mogły zalegalizować swój związek, może nawet pozwolą wam adoptować melvina i konia.
-
icid - VIP Ścigacz.pl
-
icid - VIP Ścigacz.pl
Ech ICID jednak jesteś kołkiem. W Twoim przypadku sprawdza się powidzenie chłop ze wsi wyjdzie ale wieś z chłopa nigdy... i tu nie chodzi o miejsce pochodznia. Kiedyś byłeś kołkiem bez kasy a teraz trochę się dorobiłeś i jesteś kołkiem z kasą któremu jeszcze bardziej odbiło 

Hornet-->929-->954-->DRZ 400 SM k6 | http://bikepics.com/members/sepo/
-
sepo - VIP Ścigacz.pl
Lepiej skup się na swoim pochodzeniu, wykształceniu i sytuacji finansowej bo o mnie wiesz tyle, że nie masz podstaw żeby się wypowiadać.
-
icid - VIP Ścigacz.pl
jak nie wchodze na forum z braku (regularnie) czasu jakoś od września... tak widać tylko jak kręci w dyniach niektórym... co 3 teraz będzie super sweet krejzolem, jeden drugiemu to dupe obrabia, to dupe myje z tego co widać... a Panowie administratorzy i ci niedoszli i ci ex pokazują poziom jaki znałem z działu w którym głównie moderowałem- tak Panowie- debile z działu skutery w ten sposob do siebie pisali i od czasu do czasu ktos w hydeparku..
gratuluje po prostu... i zycze powodzenia Marcinowi:)
gratuluje po prostu... i zycze powodzenia Marcinowi:)
-
kravec - Administrator