czy są naklejki ścigacz.pl na moto ???
- damiano_2013
- Świeżak
Dzięki za naklejki doszly przed chwila ale dlugo dlugo szly:)Mozna mnie spotkać w Brańsku na podlasiu.Jeżdżę czarną MZ 250.Pozdro i zapraszam w moje strony.
- krystian250
- Świeżak
wysłałem formularz miesiąc temu, mam nadzieje że kiedyś dojdą, a zobaczyć je będzie narazie na moim biurku w pokoju... ale na jesień bedzie jakiś sprzęcik, zobaczyć je będzie można w Połajewie-20 km od Czarnkowa (patrz wyżej)
-
dawid 89 - Moderator
naklejki dzis jzu doszly fakt ze czekalem 3tygodnie ale nie dziwie sie redakcji bo tyle co tu jest zamowien to ja pierdykam a wszyszystko za free
naklejki sa super tylko jest troche zabawy zeby wygladaly tak jak trzeba ale sa naprawd ok
dziekuje i pozdrawiam
naklejki sa super tylko jest troche zabawy zeby wygladaly tak jak trzeba ale sa naprawd ok
dziekuje i pozdrawiam
KTM SX 125 | | http://www.bikepics.com/members/mrdamian/02125sx/ | 

-
mxDAmian - Świeżak
I WRESZCIE SĄ1
Stałam się posiadaczką naklejek ,które będą widoczne na moim moto a więc i w Lublinie
Warto było poczekać
POZDRO

Mówią ,że maszyny są bezduszne. Wkładając w nie swoje serce, sprawiasz ,że zaczynają ŻYĆ! Tworzycie zgrany TEAM!
-
ASIULA - Świeżak
He, he ja właśnie wysłałam formularz
Zamówiłam naklejki dla Brata na motocykl, dla siebie i dla kumpla:) Już nie mogę się doczekać... Będzie je można zobaczyć w okolicach Zamościa na zielonym Suzuki GSX i jeszcze nie wiem na czym... Pomyślę 

- mloda
- Świeżak