Zobacz wÄ…tek - Rejestracja 125 na 50
NAS Analytics TAG

Rejestracja 125 na 50

Wywalac wszystko jak leci

Rejestracja 125 na 50

Postprzez miniuuu » 10/4/2015, 05:52

Witam. Jestem tutaj nowy więc proszę o wyrozumiałość. Mam pytanie. A więc chcę zarejestrować motocykl 125 na 50 aby móc jeździć na kartę motorowerową. Sposób w jaki chcę to zrobić jest taki że kupuję motocykl o poj. 125ccm wyjmuje z niego silnik i wstawiam inny o poj. 50ccm, jadę na przegląd tam wpisują mi w papiery zamiast 125ccm to 50ccm i go rejestruje po czym znów zmieniam silnik na 125. Teraz pytanie: czy ten sposób jest możliwy? i czy na stacji jeśli będzie wstawiony ten silnik 50 w rame od 125 dostanę papier że to 50? Dodam jeszcze że motocykl jest już zarejestrowany jako 125 i ma ważny przegląd.
zapoznaj się z regulaminem zanim znowu coś głupiego napiszesz
miniuuu
Świeżak

Postprzez rturos » 10/4/2015, 06:45

Zgłaszam Twoje IP do prokuratury :D

To co chcesz zrobić jest nielegalne i grozi poważnymi konsekwencjami karno-finansowymi w przypadku kolizji z Twojej winy. Wypłata odszkodowań idzie z Twojej kieszeni, za leczenie płacisz ze swojej kieszeni, za naprawy pojazdów, infrastruktury też. A jak ktoś doniesie na Ciebie to dostaniesz do 3 lat za fałszowanie dokumentów...
pozdrawiam
rturos
Świeżak

Powrót do Smietnik

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości

na górê