GSR600 vs. Z750
• Strona 1 z 1
GSR600 vs. Z750
Witam!!
Jestem nowym użytkownikiem forum i przymierzam się do zakupu motocykla i mam na oku Suzuki GSR600 lub Kawasaki Z750 jeśli możecie pomóżcie mi w dokonaniu wyboru:)) jeśli ktoś ma któryś z tych motocykli napiszcie jak wam się sprawują na co trzeba zwracać uwagę podczas kupna i ogólnie jakie sa plusy a jakie minusy:) wiem ze na forum na pewno jest mnóstwo tematów odnoszących sie do tych motocykli ale czas mnie troszkę goni i muszę dość szybko podjąć jakaś decyzje
z góry bardzo dziękuje za pomoc i posty
Pozdrawiam!!!!
Jestem nowym użytkownikiem forum i przymierzam się do zakupu motocykla i mam na oku Suzuki GSR600 lub Kawasaki Z750 jeśli możecie pomóżcie mi w dokonaniu wyboru:)) jeśli ktoś ma któryś z tych motocykli napiszcie jak wam się sprawują na co trzeba zwracać uwagę podczas kupna i ogólnie jakie sa plusy a jakie minusy:) wiem ze na forum na pewno jest mnóstwo tematów odnoszących sie do tych motocykli ale czas mnie troszkę goni i muszę dość szybko podjąć jakaś decyzje

Pozdrawiam!!!!
- progresiv
- Świeżak
Kaai napisał(a):masz a?
xD nie kolego chce kupić moto o poj. 600+ bez A xD rozumiesz.. lubię mieć dreszczyk emocji jak jeżdżę xD oczywiście ze mam

Pozdrawiam!
- progresiv
- Świeżak
progresiv napisał(a):Kaai napisał(a):masz a?
xD nie kolego chce kupić moto o poj. 600+ bez A xD rozumiesz.. lubię mieć dreszczyk emocji jak jeżdżę xD oczywiście ze mami to nie pierwsze moto ;P widze ze temat budzi ogromne zainteresowanie
dzięki za pomoc ^^
Pozdrawiam!
twoj post z konca listopada 2014
Jestem tu nowy i potrzebuje pomocy! zamierzam kupić sobie pierwszy motocykl na pewno będzie to naked i moje pytanie brzmi
a pytam czy masz a, bo na a2 nie da sie tym jezdzic.
oba moto poronione na pierwsze. łyknij cos spokojniejszego, co nie ma 100 kucy, jakas xj6
- Kaai
- Mieszkaniec forum
-
B3DNAR - Świeżak
• Strona 1 z 1