wniosek - nowy dzial
• Strona 1 z 1
wniosek - nowy dzial
nie brakuje Wam tu dzialu "tunnig"? oklejanie sranie, niefabryczne zmiany, mody itd? wszystko co nie lapie sie w mechanice
Twoj podpis jest za dlugi
-
leff - ZlyCzlowiek
Ew. można poszerzyć dział mechaniki. Boje się że jak powstanie dział "Tuning" to będą tam królowa tematy typu: Jaki wydech do skutera?, Jak przerobić 50 na 70cm3 itp... Gimbazy dostaną swój pokój onanistów.
"ZX-10R" Ninja 2008 | http://bikepics.com/members/blackzx10r/
-
Black-Ghost - VIP Åšcigacz.pl
Może to będzie jakiś sposób.
Spróbować nie zaszkodzi, ciekawe co na to administracja?

"ZX-10R" Ninja 2008 | http://bikepics.com/members/blackzx10r/
-
Black-Ghost - VIP Åšcigacz.pl
"naklejki mocy"- jeśli będzie taki temat przyklejony- JESTEM ZA!
A tak serio to: chyba ryzykowny pomysł bo coś czuję, że skończyłoby się to tematami: moje gpr 50 leci tylko 75km/h.. co zrobić żeby cisneło 80?! (moja tzr 50 też była zdławiona do 80.. smutno mi do tej pory)
A tak serio to: chyba ryzykowny pomysł bo coś czuję, że skończyłoby się to tematami: moje gpr 50 leci tylko 75km/h.. co zrobić żeby cisneło 80?! (moja tzr 50 też była zdławiona do 80.. smutno mi do tej pory)
-
kravec - Administrator
jestem przeciwny temu, na razie nie padły jakiekolwiek argumenty, które zmieniłyby mój punkt widzenia.
jak napisałem jest dział akcesoria, wszakże tunning to głównie akcesoria i związane z tym przeróbki orazz malowania.
równie dobrze można to umieścić w dziale pierwszym dotyczącym ogólnych dyskusji o bajkach.
zrobi nam się takie samo dno jak z działem co kupić na pierwsz moto.
dla niewiedzacych - powstał w miejsce tematu w dziale 1.
w intencji miało to dotyczyć konkretnych ofert z portali aukcyjnych/sprzedażowych, ponieważ temat się rozmydlał - padały oceny do kilku postów czasem kilkunastu wcześniej, tak, ze nie szło ich powiązać.
efekt jaki jest widać. zamiast analizy ofert znów ogólne dyskusje.
wiem, że nie można mierzyć wszystkich jedną miarką ale też noszę się z myślą by te wszystkie dyskusje przerzucać do działu pierwszego.
poza tym nie ukrywam, że trzebaby trochę przeredagować całą ramówkę i tu jestem otwarty na propozycje, byle uzasadnione.
jak napisałem jest dział akcesoria, wszakże tunning to głównie akcesoria i związane z tym przeróbki orazz malowania.
równie dobrze można to umieścić w dziale pierwszym dotyczącym ogólnych dyskusji o bajkach.
zrobi nam się takie samo dno jak z działem co kupić na pierwsz moto.
dla niewiedzacych - powstał w miejsce tematu w dziale 1.
w intencji miało to dotyczyć konkretnych ofert z portali aukcyjnych/sprzedażowych, ponieważ temat się rozmydlał - padały oceny do kilku postów czasem kilkunastu wcześniej, tak, ze nie szło ich powiązać.
efekt jaki jest widać. zamiast analizy ofert znów ogólne dyskusje.
wiem, że nie można mierzyć wszystkich jedną miarką ale też noszę się z myślą by te wszystkie dyskusje przerzucać do działu pierwszego.
poza tym nie ukrywam, że trzebaby trochę przeredagować całą ramówkę i tu jestem otwarty na propozycje, byle uzasadnione.
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
z takim podejsciem to nie zaakceptujesz zadnych argumentow, zamiast jasno skanalowac dyskusje w poszczegolnych kacikach to probujesz wepchnac tuning do kaskow, butow i kufrow. Rownie malo jasny jest podzial pomiedzy motocykle i chce kupic motocykl i to wg Ciebie jest ok.
tuning to przerobki mechaniczne, customizing, tuning optyczny a nie buty, kaski, crash pady czy inne tego typu dodatki i uwazam, ze Twoj upor jest bezpodstawny.
tak samo uwazam, ze brakuje miejsca dla klasykow i chociaz akurat teraz jakos nie widac zapotrzebowania to nie wiem czy utworzenie takiego miejsca nie sciagnie nowych userow.
a tak przy okazji - juz jakis czas temu nawet senek stwierdzil, ze miejsca dla ogloszen dotyczacych czesci jest w ogloszeniach drobnych .... zauwazylem, ze opis dla ogloszen o bajkach jest w takim razie mylacy i do tej pory nikt nawet tego nie skomentowal ......
tuning to przerobki mechaniczne, customizing, tuning optyczny a nie buty, kaski, crash pady czy inne tego typu dodatki i uwazam, ze Twoj upor jest bezpodstawny.
tak samo uwazam, ze brakuje miejsca dla klasykow i chociaz akurat teraz jakos nie widac zapotrzebowania to nie wiem czy utworzenie takiego miejsca nie sciagnie nowych userow.
a tak przy okazji - juz jakis czas temu nawet senek stwierdzil, ze miejsca dla ogloszen dotyczacych czesci jest w ogloszeniach drobnych .... zauwazylem, ze opis dla ogloszen o bajkach jest w takim razie mylacy i do tej pory nikt nawet tego nie skomentowal ......
Twoj podpis jest za dlugi
-
leff - ZlyCzlowiek
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość