pomysły na "poprawę" działania forum
• Strona 1 z 1
pomysły na "poprawę" działania forum
temat zakładam ponieważ w tym dziale jeszcze takowego ani podobnego nie ma... a raczej sie przyda...
ogranicze sie do przekopiowania fragmentu wiadomości prywatnej od uzytkownika Senekkorzenna...
"Spotkałem sie ostatnio na skuterach z sytuacją że nowy założył temat ponieważ podobny temat był zamknięty czyli powrót do niego jest zerowy.Myślę że warto by było się zastanowić nad systemem usypiania tematów a nie zamykania wtedy nie było by bałaganu w temacie podobnych postów a moderatorzy po wyłapaniu zbieżnego postu z podobnym znajdującym się na forum tematem przesuwali by post we właściwe miejsce i tematy by ożywały nie zalegając w archiwum zapełniając forum. "
Co o tym myślicie? Czy dałoby rade coś zrobić? Na jakiej zasadzie? I czy jest sens?
ogranicze sie do przekopiowania fragmentu wiadomości prywatnej od uzytkownika Senekkorzenna...
"Spotkałem sie ostatnio na skuterach z sytuacją że nowy założył temat ponieważ podobny temat był zamknięty czyli powrót do niego jest zerowy.Myślę że warto by było się zastanowić nad systemem usypiania tematów a nie zamykania wtedy nie było by bałaganu w temacie podobnych postów a moderatorzy po wyłapaniu zbieżnego postu z podobnym znajdującym się na forum tematem przesuwali by post we właściwe miejsce i tematy by ożywały nie zalegając w archiwum zapełniając forum. "
Co o tym myślicie? Czy dałoby rade coś zrobić? Na jakiej zasadzie? I czy jest sens?
-
kravec - Administrator
nie da sie przeniesc postow do istniejacego tematu, technicznie nierealne w tej wersji forum.
Upgrade takze nie jest realny w najblizszym czasie.
Upgrade takze nie jest realny w najblizszym czasie.
Oprogramowanie dla gastronomii i hotelarstwa (otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)
(otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)

-
simonw - Mieszkaniec forum
viewtopic.php?t=35776
możecie to przenieść nie mam tam władzy.
viewtopic.php?p=404176#404176
to chyba warto by było przykleić.
możecie zamknąć ten temat był już taki sam
viewtopic.php?t=35977
mogę prosić o możliwosc moderowania akcesoriów?
dzieki, YZF
możecie to przenieść nie mam tam władzy.
viewtopic.php?p=404176#404176
to chyba warto by było przykleić.
możecie zamknąć ten temat był już taki sam
viewtopic.php?t=35977
mogę prosić o możliwosc moderowania akcesoriów?
dzieki, YZF
-
YZF R1 - Moderator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości