Proponuje mały porządek
• Strona 5 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Szymon to robimy ankietÄ™ czy sam podejmujesz decyzjÄ™?:P
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Åšcigacz.pl
ja nie moge, terrora bym chcial tez online i ankiete - tak prawda a bogiem.
Szafa - nieznosze jego glupawych docinek, niech kiedys dorosnie. Owszem nie powinienem tak pisac jak napisalem (ok)., a juz nie raz powiedzialem mu i nie tylko jemu ze poziom "gry" forumowej jest zbyt niski by z tymi osobami rozmawiac. Nikogo nie skreslam, jesli zmieni swoje podejscie (bardziej gre i poze niz podejscie) ok, jesli nie - po prostu nie mam o czym z takim czlowiekiem rozmawiac. Wybacz, nie jest to moj poziom po prostu i taka rozmowa uwlacza mojej godnosci.
Szafa - nieznosze jego glupawych docinek, niech kiedys dorosnie. Owszem nie powinienem tak pisac jak napisalem (ok)., a juz nie raz powiedzialem mu i nie tylko jemu ze poziom "gry" forumowej jest zbyt niski by z tymi osobami rozmawiac. Nikogo nie skreslam, jesli zmieni swoje podejscie (bardziej gre i poze niz podejscie) ok, jesli nie - po prostu nie mam o czym z takim czlowiekiem rozmawiac. Wybacz, nie jest to moj poziom po prostu i taka rozmowa uwlacza mojej godnosci.
Oprogramowanie dla gastronomii i hotelarstwa (otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)
(otwórz link)

-
simonw - Mieszkaniec forum
Simon nie mówię żebyś go kochał/lubił nie wiem co tam jeszcze. Piszesz, że głupio się zachowuje... a dla mnie to co napisałeś też było szczeniackie i tyle 

Śmierć, kutazzz i zniszczenie. Jakie życie taki rap.
- Szafa
- VIP Åšcigacz.pl
Szczeniacka jest jego gra. Przeciez to normalny gosc calkiem nawet wporzo a robi z siebie jebila* jakich malo zupelnie bezcelowo
* - wyjatek z tlumaczenia Planscape czy jakos tak, generalnie jakas takas gierka, moze jakis Baldur, whateva chodzilo o tlumaczenie tekstu laski ktora miala ogonek (jakis wilko/zwierzo/człek) i mowila fajna gwarą :> Yza for scrach`n my back ayot
"Do drapania sie po tylku jebilu"
* - wyjatek z tlumaczenia Planscape czy jakos tak, generalnie jakas takas gierka, moze jakis Baldur, whateva chodzilo o tlumaczenie tekstu laski ktora miala ogonek (jakis wilko/zwierzo/człek) i mowila fajna gwarą :> Yza for scrach`n my back ayot
"Do drapania sie po tylku jebilu"
Oprogramowanie dla gastronomii i hotelarstwa (otwórz link)
(otwórz link)

-
simonw - Mieszkaniec forum
• Strona 5 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 50 gości