Kilka spraw do przedyskutowania
Aa, olejmy go. Już i tak mam na stanie garnek XXL, którego nie odebrał bo mu się odwidział. Następne wykroczenie i sam go zbanuję. Pisz na maila prywatnego, podam Ci w PW.
Miczab - Twój partner w motozakupach 

-
Miczab - Administrator
search.php?search_author=alizen&showresults=topics
search.php?search_author=kalinos&showresults=topics
To samo ip. Przypadek (różnica 4 miesięcy) czy to ta sama osoba i leci drugi ban?
search.php?search_author=kalinos&showresults=topics
To samo ip. Przypadek (różnica 4 miesięcy) czy to ta sama osoba i leci drugi ban?
-
kravec - Administrator
Boty wracają ?
2 post usera Skoq
viewtopic.php?p=925044&highlight=#925044
post abid.ali
viewtopic.php?t=93855
przekopiowany nawet z emotami pisemnie..
profil.
profile.php?mode=viewprofile&u=86176
2 post usera Skoq
viewtopic.php?p=925044&highlight=#925044
post abid.ali
viewtopic.php?t=93855
przekopiowany nawet z emotami pisemnie..
profil.
profile.php?mode=viewprofile&u=86176
Zastrzeżenia na PW.
-
Boshi - VIP Ścigacz.pl
"Kravec" bardzo bym prosił o nie moderowanie trzech pierwszych działów które podlegają Mnie, Boshiemu i Rosibojowi bo znowu będą spięcie jak z Leff-em 

"ZX-10R" Ninja 2008 | http://bikepics.com/members/blackzx10r/
-
Black-Ghost - VIP Ścigacz.pl
No to jak tam chcecie... A ty co tak skaczesz po frakcjach? Admin potem Moderator i znowu admin? Już się w tym gubię :d 

-
Mariusz rozumiem że chodzi Ci o mój dopisek o "chcem"? Przepraszam Cię bardzo- nie miałem zamiaru się wcinać, ale z drugiej strony zauważ że tego nie zrobiłem. W żaden sposób nie mam zamiaru doprowadzać do spinek.
Przeglądam (nie zawsze) pierwszy i trzeci dział. Zazwyczaj ogranicza się to do przeniesienia tematu założonego w niewłaściwym dziale.
Przeglądam (nie zawsze) pierwszy i trzeci dział. Zazwyczaj ogranicza się to do przeniesienia tematu założonego w niewłaściwym dziale.
-
kravec - Administrator
"Kravec" Spoko Spoko... Luźna guma
Masz global moda i plecy u adminów to działaj
"senekkorzenna" Ty mi tu nie ........
mydl oczu 

"senekkorzenna" Ty mi tu nie ........

-
Mariusz to czy mam na wszystko czy nie na wszystko niczego tu nie zmienia. I pleców też bym nie uwzględniał- po prostu już się trochę z forum znamy. Nikt mnie tutaj faworyzował chyba nie będzie.
Przepraszam raz jeszcze- uznałem że to się w żaden sposób nie zetnie z Twoim i Piotra działaniem, dlatego napisałem to upomnienie.
Przepraszam raz jeszcze- uznałem że to się w żaden sposób nie zetnie z Twoim i Piotra działaniem, dlatego napisałem to upomnienie.
-
kravec - Administrator
Pytanie ogólne, co robimy z wszelkiego rodzaju gównem typu wyślijcie głosik na zdjęcie wyntla mojego psa to wygram dyferencjał do taczki i drabinkę do bizona?
Ja osobiście udzielałbym słownego upomnienia i wywalał do kosza. Chyba że temat dotyczyłby otinków, otinki są zajebiste same w sobie
Ja osobiście udzielałbym słownego upomnienia i wywalał do kosza. Chyba że temat dotyczyłby otinków, otinki są zajebiste same w sobie

DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
też jestem tego samego zdania, z tym, że otinki również do trashu
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator