Kandydaci na nowych moderatorów Elco i Sepo
• Strona 2 z 2 • 1, 2
icid czesto noca siedzi. jego zostaw. rzadko tu sie udziela ale na forum go widac.
a ja PROSZE aby Mar111cin i landrysss dostali po dostepie do akcesoriow i motocykli bo nie jestem 24/7 na forum i nie zawsze moge wszystko ogarnac a czesto widze, ze jest duzo zaraportowanych postow przez nich, ale nic procz raportu nie moga zdzialac wiec dajcie im jeszcze pare dzialow to napewno zacznie wszystko lepiej smigac.
landrys a twoje podpisy pod raportami bardzo mi sie podobaja
:*
a ja PROSZE aby Mar111cin i landrysss dostali po dostepie do akcesoriow i motocykli bo nie jestem 24/7 na forum i nie zawsze moge wszystko ogarnac a czesto widze, ze jest duzo zaraportowanych postow przez nich, ale nic procz raportu nie moga zdzialac wiec dajcie im jeszcze pare dzialow to napewno zacznie wszystko lepiej smigac.
landrys a twoje podpisy pod raportami bardzo mi sie podobaja

SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Åšcigacz.pl
Landryss25 napisał(a):Icida dawno nie widziałem ale on chyba z czasu zagląda i robi porządek po cichu.
Jest tak jak mówisz, staram się na ile czas pozwala

-
icid - VIP Åšcigacz.pl
Myślę że moderatorzy powinni mieć wszystkie działy bo zazwyczaj jak patrze to jest jeden aktywny moderator na raz i nie może nic zrobić bo ma np 3 działy a syf jest w innych. Ja akurat mam chyba wszysto oprócz turystyki i każdy powinien mieć dużo działów inaczej mamy związane ręce.
-
icid - VIP Åšcigacz.pl
ja mam akurat na wszystkie dzialy dostep ale jak mowie nie jestem na forum 24/7 i sam wszystkiego nie dam rady ogarnac.
SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Åšcigacz.pl
Fakt, faktem, ostatnio mało siedzę na forum. No ale studenci polibudy rządzą się w tym momencie innymi prawami, szczególnie na pierwszym roku...
Inna sprawa, że dział off-road, który w każdej wolnej chwili odwiedzam, stał się ostatnio skupiskiem ludzi typu - "coś wiem, coś kojarzę, a powiem, może akurat się okaże, że mam rację". Zdarzają się wyjątki z zasobem kompetentnej wiedzy, reszta to typowi teoretycy. Nawet w teorii nie za bardzo sobie radzą.
Niestety, ale jak czytam niektóre posty typu - korbę trzeba wymieniać co 3 tłoki, bo ciśnienie ją wykańcza, albo, że 2T nie lubi wysokich i stałych obrotów, długich prostych i jest stworzona tylko do MX, bo czas trwania CC jest dla niego już zbyt morderczy, to mnie beka zalewa...
Przykładów mógłbym podawać bez liku. Po prostu brakuje ludzi siedzących w temacie i rzeczywiście ogarniających, którzy mogliby świerzaków poprawiać. Jedna, dwie czy nawet pięć osób, to za mało, a i chęci brak, bo znajdzie się ktoś mądrzejszy... O tym, że większość zamiast pomyśleć idzie na łatwiznę już chyba nie muszę wspominać?
O i tak...
Inna sprawa, że dział off-road, który w każdej wolnej chwili odwiedzam, stał się ostatnio skupiskiem ludzi typu - "coś wiem, coś kojarzę, a powiem, może akurat się okaże, że mam rację". Zdarzają się wyjątki z zasobem kompetentnej wiedzy, reszta to typowi teoretycy. Nawet w teorii nie za bardzo sobie radzą.
Niestety, ale jak czytam niektóre posty typu - korbę trzeba wymieniać co 3 tłoki, bo ciśnienie ją wykańcza, albo, że 2T nie lubi wysokich i stałych obrotów, długich prostych i jest stworzona tylko do MX, bo czas trwania CC jest dla niego już zbyt morderczy, to mnie beka zalewa...
Przykładów mógłbym podawać bez liku. Po prostu brakuje ludzi siedzących w temacie i rzeczywiście ogarniających, którzy mogliby świerzaków poprawiać. Jedna, dwie czy nawet pięć osób, to za mało, a i chęci brak, bo znajdzie się ktoś mądrzejszy... O tym, że większość zamiast pomyśleć idzie na łatwiznę już chyba nie muszę wspominać?
O i tak...
"Hope is when we feel the pain that makes us try again"
-
Manhatan - VIP Åšcigacz.pl
Manhatan napisał(a):Niestety, ale jak czytam niektóre posty typu - korbę trzeba wymieniać co 3 tłoki, bo ciśnienie ją wykańcza, albo, że 2T nie lubi wysokich i stałych obrotów, długich prostych i jest stworzona tylko do MX, bo czas trwania CC jest dla niego już zbyt morderczy, to mnie beka zalewa...
Dyskutowałem z nimi kilka razy na te tematy ale bez celu bo oni wiedzą najlepiej... Co by do nich nie mówić oni i tak są święcie przekonani że mają rację, nawet jak poda się im na tacy wypowiedzi ludzi którzy budowę jak i zasadę działania silnika mają w małym palcu.
Cóż, forum tworzą ludzie a że sensowni i znający się na rzeczy rzadko tu zaglądają to wygląda ono jak wygląda. W offroadzie było kilku na prawdę znających się na rzeczy ale zabawili tu krótko, teraz ich wypowiedzi można czytać na motoxie.
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość