Kilka spraw do przedyskutowania
sorki za mniejszą aktywność.
jak zwykle spinka między 4 a 8 dniem każdego miesiąca
jeszcze z 2 dni i będę częściej zaglądał.
				jak zwykle spinka między 4 a 8 dniem każdego miesiąca
jeszcze z 2 dni i będę częściej zaglądał.
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
			- 

madcap
- Administrator
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
			- 

madcap
- Administrator
To uważajcie:
Treść wiadomości od użytkownika "stablo":
Witam wystawiałem w ogłoszeniach drobnych( forum )3 anonse o sprzedaży kasków oraz odzieży moto
niestety były widoczne tylko przez chwilkę , teraz ich juz nie ma
zwrócił mi na to uwage potencjalny kupujący , który poszukiwał ogłosznenia
Niestety przez tego typu praktyke zostałemm narażony na straty finansowe ( uciekło mi 2 klientów)
Nie otrzymałem żadnego ostrzeżenia o naruszeniu zasad etyki itd
zreszta takowych nie było
prosze o pilne wyjasnienie oraz przywrócenie moich ogłozeń
Po analizie prawnej - można rozważac pośtepowanie wyjasniające z powództwa cywilnego
wartość szacunkowa strat ok 4000PLN zatem....
Rozumiem Leff że to Ty wywaliłeś Domyślam się że nie było zdjęć, czy czegokolwiek innego.
 Domyślam się że nie było zdjęć, czy czegokolwiek innego.
Napisałem że z tymi kropkami to chyba żartuje i jak zacznie od początku ale innym tonem to będziemy rozmawiać.

Treść wiadomości od użytkownika "stablo":
Witam wystawiałem w ogłoszeniach drobnych( forum )3 anonse o sprzedaży kasków oraz odzieży moto
niestety były widoczne tylko przez chwilkę , teraz ich juz nie ma
zwrócił mi na to uwage potencjalny kupujący , który poszukiwał ogłosznenia
Niestety przez tego typu praktyke zostałemm narażony na straty finansowe ( uciekło mi 2 klientów)
Nie otrzymałem żadnego ostrzeżenia o naruszeniu zasad etyki itd
zreszta takowych nie było
prosze o pilne wyjasnienie oraz przywrócenie moich ogłozeń
Po analizie prawnej - można rozważac pośtepowanie wyjasniające z powództwa cywilnego
Rozumiem Leff że to Ty wywaliłeś
Napisałem że z tymi kropkami to chyba żartuje i jak zacznie od początku ale innym tonem to będziemy rozmawiać.
- 

kravec
- Administrator
ja wywalilem, nie zastosowal sie do zasad nazywania postow, odeslij go tutaj
viewtopic.php?t=3593
a zaraz potem walnij mu perma za brak mozgu
				viewtopic.php?t=3593
a zaraz potem walnij mu perma za brak mozgu
Twoj podpis jest za dlugi
			- 

leff
- ZlyCzlowiek
kravec napisał(a):To uważajcie:
Treść wiadomości od użytkownika "stablo":(...)
(...)
dawno się tak nie ubawiłem.
analizę prawną sporządził mu chyba Rudolf Czerwononosy z Dworca Warszawa Wawer
			- 

madcap
- Administrator
Ale patrz dalej: Użyłem zwrotu kolego w wiadomości- więc.... :
Mistrz!

stablo napisał(a):"Kolego" ..zapraszam do kancelarii poświęcę czas albo wyznaczę doświadczonego prawnika , aby wytłumaczyc problem
Dodawałem ogłoszenia o sprzedaży drobnych akcesoriów
Ogłoszenie pojawiło sie był odzew , po czym zgłosił sie człowiek wczesniej zainteresowany zakupem informując iż zrezygnował gdyz ogłoszenie zniknęło , a on w ty czasie zakupił analogiczny towar gdzieś indziej , jednym słowem ktoś usunął moje ogłoszenie ...
a w jaki sposób to mogło mnie narazić na straty z chęcią wytłumaczę lub ktoś pomoże wytłumaczyc jeśli do Ciebie "kolego " taka argumentacja nie trafia
Mistrz!
- 

kravec
- Administrator
Jako że gość oburzył się o "kolegę"- napisałem mu o netykiecie i zasadach for internetowych.
Otrzymałem odpowiedź:
Drogi Panie
Zupelnie poważnie
1. Nie jesteśmy na TY , na Ty przechodzę z kimś kogo znam i kogo szanuje , Aty drogi Panie do żądnej z tych grup nie należysz
2. Nigdzie drogi specjalisto od motocykli nie muszę biegać tzn poszukiwać kancelarii , gdyż zapraszam najzwyczajniej do siebie , wtedy omówimy wspólnie czy wiem o czym mówię czy też PAN drogi administratorze ma rację
3. Straszyć blokowaniem forum i etykietą internetową możesz dzieci w przedszkolu , ale nie mnie
4. A to na co wydam pieniążki nie Twój zasr..ny interes , nikomu nie ukradłem, a swoje porady zostaw dla takich , którzy bardzo się boja takich jak TY skrywających się za adresem IP i ksywką
Pośmialiśmy się. W każdym razie w tym momencie ode mnie dostaje 3 ostrzeżenia za niezastosowanie się do regulaminu. Jest to równoznaczne z banem którego również mu teraz wklejam. Jak się odezwie- to mu zdejmę.

Otrzymałem odpowiedź:
Drogi Panie
Zupelnie poważnie
1. Nie jesteśmy na TY , na Ty przechodzę z kimś kogo znam i kogo szanuje , Aty drogi Panie do żądnej z tych grup nie należysz
2. Nigdzie drogi specjalisto od motocykli nie muszę biegać tzn poszukiwać kancelarii , gdyż zapraszam najzwyczajniej do siebie , wtedy omówimy wspólnie czy wiem o czym mówię czy też PAN drogi administratorze ma rację
3. Straszyć blokowaniem forum i etykietą internetową możesz dzieci w przedszkolu , ale nie mnie
4. A to na co wydam pieniążki nie Twój zasr..ny interes , nikomu nie ukradłem, a swoje porady zostaw dla takich , którzy bardzo się boja takich jak TY skrywających się za adresem IP i ksywką
Pośmialiśmy się. W każdym razie w tym momencie ode mnie dostaje 3 ostrzeżenia za niezastosowanie się do regulaminu. Jest to równoznaczne z banem którego również mu teraz wklejam. Jak się odezwie- to mu zdejmę.
- 

kravec
- Administrator
Ale poco ?
Taboret pierwszej klasy i tyle. Co najwyzej mozna sie zapytac, skad sie tacy biora. NA orum ktore kiedys moderowalem bylo w regulaminie, ze oferty handlowe musza byc zatwierdzone przez administratora Forum, wiec frunelo to z mety do hasioka.

Taboret pierwszej klasy i tyle. Co najwyzej mozna sie zapytac, skad sie tacy biora. NA orum ktore kiedys moderowalem bylo w regulaminie, ze oferty handlowe musza byc zatwierdzone przez administratora Forum, wiec frunelo to z mety do hasioka.

| | https://www.youtube.com/channel/UCIhJl1 ... TGw/videoskuluem123 napisał(a):...Nie da się zrobić przekrętu w urzędzie ?
- andy7
- Moderator
prawnik srawnik
https://www.facebook.com/ginekologwojno
http://www.goldenline.pl/tomasz-wojno/w ... zi/t/forum
numer sie zgadza z tym w ogloszeniu sprzedazy triumpha
				https://www.facebook.com/ginekologwojno
http://www.goldenline.pl/tomasz-wojno/w ... zi/t/forum
numer sie zgadza z tym w ogloszeniu sprzedazy triumpha
Twoj podpis jest za dlugi
			- 

leff
- ZlyCzlowiek
Nie, no ja tam bym chetnie jakies fajne cycki wymemlal    

| | https://www.youtube.com/channel/UCIhJl1 ... TGw/videoskuluem123 napisał(a):...Nie da się zrobić przekrętu w urzędzie ?
- andy7
- Moderator