Kilka spraw do przedyskutowania
pisał mi ostatnio Senek, o dwóch problemach:
1. odświeżyć listę na głównej stronie osób "opiekujących się" poszczególnymi działami
2. niejako implikacja wniosku sepa - przejrzenie i zweryfikowanie listy aktywnych moderatorów - kilka osób od dawna nie działa, stosownie do tego, meże warto byłoby nawiązać z nimi kontakt (jak ktoś ma) i niech się określą co z nimi
3. problem ode mnie - kiedyś już o nim pisałem - (Landryn się praktycznie wycofał, Manhatana pamiętają chyba tylko najbardziej brodaci górale) potrzebna jest osoba do działu offroad
więc daję problemy pod rozważenie/dyskusję
1. odświeżyć listę na głównej stronie osób "opiekujących się" poszczególnymi działami
2. niejako implikacja wniosku sepa - przejrzenie i zweryfikowanie listy aktywnych moderatorów - kilka osób od dawna nie działa, stosownie do tego, meże warto byłoby nawiązać z nimi kontakt (jak ktoś ma) i niech się określą co z nimi
3. problem ode mnie - kiedyś już o nim pisałem - (Landryn się praktycznie wycofał, Manhatana pamiętają chyba tylko najbardziej brodaci górale) potrzebna jest osoba do działu offroad
więc daję problemy pod rozważenie/dyskusję
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
wkrótce to trochę ogarnę.
a co do aktywności moderatorów, to myśle że nie ma co się pytać, tylko radykalnie zabierać i spokój.
a kogo widzisz w tym dziale hmm ?:P
a co do aktywności moderatorów, to myśle że nie ma co się pytać, tylko radykalnie zabierać i spokój.
a kogo widzisz w tym dziale hmm ?:P
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
pisałem kiedyś
siedząc trochę zarówno w temacie jak i dziale mogę zaproponować 2 równorzędne kandydatury
podajÄ™ alfabetycznie
kandydatura pierwsza to Bostorn
kandydatura druga to Duriv, ale ostatnimi czasy bardzo rzadko zaglÄ…da
siedząc trochę zarówno w temacie jak i dziale mogę zaproponować 2 równorzędne kandydatury
podajÄ™ alfabetycznie
kandydatura pierwsza to Bostorn
kandydatura druga to Duriv, ale ostatnimi czasy bardzo rzadko zaglÄ…da
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
podbijam.
prośba.
jak kogoś zbanujecie nadto od razu widać, że to troll, albo niereformowalny, to jesli to był autor tematu, to tenże jego temat oprócz zamknięcia niech też jest przenoszony do śmietnika, cum bajszpil "4 motory do wyboru", żeby nie zaśmiecać zanadto forum.
prośba.
jak kogoś zbanujecie nadto od razu widać, że to troll, albo niereformowalny, to jesli to był autor tematu, to tenże jego temat oprócz zamknięcia niech też jest przenoszony do śmietnika, cum bajszpil "4 motory do wyboru", żeby nie zaśmiecać zanadto forum.
-
madcap - Administrator
co tu komentować, Sewerynie.
na początku jak słusznie zauważył Michał było to zabawne, potem jednak centrum problemu się przesunęło.
skoro obserwowałeś temat o czym wiemy, to trzeba było go pilnować do końca.
wszak jesli byś go wcześniej zwodował (czyt. wrzucił do śmietnika) pilnując po naszej dyskusji , nikt z nas by tego nie zakwestionował.
wszak jesteśmy tu min. po to by sobie nawzajem pomagać. więc nie rozumiem skąd to zniesmaczenie teraz.
ale teraz już nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem.
btw, ponieważ teraz przez kilka dni mogę nie pojawiać się online - nim uda mi się gdzieś zanabyć doładowanie w aldiku, to macie z Michałem wyłączność na sianie maksimum terroru
.
na początku jak słusznie zauważył Michał było to zabawne, potem jednak centrum problemu się przesunęło.
skoro obserwowałeś temat o czym wiemy, to trzeba było go pilnować do końca.
wszak jesli byś go wcześniej zwodował (czyt. wrzucił do śmietnika) pilnując po naszej dyskusji , nikt z nas by tego nie zakwestionował.
wszak jesteśmy tu min. po to by sobie nawzajem pomagać. więc nie rozumiem skąd to zniesmaczenie teraz.
ale teraz już nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem.
btw, ponieważ teraz przez kilka dni mogę nie pojawiać się online - nim uda mi się gdzieś zanabyć doładowanie w aldiku, to macie z Michałem wyłączność na sianie maksimum terroru

-
madcap - Administrator
Właśnie "Kaai" sobie nazbierał na kolejnego warna. Nie będę wiecznie pobłażać obrażania innych userów tylko za to że przed wejściem na forum nie przejrzeli całego Google. Mam rozumieć że nic nie grozi za podważanie decyzji moderatora? A szkoda.
"ZX-10R" Ninja 2008 | http://bikepics.com/members/blackzx10r/
-
Black-Ghost - VIP Åšcigacz.pl
a ja ze swojej strony prosze o odroznianie spamu od offtopu
co do samego postu to sie nie wypowiem ........ bo mi sie zwyczajnie nie chce ....... w kazdym razie zwyczajny brak wyczucia ze strony BG
co do samego postu to sie nie wypowiem ........ bo mi sie zwyczajnie nie chce ....... w kazdym razie zwyczajny brak wyczucia ze strony BG
Twoj podpis jest za dlugi
-
leff - ZlyCzlowiek
Leff Po co się wdajesz w Offtop? Mogłeś podzielić temat tak jak napisałeś na PW. I było by po sprawie.
-
Ale był nie zgodny z tematem. A naszym obowiązkiem jest trzymać porządek na forum a nie sprawiać żeby było ciekawe.
-
Nie napinam się. Ale ganicie mnie za to że zwróciłem ci uwagę(Fakt mogłem to zrobić w tym temacie) Ale uważam że zrobiłem to słusznie. Za co przeprosiłem cie na PW.
-
To że nie pałamy do siebie miłością z leff-em nie powinno mieć znaczenia w pełnieniu funkcji moderatora o ile tak jak napisał senek żaden z nas nie będzie sobie wchodził w drogę. Swoją drogą fajnie że buntujesz przeciwko mnie userów.
-
ale, ze niby jak sie wychylalem? uwazam, ze niezaleznie od calej draki Kaai slusznie wyrwal warna i to napisalem
ja do BG nic nie mam a to co mialem to napisalem i dla ,mnie koniec tematu
ja do BG nic nie mam a to co mialem to napisalem i dla ,mnie koniec tematu
-
leff - ZlyCzlowiek
senek, bylo pytanie jaki ban po ilu ostrzezeniach to napisalem, wynika to z ogolnego regulaminu
a jesli strofujesz mnie jak gowniarza na Vipowni to nie dziw sie, ze mi sie cisnienie podnosi i bardzo Cie prosze, nie mow mi co jest dziecinada a co nie, zreszta ten tekst o popisywaniu przed VIP'ami rowniez lekko mnie rozczulil .......
mam 40 lat i nie traktuj mnie jak dzieciaka
a jesli strofujesz mnie jak gowniarza na Vipowni to nie dziw sie, ze mi sie cisnienie podnosi i bardzo Cie prosze, nie mow mi co jest dziecinada a co nie, zreszta ten tekst o popisywaniu przed VIP'ami rowniez lekko mnie rozczulil .......
mam 40 lat i nie traktuj mnie jak dzieciaka
-
leff - ZlyCzlowiek
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości