Moto GP Indianapolis 2013
			 • Strona 1 z 1

Moto GP Indianapolis 2013
Zapowiada się ciekawa rywalizacja starego pokolenia z nowym ja kibicuje Hondzie 93  Mam pytanie gdzie obejrzeć to online ? Bo nie chce współlokatorom zajmować TV o tak popularnej godzinie do seriali i innego dziadostwa
 Mam pytanie gdzie obejrzeć to online ? Bo nie chce współlokatorom zajmować TV o tak popularnej godzinie do seriali i innego dziadostwa 
				 Mam pytanie gdzie obejrzeć to online ? Bo nie chce współlokatorom zajmować TV o tak popularnej godzinie do seriali i innego dziadostwa
Motocykle sportowe sÄ… do jazdy sportowej, a nie do nauki.
			- 

SkoQ
- VIP Åšcigacz.pl
Uuu, szkoda, ze tak pozno zobaczylem Twoj post  Race byl piekny, mozna bylo ogladac na iplayer brytyjskiego . Rowniez tam mozna ogladac powtorke w darmowym VOD
 Race byl piekny, mozna bylo ogladac na iplayer brytyjskiego . Rowniez tam mozna ogladac powtorke w darmowym VOD
				 Race byl piekny, mozna bylo ogladac na iplayer brytyjskiego . Rowniez tam mozna ogladac powtorke w darmowym VOD
 Race byl piekny, mozna bylo ogladac na iplayer brytyjskiego . Rowniez tam mozna ogladac powtorke w darmowym VODTysiąc serc jedno bicie one direction ponad życie
			- 

rosiboj
- Moderator
Re: Moto GP Indianapolis 2013
To ja jestem zdecydowanie zwolennikiem (i reprezentantem) starego pokolenia. Widowisko pierwsza klasa. Walka o 4 miejsce to esencja wyścigów (po raz pierwszy cieszyłem się z porażki Crutchlow'a). A to co zrobili Hayden i Dovi, zrzuciło mnie z krzesła. No i Edwards jakiego już dawno nie oglądaliśmy. Eh, aż się łezka w oku kręci...SkoQ napisał(a):Zapowiada się ciekawa rywalizacja starego pokolenia z nowym ja kibicuje Hondzie 93
- dam1en
- Świeżak
Obejrzałem w TV  zmusiłem resztę do oglądania
 zmusiłem resztę do oglądania  
Piękna walka o 4 miejsce, prawdziwe widowisko. Marquez, po prostu ich pozjadał bez większych trudności, i szkoda lubię widowiskowe wyprzedzanie. Zespół Ducati piękny popis na koniec xD
 lubię widowiskowe wyprzedzanie. Zespół Ducati piękny popis na koniec xD
Piękna walka o 4 miejsce, prawdziwe widowisko. Marquez, po prostu ich pozjadał bez większych trudności, i szkoda
 lubię widowiskowe wyprzedzanie. Zespół Ducati piękny popis na koniec xD
 lubię widowiskowe wyprzedzanie. Zespół Ducati piękny popis na koniec xDMotocykle sportowe są do jazdy sportowej, a nie do nauki.
			- 

SkoQ
- VIP Åšcigacz.pl
			 • Strona 1 z 1

Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 24 gości