Dlaczego weryfikacja konta i dokumentów trwa tak długo?
• Strona 1 z 1
Dlaczego weryfikacja konta i dokumentów trwa tak długo?
Cześć. Złożyłem wczoraj swój pierwszy wniosek o wypłatę wygranej, ale system poprosił mnie o przesłanie zdjęć dowodu osobistego i jakiegoś rachunku za prąd w celu potwierdzenia adresu. Minęło już kilkanaście godzin, a moje konto nadal ma status weryfikacji, a pieniądze wiszą w systemie. Czy to normalna procedura, czy powinienem zacząć się martwić, że stracę wygraną i mnie oszukają?
- Jaceno
- Świeżak
Re: Dlaczego weryfikacja konta i dokumentów trwa tak długo?
Całkowicie rozumiem Twoją niecierpliwość przy pierwszej wygranej, ale proces weryfikacji tożsamości to absolutnie standardowa i prawnie wymagana procedura bezpieczeństwa w branży. Kiedy korzystasz z usług zaufanego operatora fieryplay pl (otwórz link) , dział bezpieczeństwa finansowego musi ręcznie sprawdzić nadesłane dokumenty, aby wykluczyć obecność osób niepełnoletnich oraz przeciwdziałać międzynarodowemu praniu brudnych pieniędzy. Zazwyczaj taka pierwsza kontrola zajmuje od kilku do maksymalnie dwudziestu czterech godzin, pod warunkiem, dass przesłane zdjęcia są idealnie ostre i widać na nich wszystkie cztery rogi dokumentów. Jeśli Twoje fotografie były lekko rozmyte lub dane adresowe z rachunku nie pokrywały się z formularzem rejestracyjnym, proces może się wydłużyć, ponieważ pracownicy będą musieli poprosić o korektę. Nie ma żadnego powodu do obaw o swoje oszczędności, ponieważ po pomyślnym zakończeniu tego etapu Twój profil zyska status stałego, co sprawi, że każda kolejna wypłata będzie realizowana niemal automatycznie w kilka minut lub godzin w zależności od wybranej metody płatności.

- Jaceno
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość