Zobacz wątek - Sprzedam suzuki sv650s 2001 rok 24000 przebiegu :)
NAS Analytics TAG

Sprzedam suzuki sv650s 2001 rok 24000 przebiegu :)

Kupno, sprzedaż i zamiana pojazdów - dla tych, którzy nie lubią korzystać z http://gielda.scigacz.pl/ (ogłoszenia z gielda.scigacz.pl pojawiają się przy wszystkich artykułach w portalu Ścigacz.pl o pasujących do nich motocyklach)
_________

Sprzedam suzuki sv650s 2001 rok 24000 przebiegu :)

Postprzez oxy999 » 22/3/2015, 23:07

Jak w temacie... :)
Na sprzedaż wystawiam moją osę :) A dokładniej Suzuki SV 650 S z roku 2001 która na dzień dzisiejszy cechuje się przebiegiem 24300km i wciąż rośnie ! :)

Motocykl sprawny, jeżdżący z aktualnym przeglądem i ubezpieczeniem. Odpalający od pół przekręcenia rozrusznika.

Stan jak widać na zdjęciach, w miarę bardzo dobry, silnik igiełka właśnie wymieniony olej na CASTROL 4T 10w40 i nowiutki filtr MANN, resztę oleju dokładam w gratisie :)

WYDECH FIRMY YOSHIMURA ! Pięknie mruczy i pokazuje swój pazur na wyższych obrotach :)

Motocykl zrywny, mocny i nieposkromiony, raczej dla osoby która już miała styczność z mocniejszymi maszynami w swoim życiu a chciała by poczuć siłę silnika V2 wyrywającego ręce z ramion ruszając z najniższych obrotów lepiej jak większość ścigaczy ! Piękny pomruk silnika V2 milutki dla ucha, w razie chęci przestraszenia kogoś piękna odcinka dająca marchewy z wydechu przy zmianie biegów przy najwyższych obrotach :)

Motocykl która bardzo mało pali co mnie zaskoczyło, wygodny i przygotowany do jazdy :) Można by zmienić opony dla chcącego... ale to już kwestia kupującego...
i można by wymienić płyn hamulcowy i wyczyścić układ hamulcowy, bo za brutalnie czasem reaguje, jednak jak będę się nudził to zrobię to na dniach dla spokoju :)

MOŻLIWA ZAMIANA NA JAKIEGOŚ ŚCIGACZA W BARDZO DOBRYM STANIE NAWET Z DOPŁATĄ Z MOJEJ STRONY ! ZX9R CBR1100XX ZX10R CBR929 YAMAHA R1 ZZR1100 ! :)

Chyba że masz coś innego ciekawego? to pisz !

Dla zdecydowanego kupującego który dobrnął do końca opisu, cena do znacznej negocjacji przy dużym zdecydowaniu, oraz w gratisie mogę dorzucić widoczny na zdjęciach stojak na motocykl oraz blokadę tarczy i być może jeszcze znajdę jakieś fanty :)

Cena dla klubowiczów: 5999 ;)

Link do zdjęć:
http://olx.pl/oferta/motocykl-suzuki-sv650-s-2001-rok-24000-przebiegu-yoshimura-zamiana-CID5-ID9ntmR.html (otwórz link)
Pozdrawiam
oxy999
Świeżak

Postprzez oxy999 » 22/4/2015, 18:20

Nadal aktualne !
Mam na oku jego zastępstwo już !
Jeżeli byłby ktoś zdecydowany mogę zejść jeszcze z ceny ! :)
Pozdrawiam
oxy999
Świeżak

Powrót do Motocykle, skutery, quady - dodaj też ogłoszenie na gielda.scigacz.pl