Jakie plany na sezon 2009...
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Tak sobie czytam i nasuwa mi sie jedno pytanie: czy wy nie pracujecie ze tyle czasu macie na wycieczki? A jezeli to prawda to skąd kasa na to wszystko - tez bym tak chciał. Rozumiem 2, 3 no nawet 4 dni ale tu sie mowi nawet o całych miesiącach.
-
Lukasiusclay - Świeżak
Crixu napisał(a):no u mnie podobnie jak u kolegi wyzej. Latem jak juz obeznam sie troche z nowym moto planuje wyjazd z anglii do polski i po drodze zajechac w kilka miejsc min. do paryza
A kiedy planujesz jechać do Polski? Bo my z kumplem tez lecimy w lato z Anglii do Polski a konkretnie ok 20 czerwca. Jak planujesz wyjazd w podobnym terminie to daj znać, zawsze w kupie raźniej:) A co do zwiedzenia paru miejsc po drodze to nie mial bym na pewno nic przeciwko.
A jak już będę w Polsce to w planach mam wyjazd na mazury na ok 4-5 dni bo jak wiadomo w tym terminie na mazurach pierwszy raz w tym roku Rajd Polski jest w kalendarzu mistrzostw świata WRC. Można połączyć fajną wyciczke z jeszcze fajniejszym widowiskiem. Jeżeli kogoś by to interesowało to zapraszam serdecznie
Yamaha FZS 600 Fazer
- puzio83
- Świeżak
Lukasiusclay napisał(a):Tak sobie czytam i nasuwa mi sie jedno pytanie: czy wy nie pracujecie ze tyle czasu macie na wycieczki? A jezeli to prawda to skąd kasa na to wszystko - tez bym tak chciał. Rozumiem 2, 3 no nawet 4 dni ale tu sie mowi nawet o całych miesiącach.
też mnie to dziwi, ale pewnie spora część ludzi ma robotę -8 godz dziennie i zapewnione normalne urlopy latem.Niestety w mojej pracy latem jest najwięcej roboty i mogę liczyć tylko na 3-4 dni wolnego.
- niesiob
- Świeżak
Dwa tygodnie po namiotami we Włoszech
schabowy zamienie na makaron a piwo na Peroni... ale za to wieczne miasto Rzym
oby nie stracić tylko lusterek i całe lampy zachować, czego wszystkim życzę w tym sezonie 

<i>"Get your motor running, head out on the highway,
Looking for adventure in whatever comes our way."</i>
Looking for adventure in whatever comes our way."</i>
-
mikun - Świeżak
-
Lukasiusclay - Świeżak
Witam cel Chorwacja koniec Lipca Poczatek Sierpnia ,kilka wypadow po kraju .odwiadzenie pare zlotow krajowych ,moze jakis dluzszy weekend za granice Wlochy ,francja itp.jak pogoda pozwoli
Pozdrawiam

Ostatnio edytowano 25/1/2009, 10:09 przez piotreknorwegia, łącznie edytowano 1 raz
- piotreknorwegia
- Świeżak
piotreknorwegia co Ty tak entuzjastycznie wklejasz swoje zdjęcia? jest na to odp. temat w hydeparku...
-
SQ - Mieszkaniec forum
- piotreknorwegia
- Świeżak
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Powrót do Turystyka motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości