Sprzęt przydatny podczas dalszych i bliższych wyjazdów.
• Strona 2 z 2 • 1, 2
[quote="Hoffman"]Z dodatkowych urządzeń ułatwiających życie polecam:
Garmin ZUMO550 - Test (otwórz link)
Czesc
Od dawna interesuje sie tym urzadzeniem.
Napisz troche o jego funkcjonalnosciach, dokladnosci, jakosci interface itp.
Ile kosztuje takie urzadzenie, jaka jest dokladnosc mapy, jak sie wgrywa nowe mapy np Wloch czy Grecji?
pzdr
raf
Garmin ZUMO550 - Test (otwórz link)
Czesc
Od dawna interesuje sie tym urzadzeniem.
Napisz troche o jego funkcjonalnosciach, dokladnosci, jakosci interface itp.
Ile kosztuje takie urzadzenie, jaka jest dokladnosc mapy, jak sie wgrywa nowe mapy np Wloch czy Grecji?
pzdr
raf
------------------------------------------------------
Raf>>> On the road - plan 4 the worse hope 4 the best
Raf>>> On the road - plan 4 the worse hope 4 the best
-
rafalrach - Świeżak
Bartezg1 napisał(a):Tak czytam i czytam wasze posty i zastanawiam sie czemu nikt nie bierze w taką daleką podróż siekierki lub toporkaprzecież wszystko sie może zdażyc
przeciez napisalem, ze biore noz bojowy - to taka mniejsza wersja toporka
Honda VFR 800 FI
-
elco - Moderator
Co do ceny to zauważyłem, że wingrack jest dość drogi. Cenowo wychodzi podobnie jak zestaw z Suzuki
Jeśli chodzi o ceny to sprawdź na www.jotte.pl, kupiłem tam do B6 kufer centralny(V46) z oparciem, stelażem, płytą i cena była naprawdę bardzo atrakcyjna (można negocjować przy dużym zakupie). Co do stelaża Suzuki oglądałem to "coś", ciężkie, cena powala i nieładne (jak dla mnie).
- marcin2
- Świeżak
Marcin jak się jeździ z oparciem w tym kufrze na B6? Zastanawiam się nad tym, ale kolega mówil ze na Transalpie nie jest za wygodnie z tym gadżetem.
Sprzedam Suzuki Bandit 600S 2003
-
mlody-pawel - Świeżak
marcin2 napisał(a):Co do ceny to zauważyłem, że wingrack jest dość drogi. Cenowo wychodzi podobnie jak zestaw z Suzuki
Jeśli chodzi o ceny to sprawdź na www.jotte.pl,
głupia ta strona, żadnych cen czy propozycji tylko odnośnik do strony producenta... czego mam się dowiedzieć?
-
SQ - Mieszkaniec forum
w odpowiedzi na Twoje pytanie cytat ze strony
Napisz co Cię interesuje, tak jak ja zrobiłem, dostałem szybką odpowiedź i przy moim zamówieniu mogłem jeszcze negocjować ostateczną cenę
[/quote]

Napisz do nas pytanie o część która Cię interesuje e-mailem bądź korzystając z formularza - w odpowiedzi zaproponujemy najlepszą cenę
Napisz co Cię interesuje, tak jak ja zrobiłem, dostałem szybką odpowiedź i przy moim zamówieniu mogłem jeszcze negocjować ostateczną cenę

- marcin2
- Świeżak
tak zrobiłem, zobaczymy co z tego wyjdzie... dam znać
i odpowiedzieli. faktycznie tanio. można polecić!

i odpowiedzieli. faktycznie tanio. można polecić!
-
SQ - Mieszkaniec forum
ok, obiecałem dać znać to daję, chociaż sporo wody upłynęło. stelaż zamówiłem jednak w polanposition. głównie z powodu braku sensownych uchwytów dla pasażera w bandicie. stelaż z givi nic by tu nie zmienił, a ten oferowany w salonie suzuki jest tak poprowadzony koło zadupka, że gwarantuje mojej żonce przyzwoity chwyt. płyta pod topa to standardowy monokey, a boczne to odpowiednik plx z givi. kufry zamówiłem już na www.jotte.pl
Top givi maxia (52L), a boczne V35 (po 35L). Pasują do stelaży.
Jestem zadowolony z zakupu i ich usług. Kufry były dużo tańsze niż w
innych sklepach. Błyskawicznie je dostarczyli (następnego dnia po zamówieniu były już na moto
. Panowie wykazali się też
profesjonalizmem w zakresie doradztwa i cierpliwością (dręczyłem ich pytaniami i różnymi konfiguracjami kilka tygodni). zamierzam wszystkich namawiać do zakupów u nich.
dla jasności:
-stelaże komplet 990zł (odpowiednik z givi będzie sporo tańszy)
-kufer top 570zł
-kufry boczne 1000zł
-przesyłka za kufry 0zł
www.jotte.pl polecam! są super!!
Top givi maxia (52L), a boczne V35 (po 35L). Pasują do stelaży.
Jestem zadowolony z zakupu i ich usług. Kufry były dużo tańsze niż w
innych sklepach. Błyskawicznie je dostarczyli (następnego dnia po zamówieniu były już na moto

profesjonalizmem w zakresie doradztwa i cierpliwością (dręczyłem ich pytaniami i różnymi konfiguracjami kilka tygodni). zamierzam wszystkich namawiać do zakupów u nich.
dla jasności:
-stelaże komplet 990zł (odpowiednik z givi będzie sporo tańszy)
-kufer top 570zł
-kufry boczne 1000zł
-przesyłka za kufry 0zł
www.jotte.pl polecam! są super!!
-
SQ - Mieszkaniec forum
To ja kupilem stelaże (boczne+centralny), kufer Givi V46 i boczne Kappa K40 za kwotę ok 500zl mniejszą niż SQ
To są zdjęcia jak się wszystko prezentuje:
http://www.bikepics.com/pictures/1246403/
http://www.bikepics.com/pictures/1246404/
http://www.bikepics.com/pictures/1246405/

To są zdjęcia jak się wszystko prezentuje:
http://www.bikepics.com/pictures/1246403/
http://www.bikepics.com/pictures/1246404/
http://www.bikepics.com/pictures/1246405/
-
mlody-pawel - Świeżak
spoko Paweł, ładnie się to prezentuje. widzę jednak, że jeszcze nie przeniosłeś kierunków z tyłu. nie wiem jak u Ciebie, ale w K7 to bajecznie proste. aż wzruszyła mnie pomysłowość skośnookich
spróbuję wrzucić kilka fotek mojego potwora

spróbuję wrzucić kilka fotek mojego potwora
- Załączniki
-
DSC00385.JPG
- (219.15 KiB) Pobrane 27 razy
-
DSC00384.JPG
- (179.33 KiB) Pobrane 23 razy
-
SQ - Mieszkaniec forum
Nie przenioslem bo nie mam oryginalnych a te male mają za krótkie przewody
Ale juz zamówilem w Larssonie kierunki do bandita bo te są kiepsko widoczne a po zalozeniu kufrów wogole ich nie widac. z drugiej strony takie odstające szpecą moto. 

-
mlody-pawel - Świeżak
prawda, że szpecą. to był kolejny powód dla którego stelaż z suzuki kupiłem. mimo przeniesienia kierunków wyglądają dość zgrabnie 

-
SQ - Mieszkaniec forum
Widzialem na żywo stelaż suzuki do B6,5 i kierunki podobnie odstają jak u mnie. Ehhh. jedyne estetyczne wyście to tylna lampa LED z zaintegrowanymi kierunkami
-
mlody-pawel - Świeżak
oj nie zgodzę się z Tobą. z tego co zauważyłem u Cibie stelaże do kierunków wystają poza obrys motocykla. wiszą z tyłu. u mnie, jak widać na zdj. trzymają się jeszcze w granicach obrysu motocykla i nie wystają poza zadupek. dlatego uważam, że jest ok. jednak prawdą jest, że same kierunki są sporych rozmiarów, więc mogą razić w oczy z tego powodu... ale to już chyba trochę inna bajka.
zresztą zaciekawiłeś mnie tą lampą zintegrowaną. interesuje mnie jak to wygląda. jakbyś znalazł linka do takiego produktu to dawaj.
zresztą zaciekawiłeś mnie tą lampą zintegrowaną. interesuje mnie jak to wygląda. jakbyś znalazł linka do takiego produktu to dawaj.

-
SQ - Mieszkaniec forum
Przełożyłem u siebie kierunki na stelaż - małe kierunki mieszczą się w obrysie - oryginalne będa cholernie wystawać
lampę widzialem kiedys w sklepie ścigacza ale juz ich nie ma. lampa wygląda następująco - biały klosz, pod nim diody led. swiecą na czerwono jako pozycyjne, jako swiatło stop a przy włączonym kierunku połowa lampy mruga na pomarańczowo. zastanawiam się tylko jak to wygląda jak się włączy awaryjne 

-
mlody-pawel - Świeżak
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Turystyka motocyklowa