Prośba o wypełnienie ankiety- Turystyka motocyklowa.
• Strona 1 z 1
Prośba o wypełnienie ankiety- Turystyka motocyklowa.
Witam.
Jestem studentem Państwowej Wyższej Szkoły Zawodowej.
Zwracam się z prośbą o wypełnienie załączonej ankiety, która stanowi moje narzędzie badawcze do pracy licencjackiej.
Pragnę zapewnić, że ankieta ma charakter anonimowy i służy wyłącznie do celów naukowych.
Jest ona dostępna pod adresem:
http://webankieta.pl/ankieta/w1hpt9qihkqk
(do 21 kwietnia b.r.)
Będę bardzo wdzięczny za wypełnienie i rozesłanie do znajomych motocyklistów.
Pozdrawiam.
Jestem studentem Państwowej Wyższej Szkoły Zawodowej.
Zwracam się z prośbą o wypełnienie załączonej ankiety, która stanowi moje narzędzie badawcze do pracy licencjackiej.
Pragnę zapewnić, że ankieta ma charakter anonimowy i służy wyłącznie do celów naukowych.
Jest ona dostępna pod adresem:
http://webankieta.pl/ankieta/w1hpt9qihkqk
(do 21 kwietnia b.r.)
Będę bardzo wdzięczny za wypełnienie i rozesłanie do znajomych motocyklistów.
Pozdrawiam.
- Lezro
- Świeżak
-
Kula07 - Stały bywalec
Poszlo
Mam kilka sugestii do tej ankiety. Nie mam pojecia jaki zwiazek ma pojemnosc motocykla, na ktorym rozpoczynalismy nasza przygode z jednosladami. Zloty motocyklowe to stosunkowo rzadko cel turystyczny i jak dla mnie wplatanie takich pytan w ankiete nie ma obiektywnego sensu.
Jezeli moge cos zaproponowac to wartoby bylo zapytac na jakich motocyklach poruszaja sie motocyklowi turysci ? Dlaczego wybrali akurat taki sposob uzywania motocykli ? Co w turystyce motocyklowej liczy sie najbardziej ? Takie pytania na pewno maja wiekszy sens i pozwalaja obiektywnie zcharakteryzowac nieco odrebna grupe motocyklistow.
Mam kilka sugestii do tej ankiety. Nie mam pojecia jaki zwiazek ma pojemnosc motocykla, na ktorym rozpoczynalismy nasza przygode z jednosladami. Zloty motocyklowe to stosunkowo rzadko cel turystyczny i jak dla mnie wplatanie takich pytan w ankiete nie ma obiektywnego sensu.
Jezeli moge cos zaproponowac to wartoby bylo zapytac na jakich motocyklach poruszaja sie motocyklowi turysci ? Dlaczego wybrali akurat taki sposob uzywania motocykli ? Co w turystyce motocyklowej liczy sie najbardziej ? Takie pytania na pewno maja wiekszy sens i pozwalaja obiektywnie zcharakteryzowac nieco odrebna grupe motocyklistow.
Honda VFR 800 FI
-
elco - Moderator
-
SQ - Mieszkaniec forum
zamknięta już ankieta, nie pomogę
Ostatnio edytowano 4/5/2009, 12:02 przez witoldjusz, łącznie edytowano 1 raz
siódmy sezon
na GSX 750 F...i jeszcze nie znudził mi się
na GSX 750 F...i jeszcze nie znudził mi się
-
witoldjusz - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Turystyka motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości