Jakie plany na sezon 2009...
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
Jakie plany na sezon 2009...
Witam wszystkich serdecznie.
Jakie macie plany na sezon 2009 , gdzie , z kim , na czym
.
Ja planuję Słowację , trasę układam tak żeby zamki pozwiedzać.Lecimy na 4 sztuki.
Moja maszyna to Honda TransAlp
Jakie macie plany na sezon 2009 , gdzie , z kim , na czym

Ja planuję Słowację , trasę układam tak żeby zamki pozwiedzać.Lecimy na 4 sztuki.
Moja maszyna to Honda TransAlp
szukasz dobrych części --> www.goodparts.eu | | szukasz dobrej zabawy --> www.fani2kolek.pl
- dasiekk
- Świeżak
czesto plany konczą sie na ..planach dlatego osobiscie nie staram sie planowac
ale chcialbym odwiedzic co wieksze miejscowosci i znajomych ze scigacza.Poznan,Gdansk
chce pojechac do Wrocławia bo nigdy go nie zwiedzalem
moze trasa po Polskim wybrzezu... wszystko zalezy czy bede mial towarzystwo
a i jesli zaznaczyles czym latasz to takze napisze,mysle ze bedzie to gixer bo z dwojga złego (niewygodnego) to gsx-r bedzie wygodniejsza opcja niz daytona
ale chcialbym odwiedzic co wieksze miejscowosci i znajomych ze scigacza.Poznan,Gdansk
chce pojechac do Wrocławia bo nigdy go nie zwiedzalem
moze trasa po Polskim wybrzezu... wszystko zalezy czy bede mial towarzystwo

a i jesli zaznaczyles czym latasz to takze napisze,mysle ze bedzie to gixer bo z dwojga złego (niewygodnego) to gsx-r bedzie wygodniejsza opcja niz daytona

ścigacz to portal dla gimnazjalistów chcących R1 na pierwszy motocykl oraz dla pseudo speców którzy mogą im w tym wyborze pomóc.
- Flow
- Stały bywalec
Myśle ze nie ten dział, powinieneś to napisać w Turystyce
pomijając to w nadchodzącym sezonie chcialbym jeździć co w ubiegłym roku nie było możliwe. Po głowie chodzą mi mazury i bieszczady, miejmy nadzieje, że uda mi się zaliczyć obydwa miejsca
Jeżdze Hondą CBF 500 moto to tego typu wycieczek wygodne, posiadam już kufer ale planuje dokupić stelaż i tekstylne sakwy.

Jeżdze Hondą CBF 500 moto to tego typu wycieczek wygodne, posiadam już kufer ale planuje dokupić stelaż i tekstylne sakwy.
-
adam_89 - Stały bywalec
a ja planowałem Chorwacje, ale narazie o tym nie myślę, bo zawsze jak się planuje to na tym poziomie się kończy
na pewno postaram się odwiedzić Jasną Górę, ExtremeMoto i może jakieś ciekawe pokazy/zloty, ale to już w trakcie sezonu będę się rozeznawał
Jeżeli Chorwacja nie wypali to napewno jakieś polskie urokliwe miejsca typu : Mazury(nie byłem jeszcze) i morze...
na pewno postaram się odwiedzić Jasną Górę, ExtremeMoto i może jakieś ciekawe pokazy/zloty, ale to już w trakcie sezonu będę się rozeznawał
Jeżeli Chorwacja nie wypali to napewno jakieś polskie urokliwe miejsca typu : Mazury(nie byłem jeszcze) i morze...
http://bikepics.com/members/kbiadun/ | CBR 600 RR4
-
limak14 - VIP Ścigacz.pl
No wiadomo lepiej nie planować . Przede wszystkim mam nadzieje że na rozpoczęcie sezonu w częstochowie nie będzie tak lało jak rok temu . Rok temu całe wakacje spędziłem w monachium w pracy w tym roku juz nie wyjeżdzam chciał bym zwiedzić troche bieszczady , mazury było by super . No ale wiecie jak to jest plany są a potem bywa różnie .
Mam nadzieje że więcej ludzi z forum będzie miało trochę czasu na wypady bo samemu jechać to jednak nie to samo .
Mam nadzieje że więcej ludzi z forum będzie miało trochę czasu na wypady bo samemu jechać to jednak nie to samo .
był suzuki bandit 600n będzie ......
-
dambandit - VIP Ścigacz.pl
mt03 plus rr ?
ogólnie sam pomysł mt03 na taką trasę jest godzien gratulacji. życzę wytrwalości.
do tego jeśli macie jechać razem typ z rr zapłacze sie zanim z Polski wyjedziecie.
ogólnie sam pomysł mt03 na taką trasę jest godzien gratulacji. życzę wytrwalości.
do tego jeśli macie jechać razem typ z rr zapłacze sie zanim z Polski wyjedziecie.
-
SQ - Mieszkaniec forum
wspolczuje tyłkowi kolesia na rr
ja bym sie bryknal za granice ale nie tak daleko jak chorwacja, moze jakies autobahny albo winkle w alpach.czas pokaze,tak jak ty Dambandit jesli ktos z forum sie okresli to sie zabiore

ja bym sie bryknal za granice ale nie tak daleko jak chorwacja, moze jakies autobahny albo winkle w alpach.czas pokaze,tak jak ty Dambandit jesli ktos z forum sie okresli to sie zabiore

ścigacz to portal dla gimnazjalistów chcących R1 na pierwszy motocykl oraz dla pseudo speców którzy mogą im w tym wyborze pomóc.
- Flow
- Stały bywalec
-
SQ - Mieszkaniec forum
dambandit napisał(a):Mam nadzieje że więcej ludzi z forum będzie miało trochę czasu na wypady bo samemu jechać to jednak nie to samo .
Ja (jeżeli tylko czas i fundusze pomogą) to piszę się na wypad pod szyldem "scigacz.pl"
tylko trzebaby jakąś ekipe zorganizować
ale plany zostawmy na tydzień przed wyjazdem
-
limak14 - VIP Ścigacz.pl
A ja na pewno w Szkocję i Walię w tym roku bo szaleć za bardzo nie mogę ponieważ trzeba przyciągać pasa na Wielką Wyprawę za dwa lata
Ogólnie to planuję nawinąć kilkadziesiąt tyś km i bezawaryjnie dożyć kolejnego sezonu czego Wam tez życzę.
Tyle samo powrotów ile wyjazdów Bracia i Siostry!

Ogólnie to planuję nawinąć kilkadziesiąt tyś km i bezawaryjnie dożyć kolejnego sezonu czego Wam tez życzę.
Tyle samo powrotów ile wyjazdów Bracia i Siostry!
-
Pawcio415 - Świeżak
-
Dominik_YZF - Bywalec
-
SQ - Mieszkaniec forum
taka grupowa burza mózgów
można by już jakoś wstępnie się rozeznawać jai ewentualny byłby możliwy wspólny wypad
można by już jakoś wstępnie się rozeznawać jai ewentualny byłby możliwy wspólny wypad
-
limak14 - VIP Ścigacz.pl
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
Powrót do Turystyka motocyklowa