Szukam chetnych na weekendowe wypady z Londynu lub okolic
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
hej stary zmieniamy TwojÄ… ksywÄ™ na Diesel!
Super wyjazd, świetna atmosfera, może trochę niezgrania z tankowaniem i zbyt duże prędkości jak na grupową jazdę, zwłaszcza powrót 140-150MPA, ale myślę że dopracujemy kilka szczegółów tak aby jechać razem w dwie strony!
Jakieś pomysły na następny weekend?

Super wyjazd, świetna atmosfera, może trochę niezgrania z tankowaniem i zbyt duże prędkości jak na grupową jazdę, zwłaszcza powrót 140-150MPA, ale myślę że dopracujemy kilka szczegółów tak aby jechać razem w dwie strony!
Jakieś pomysły na następny weekend?

- ericolo
- Świeżak
-
Mynemo - Świeżak
Chlopaki, dzieki za super wyjazd. Bylo super! Ja wczoraj wycialem traske powrotna w 2.5h, bo byl dosc duzy ruch na trasie ale ogolnie bez przygod. Jak wam minal powrot? Musze cos zrobic z kaskiem, bo mam taki wiatr w srodku po lewej stronie, ze nic dzis nie slysze.
Panowie dawajcie fotki!!
Panowie dawajcie fotki!!

- rzeznik
- Świeżak
siemka chlopaki.
zdjecia na szybko (otwórz link) nie chcialo mi sie ich przestawiac ani segregowac. jak beda wszystkie zdjeckia to wtedy poprawie to -- Seba czekam na maila
pzdr
MARIO
zdjecia na szybko (otwórz link) nie chcialo mi sie ich przestawiac ani segregowac. jak beda wszystkie zdjeckia to wtedy poprawie to -- Seba czekam na maila

pzdr
MARIO
- marioo
- Świeżak
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Powrót do Emigranci Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość