Moze kolorki dla VIP ?
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Moze kolorki dla VIP ?
Chodzi o to ,zeby np VIPy byly zaznaczane np na niebiesko ,mody sa na zielono ,admini na czerwono ,wiec moze taki cos dal odmiany
? do przeglosowania 

-
Piankowy Marynarzyk - VIP Ścigacz.pl
-
Piankowy Marynarzyk - VIP Ścigacz.pl
Szafa napisał(a):A nie różowy ?
Biały lepszy
Piankowy Marynarzyk napisał(a):W zyciu najwazniejsze sa bioprady
święte słowa, TUP TUP TUP TUP...
co do usunięcia czy tez zostawienia podpisu VIP, to lata mi to koło nosa...
jak VIP zostanie to dobrze, jak go ukryją to też dobrze...
ogólnie ksiądz DOBRO DOBRO by się przydał, żeby wyjaśnić tę sprawę...
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
Mysle, ze pomysl kolorkow jest nietrafiony, smierdzi mi gimnazjalna zagrywka. Juz i bez tego czesc pozostalych uzytkownikow forum traktuje nas zapewne jak "motocykliści.pl". Niepotrzebny nam dodatkowy bodziec do podjudzania trolli chcacych koniecznie zdobyc te range.
Nie mam rowniez nic przeciwko calkowitemu usunieciu statusu. Osobiscie uwazam, ze nie powinien on byc proba szczegolnego wyroznienia sie na forum, lecz mozliwoscia skompletowania pewnej grupy ludzi o powaznym stosunku do tematu i ciekawej osobowosci.
Dlatego chcialabym przy tej okazji rowniez napomknac, iz chec posiadania limitowanej wersji bluzy dla VIPow, ktora m.in. ja wykazalam, nie ma byc wyrazem wywyzszania sie, a tylko ulatwienia rozpoznania kogos z tego grona w razie ewentualnego spotkania. Taki jest moj stosunek do tej calej sprawy.
Nie mam rowniez nic przeciwko calkowitemu usunieciu statusu. Osobiscie uwazam, ze nie powinien on byc proba szczegolnego wyroznienia sie na forum, lecz mozliwoscia skompletowania pewnej grupy ludzi o powaznym stosunku do tematu i ciekawej osobowosci.
Dlatego chcialabym przy tej okazji rowniez napomknac, iz chec posiadania limitowanej wersji bluzy dla VIPow, ktora m.in. ja wykazalam, nie ma byc wyrazem wywyzszania sie, a tylko ulatwienia rozpoznania kogos z tego grona w razie ewentualnego spotkania. Taki jest moj stosunek do tej calej sprawy.
Never let your FEAR decide your FUTURE.
-
CalibraHunter - VIP Ścigacz.pl
moze zamiast nazwy VIP ustalimy inna , ala "mieszkanie forum" ale z naciskiem na to ze cos tu robimy i sie udzielamy...VIP brzmi jak bysmy byli ponad innymi ...
ścigacz to portal dla gimnazjalistów chcących R1 na pierwszy motocykl oraz dla pseudo speców którzy mogą im w tym wyborze pomóc.
- Flow
- Stały bywalec
no to zapodajcie jakas oryginalna nazwe...ale bez motocykliści czy inne badziewia tylko podejdzcie do tematu powaznie. mieszkaniec forum to juz ranga wiec cos innego...
patty...jak ty po tym sylwestrze spowaznialas...az musimy na gadu znow pogadac
patty...jak ty po tym sylwestrze spowaznialas...az musimy na gadu znow pogadac

SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Ścigacz.pl
wg mnie Fanklub był lepszy niż VAJP...
a jeśli ma być coś nowego to może po prostu niech w miejscu VIPa czy Fankluba będzie napis "ŚCIGACZ.PL" i starczy...
wszak to właśnie na tym portalu się udzielamy i z niego wyodrębniła się ta grupa userów...
a jeśli ma być coś nowego to może po prostu niech w miejscu VIPa czy Fankluba będzie napis "ŚCIGACZ.PL" i starczy...
wszak to właśnie na tym portalu się udzielamy i z niego wyodrębniła się ta grupa userów...
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
Ja tam bym nie wprowadzał problemów tam gdzie go do końca nie ma. Mówicie że ludzie mają parcie żeby tylko być w VIP'owni. Nawet jeśli, to my zapodajmy kandydatury i my głosujemy, więc nawet jak ktoś przysłowiowo na ***** stanie to nic nie zdziała. A co, jak nagle skasujemy wszystkim podpis VIP to wszyscy na forum zapomną że coś takiego istniało? Jeszcze gorzej będzie bo się zaczną tematy "a co się stało z VIP'em, jak teraz można dostać VIP'a i tym podobne".
-
Movi - Moderator
gelo007 napisał(a):Sami nie wiecie czego chcecie... jak był fanklub to było źle bo to infantylne, jak był VIP to nie chcecie bo to za bardzo nadęte...
jestem tego samego zdania. Zostawic tak jak jest.
Honda VFR 800 FI
-
elco - Moderator
hehe jak nie urok to sraczka 

w niczym kobieta nie wygląda tak dobrze, jak w niczym!
C Z E S C I (otwórz link) - GSX-R SRAD 6oo 75O «««

C Z E S C I (otwórz link) - GSX-R SRAD 6oo 75O «««
-
zzzubek - VIP Ścigacz.pl
• Strona 1 z 2 • 1, 2