Offtop dla Vip'ów
kravec napisał(a):ASR1927 napisał(a):Kravec, a one wchodzą w buty czy są na zewnątrz butów? Wolałbym, żeby wchodziły w buty
Jak się uprzesz to i na buty naciągniesz. Ja jeżdżę z nogawkami w butach (trochę się fałdują jak dopinam, ale nie czuję tego, a but trzyma nogawkę na swoim miejscu). Są tacy którzy uważają to za wieśniaczenie ale mam to w nosie. Mi jest tak wygodnie. Próbowałem z nogawkami na butach i mi się nie podoba.
Nogawki w butach to wygoda. Wysokie buty obcierają łydki i piszczele - tzn nie robią jakichś mega ran czy obtarć ale to niewygodne. Czyli te mottowear stworzone do wpuszczania w buty?
They won't get me. they won't get me, they will never cease to try!
-
ASR1927 - Moderator
Siema,
02.02.2014 zostałem ojcem
Czekam na gratulacje 
02.02.2014 zostałem ojcem

Hornet-->929-->954-->DRZ 400 SM k6 | http://bikepics.com/members/sepo/
-
sepo - VIP Ścigacz.pl
gratulacje......
i tylu wujków i ciocia się znajdzie.
trza napisać do miczaba o jakiś nocnik (czyt. kask)
i tylu wujków i ciocia się znajdzie.
trza napisać do miczaba o jakiś nocnik (czyt. kask)
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
Na pocketa jeszcze za wcześnie
Na nocnik też bo narazie w pieluchy robi :p Ale rączke składa już tak jakby chciał manetą szarpnąć 

Hornet-->929-->954-->DRZ 400 SM k6 | http://bikepics.com/members/sepo/
-
sepo - VIP Ścigacz.pl
-
Landryss25 - VIP Ścigacz.pl
Kiedyś służba w rosyjskim wojsku trwała 25 lat. Jeżeli narzeczona doczekała w wierności powrotu swego chłopa, odlewano na jej cześć działo. Jeżeli nie - sadzono drzewo.
Wypijmy za jedyną na świecie Car-Armatę i za rosyjskie lasy!
Wypijmy za jedyną na świecie Car-Armatę i za rosyjskie lasy!
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
-
ASR1927 - Moderator
Nooooo Sepo, graty! Ładnie się spisałeś, zalałeś formę pierwszoligowo
Pochwal się pierworodnym.
Szacunek ziomków z domków.

Szacunek ziomków z domków.
Never let your FEAR decide your FUTURE.
-
CalibraHunter - VIP Ścigacz.pl
Hah forum zgłupiało i pobiłem rekord
Mam 4 miliardy ostrzeżeń 

,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Ścigacz.pl
Dobrze, że jestem leniwy i nie chciało mi się naostrzyć noży w kuchni, bo jak nic straciłbym palucha
Co K-EX to ujowa firma jest, od piątku kurier z Gorzowa wciska mi taką ciemnotę (nie wie, że też pracuje w tej firmie) że głowa mała. Ciągnę tę komedię, bo na paczce mi szczególnie czasowo nie zależy a po drugie mam taki ubaw, że szkoda to przerywać

Co K-EX to ujowa firma jest, od piątku kurier z Gorzowa wciska mi taką ciemnotę (nie wie, że też pracuje w tej firmie) że głowa mała. Ciągnę tę komedię, bo na paczce mi szczególnie czasowo nie zależy a po drugie mam taki ubaw, że szkoda to przerywać

They won't get me. they won't get me, they will never cease to try!
-
ASR1927 - Moderator
Nie wiecie czy akcja - freekowe naklejki jeszcze jest? Czy przysługują komuś kto brał je 4 lata temu?? NP. mnie??
Będę malował moto i chciałem dać pod lakier, a nie wiem czy sępić, czy kupić
Będę malował moto i chciałem dać pod lakier, a nie wiem czy sępić, czy kupić

Jak fenix z popiołów 

-
miki1406 - VIP Ścigacz.pl
ASR1927 napisał(a):Nogawki w butach to wygoda. Wysokie buty obcierają łydki i piszczele - tzn nie robią jakichś mega ran czy obtarć ale to niewygodne. Czyli te mottowear stworzone do wpuszczania w buty?
Czy stworzone- raczej nie bo pewnie byłyby rurkowate na dole. Są normalne. To jest model nastawiony chyba na to żeby wyglądał jak zwykłe gacie- żeby się nie rzucać w oczy przy spacerowaniu. W każdym razie- tak jak pisałem- bez problemu w smx-plusy je upycham. Jak będziesz chciał to Ci zdjęcia zrobię i wyśle (w butach i na butach).
Sepo- gratulacje!

Landrys- zaraz Ci strzelę bana za liczbę ostrzeżeń... tylko na ile skoro za 9 jest na miesiąc. Hmm..
-
kravec - Administrator