Propozycje zmian
no to zmiencie to jak najszybciej...np. mniejsze pojemnosci czy cos...
SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Åšcigacz.pl
Dzis wchodze na nasze szacowne forum i oczom moim ukazal sie nieslychany widok. Mianowicie zamiast "skutery" doczekalismy sie zmiany na "skutery, 50,80,125". Mała rzecz a cieszy
. Zawsze to jakis krok w dobrym kierunku.

-
siekson - VIP Åšcigacz.pl
siekson napisał(a):Dzis wchodze na nasze szacowne forum i oczom moim ukazal sie nieslychany widok. Mianowicie zamiast "skutery" doczekalismy sie zmiany na "skutery, 50,80,125". Mała rzecz a cieszy. Zawsze to jakis krok w dobrym kierunku.
dokladnie... dziekuje bardzo
-
kravec - Administrator
Moim skromnym zdaniem "skutery" jest nietrafioną nazwą dla tego działu - powinno być "motorowery"...
Black Wind always follows
Where my white horse rides
Where my white horse rides
-
Wiewiór81 - VIP Ścigacz.pl
albo "pierdopędy"
SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Åšcigacz.pl
Pomysl z ostatniej chwili...
Da rade zrobic zmienne ikonki przy tematach przyklejonych? Aktualnie caly czas sa te same a uwazam ze powinny sie zmieniac gdy pojawia sie nowe posty wzgledem ostatniego logowania, tak jak jest ze zwyklymi tematami.
Powod, prosty... zamiast czytac tematy przyklejone ktore z definicji sa wazne, to je omijam (podejzewam ze nie tylko ja), traktuje je jak staly elemet na liscie tametow, ot poprostu sa i juz... zdaje sie ze nie tak to powinno funkcjonowac, prawda
Da rade zrobic zmienne ikonki przy tematach przyklejonych? Aktualnie caly czas sa te same a uwazam ze powinny sie zmieniac gdy pojawia sie nowe posty wzgledem ostatniego logowania, tak jak jest ze zwyklymi tematami.
Powod, prosty... zamiast czytac tematy przyklejone ktore z definicji sa wazne, to je omijam (podejzewam ze nie tylko ja), traktuje je jak staly elemet na liscie tametow, ot poprostu sa i juz... zdaje sie ze nie tak to powinno funkcjonowac, prawda

GS 500E '93 --> VFR 800 '00
-
Kris2k - VIP Åšcigacz.pl
Cosik się ostatnio porobiło głupich tematów w Hyde. Myślałem, że to przejdzie, ale się myliłem. Może by tak wyłączyć zliczanie postów w Hyde?
Choć jest ryzyko, że ruch się przeniesie na działy zliczane.
<a href="http://a-glass.pl">BMW F650 ST</a>
-
Grubas - VIP Åšcigacz.pl
Grubas napisał(a):Cosik się ostatnio porobiło głupich tematów w Hyde. Myślałem, że to przejdzie, ale się myliłem. Może by tak wyłączyć zliczanie postów w Hyde?
ale zjawisko ktore opisujesz chyba bardziej opiera sie na checi "bycia fajnym" albo zablysniecia niz na nabijaniu liczby postow.... tak mi sie wydaje przynajmniej...
-
kravec - Administrator
Mam lekarstwo na nabijanie postów !!
- Wystarczy zlikwidować licznik
- nie będzie problemu.
Tak samo podpis Fanklub Ścigacz.pl - wiedzieli by tylko członkowie - zero zazdrości!!
edit: do tego mógłby dojść podpis z nazwą motocykla właściciela - chce wiedzieć kto czym jeździ jak z nim rozmawiam na forum - dzieki temu unikniemy postów typu "a jaki masz motocykl?".
- Wystarczy zlikwidować licznik

Tak samo podpis Fanklub Ścigacz.pl - wiedzieli by tylko członkowie - zero zazdrości!!
edit: do tego mógłby dojść podpis z nazwą motocykla właściciela - chce wiedzieć kto czym jeździ jak z nim rozmawiam na forum - dzieki temu unikniemy postów typu "a jaki masz motocykl?".
-
Meciek - VIP Åšcigacz.pl
kravec napisał(a):przeciez kazdy moze sobie wpisac w podpis teoretycznie hehe......
nie no zeczywiscie niezly pomysl jakby walnac pod tym skad jakie moto
Nikogo nie zmusisz do wypełniania tego pola. Już pole "Skąd" jest wypełniane w przedziwny sposób. Myślę że nie ma co zmieniać. Licznik się przydaje
No hope. no cure. No problem.
-
Terror - Administrator
Jak dla mnie pomysl simona z tym smietikiem to przesada. Juz mamy tyle dzialow ze az glowa boli. Sa dzialy gdzie jest zalozone po 5 tematow przez pol roku a on wisi sobie dalej. Niedlugo zeby cos nalezc na forum trzeba bedzie przebic sie przez 5 stron innych podforow. Jak dla mnie rozbudowa forum w tym kierunku przynosi wiecej szkody niz pozytku. Durne tematy powinno sie kasowac i tyle.
-
Sieksonie, to moze tak powiem.
Probowalem podejsc do tematu z Richiem, Alonzem i Terrorem - niestety moja propozycja zmiany mechanizmu forum nie przeszla, i to nie z tego powodu ze nie jest zla, tylko Richie odpowiedzial ze wedle niego niepotrzebna. Chodzilo mi o to, by dodac do posta flage w bazie danych , mowiaca o jego aktywnosci badz nie. Wielokrotnie usuwamy cos i pozniej jest awantura ze to bylo niesluszne, itp itp dla tego ja robie zrut ekranu z tymi postami ktore wywalam - natomiast to duzo pracy. Jesli cos jest totalnie z d* owszem, ale niektore rzeczy sa powiedzmy nie w dobrym smaku a inni uwazaja ze byly ok. To pozwolilo by spokojnie "usunac" post z widoku watku,ale bylby do wgladu i w wypadku jakies sprzeczki, zagladasz do niego i sprawa jest prosta. Zaoferowalem nawet swoja pomoc w przepisaniu funkcji za to odpowiedzialnej w silinku forum - nadal bezskutecznie a moim zdaniem tego typu rzecz jest potrzebna. Dla tego prosze o stworzenie zamknietego forum dla moderatorow / badz VIP + Mod, gdzie bedzie mozna przenosic watki badz posty celem ich zostawienia (4fun) badz dyskusji, czy udowodnienia czegos. Widzimy to i tak tylko my, wiec problemu nie powinno byc - nie bedzie wprowazalo zamieszania - a jednak byla by jakas historia i archiwum. No i najwazniejsze, nie bedzie sie sypac baza od usuwania (co podobno jest poprawione) aczkolwiek ja wyznaje zasade ze baza jest po to by trzymac w niej dane a nie usuwac. Wiele to jej nie szkodzi, nie zmienia predkosci pracy - a zawsze mamy cos dodatkowo.
Biorac pod uwage to co napisalem Sieksonie, dalej bede twierdzic ze przydalo by sie
Probowalem podejsc do tematu z Richiem, Alonzem i Terrorem - niestety moja propozycja zmiany mechanizmu forum nie przeszla, i to nie z tego powodu ze nie jest zla, tylko Richie odpowiedzial ze wedle niego niepotrzebna. Chodzilo mi o to, by dodac do posta flage w bazie danych , mowiaca o jego aktywnosci badz nie. Wielokrotnie usuwamy cos i pozniej jest awantura ze to bylo niesluszne, itp itp dla tego ja robie zrut ekranu z tymi postami ktore wywalam - natomiast to duzo pracy. Jesli cos jest totalnie z d* owszem, ale niektore rzeczy sa powiedzmy nie w dobrym smaku a inni uwazaja ze byly ok. To pozwolilo by spokojnie "usunac" post z widoku watku,ale bylby do wgladu i w wypadku jakies sprzeczki, zagladasz do niego i sprawa jest prosta. Zaoferowalem nawet swoja pomoc w przepisaniu funkcji za to odpowiedzialnej w silinku forum - nadal bezskutecznie a moim zdaniem tego typu rzecz jest potrzebna. Dla tego prosze o stworzenie zamknietego forum dla moderatorow / badz VIP + Mod, gdzie bedzie mozna przenosic watki badz posty celem ich zostawienia (4fun) badz dyskusji, czy udowodnienia czegos. Widzimy to i tak tylko my, wiec problemu nie powinno byc - nie bedzie wprowazalo zamieszania - a jednak byla by jakas historia i archiwum. No i najwazniejsze, nie bedzie sie sypac baza od usuwania (co podobno jest poprawione) aczkolwiek ja wyznaje zasade ze baza jest po to by trzymac w niej dane a nie usuwac. Wiele to jej nie szkodzi, nie zmienia predkosci pracy - a zawsze mamy cos dodatkowo.
Biorac pod uwage to co napisalem Sieksonie, dalej bede twierdzic ze przydalo by sie

Oprogramowanie dla gastronomii i hotelarstwa (otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)
(otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)

-
simonw - Mieszkaniec forum
Lud domaga sie przyklejenia tematu o wypadkach zeby tam mozna wklejac artykuly prasowe dotyczace najnowszych dzwonow. Co myslicie?
Moim zdaniem debilny pomysl. Im wiecej przyklejonych tym mniej ludzi je czyta bo "gina w tlumie". Osobiscie szlag mnie trafia jak za kazdym razem w dziale motocykle musze 20 minut rolka krecic zeby przebic sie do normalnych (tzn. nie przyklejonych) tematow.
Zrobienie osobnego tematu moze i jest dobrym pomysle bo wtedy mozna zebrac wszystko w jednym miejscu. Jednak dla przyklejenia stanowcze NIE.
Moim zdaniem debilny pomysl. Im wiecej przyklejonych tym mniej ludzi je czyta bo "gina w tlumie". Osobiscie szlag mnie trafia jak za kazdym razem w dziale motocykle musze 20 minut rolka krecic zeby przebic sie do normalnych (tzn. nie przyklejonych) tematow.
Zrobienie osobnego tematu moze i jest dobrym pomysle bo wtedy mozna zebrac wszystko w jednym miejscu. Jednak dla przyklejenia stanowcze NIE.
-
siekson napisał(a):Zrobienie osobnego tematu moze i jest dobrym pomysle bo wtedy mozna zebrac wszystko w jednym miejscu. Jednak dla przyklejenia stanowcze NIE.
mam takie samo zdanie... z tym ze jak sie tego nie przyklei to nie zauwaza i dalej co 4/5 dni beda nowe tematy- wypadek... bla bla bla... jednak lepiej chyba nie przyklejac
-
kravec - Administrator
-
rosa - VIP Åšcigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości