Offtop dla Vip'ów
Invi napisał(a):Ja mam złoty i też chyba raz w życiu czyściłem xD
Bardzo niedobrze :S
Zrobiłem ostatnio ze 25km w deszczu, no i wg producenta już trzeba umyć i nasmarować. Nafta, szczoteczka do zębów, myłem trzy razy żeby było konkretnie. Naprawdę sporo piachu i syfu wymyło, a łańcuch ma zrobione z 80mil plus ostatnie 25km w deszczu.
Mam nadzieję że następne mycie i smarowanie wg planu, dopiero za jakieś dwa zbiorniki (~400km)

Watch out, we got a badass over here!
-
Walenty - Moderator
...a dzisiaj się bawiłem z blaszkami przykręcanymi przy tylnych kierunkowskazach. Zwykle ich nie widać, bo są od strony nadkola:
Potem jeszcze wytrawię je fertanem, ze dwie warstwy podkładu, lakier i można składać xD

Potem jeszcze wytrawię je fertanem, ze dwie warstwy podkładu, lakier i można składać xD
-
Walenty - Moderator
Mam terez mniej roboty wiec tez majsterkuje, od Niedzieli robie mocowanie do pistoletu w moim kuferku.
Dzisiaj prawie skonczylem.

Dzisiaj prawie skonczylem.

| | https://www.youtube.com/channel/UCIhJl1 ... TGw/videoskuluem123 napisał(a):...Nie da się zrobić przekrętu w urzędzie ?
- andy7
- Moderator
senekkorzenna napisał(a):Jak miałem motocykl to sprawiało mi wielka frajdę odkręcanie co tylko się da i czyszczenie,polerowanie,poprawianie fabryki i ewentualnie lakierowanie.
Mnie to relaksowało.
To co teraz masz na oku? :>
-
Walenty - Moderator
senekkorzenna napisał(a):Walenty napisał(a):senekkorzenna napisał(a):Jak miałem motocykl to sprawiało mi wielka frajdę odkręcanie co tylko się da i czyszczenie,polerowanie,poprawianie fabryki i ewentualnie lakierowanie.
Mnie to relaksowało.
To co teraz masz na oku? :>
Waluś jak byś się wybierał na wybrzeże Bałtyku to zwróć uwagę jakie solidne buraki tam rosną.
Nad morzem nigdy nie byłem i na razie zmian nie przewiduję xD
Gdzie jest andy? Pytałem kiedyś czym jeździ ale gdzieś przeszło między wersami

-
Walenty - Moderator
ale mnie telepie na motocykla, od 1,5 roku niczym nie latałem. tu gdzie mieszkam teraz nie mam garażu i szkoda mi na zimę coś kupować, ale na przyszły rok muszę sobie coś strzelić.
nie chce ktoś wypożyczyć mi motobike na weekend? hehe
nie chce ktoś wypożyczyć mi motobike na weekend? hehe
Ostatnio edytowano 29/8/2016, 13:11 przez Leg1oN, łącznie edytowano 1 raz
-
Leg1oN - VIP Åšcigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość