Offtop dla Vip'ów
Dom czy garaż budujesz?
W ciągu dwóch dni zostawiliśmy w robocie dwa piloty za 50k pln na głębokości 2.5m pod ziemią w miejscu którego nie można rozkopać, trwają walki z biurokracją żeby jakoś obejść dyktaturę zarządcy drogi...
W ciągu dwóch dni zostawiliśmy w robocie dwa piloty za 50k pln na głębokości 2.5m pod ziemią w miejscu którego nie można rozkopać, trwają walki z biurokracją żeby jakoś obejść dyktaturę zarządcy drogi...
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU!
-
melvin - PierwszyOkrutny
Walenty napisał(a):Tera to już z górki
Póki co, jest ostro pod górkę
melvin napisał(a):Dom czy garaż budujesz?
W sumie jedno i drugie, bo dom z dwustanowiskowym garażem. Ale ten garaż wyszedł mi tak jebitnie duży, że powinny się w nim zmieścić cztery senkowe pikaczento, po dwa wzdłuż i dwa obok siebie
Wypadki chodzą po ludziach, ludzie po wypadkach nie zawsze.
-
Czester - Administrator
Dzisiaj po prawie dwu letniej walce zarejestrowalem mojego enduraka.
( po trzecim podejsciu w urzedzie, hooy by ich strzelil !
Jutro moze runde zrobie ale jakos tez mi sie juz nie spieszy. Ruszam od 01.04 - rejestracja sezonowa.
( po trzecim podejsciu w urzedzie, hooy by ich strzelil !
Jutro moze runde zrobie ale jakos tez mi sie juz nie spieszy. Ruszam od 01.04 - rejestracja sezonowa.
| | https://www.youtube.com/channel/UCIhJl1 ... TGw/videoskuluem123 napisał(a):...Nie da się zrobić przekrętu w urzędzie ?
- andy7
- Moderator
suhy-19 napisał(a):To po kiego je zostawialiscie czy po prostu zapomnieliscie
urwały się, ale udało się je wydobyć bo energetyka zgodziłą się wyłączyć 3 z 4 kabli 15kw pod którymi leżały, w sumie wszystko zakończone sukcesem ale dniówkę mieliśmy dobrą bo po 17,5h w 4 osoby...
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU!
-
melvin - PierwszyOkrutny
melvin napisał(a):
Teraz do dyszy spryskiwacza doszedł jeszcze zamek, oj kupił kaai swoją wymarzoną igłę...
Ale zauważ, że do drzwi kierowców Ja nie wiem, co on kupił za koromysło, ale we wszystkim, czym do tej pory jeździłem, było miejsce i drzwi, tylko dla jednego kierowcy .
A może kaai kompletuje elementy i będzie sam składał m-paka, a zdjęcie, które wrzucił było tylko poglądem na oczekiwany efekt końcowy . Też sobie kuwa puzzle wybrał
Raz motór byl chory i leżał w łóżeczku.
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
-
Glenroy - Moderator
lagiboy napisał(a):kto to jest Alonzo co wkleił film z y2k? co to za baran? silnika odrzutowego to on chyba nawet na filmie nie rozpozna...
A to nie jest ten no ... wlasciciel smigacza przypadkiem?
Tysiąc serc jedno bicie one direction ponad życie
-
rosiboj - Moderator
lagiboy napisał(a):kto to jest Alonzo co wkleił film z y2k? co to za baran? silnika odrzutowego to on chyba nawet na filmie nie rozpozna...
swego sponsora kalendarzowego nie kojarzysz?
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator