Zobacz wątek - Offtop dla Vip'ów
NAS Analytics TAG

Offtop dla Vip'ów

VIP Ścigacz.pl
_________

Postprzez Vergon » 12/6/2013, 08:44

Gdzie poszła?
Vergon
VIP Ścigacz.pl

Postprzez melvin » 12/6/2013, 16:09

do żyda :D
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! :twisted:
melvin
PierwszyOkrutny

Postprzez madcap » 12/6/2013, 18:56

.... włosy na klacie potargał wiatr...
zanucił gimbus zsiadając ze swego kibla...
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
madcap
Administrator

Postprzez Seba_ER5 » 12/6/2013, 20:12

Pod Piaseczno.
Seba_ER5
VIP Ścigacz.pl

Postprzez Vergon » 12/6/2013, 21:55

To pewnie będę go widywał wieczorami, zdam relacje czy w dobre ręce trafił ;)
Vergon
VIP Ścigacz.pl

Postprzez Seba_ER5 » 18/6/2013, 23:01

Powiem tak teraz to już nie ważne.
Chodzi mi po głowie jakiś litrowy turystyk albo supermoto.

Jednak pewnie wyjdzie E46 3.0 w kombi lub nowsiejszy....

+gaz xD...... O_o
Seba_ER5
VIP Ścigacz.pl

Postprzez limak14 » 12/7/2013, 15:51

U mnie też zmiany
Zakupiłem Vectre C GTS-pakiet

no i najważniejsze...

Powitał mnie Wydział Ruchu Drogowego KMP w Lublinie :D
limak14
VIP Ścigacz.pl

Postprzez Seba_ER5 » 12/7/2013, 19:05

A to znaczy ze mandatow juz pan nie dostaniesz? Tzreba bylo isc do mundurowych...
Seba_ER5
VIP Ścigacz.pl

Postprzez melvin » 18/7/2013, 18:48

melvin
PierwszyOkrutny

Postprzez rosiboj » 31/7/2013, 15:32

Najpierw w temacie obok a teraz w Hydeparku

Seba_ER5 napisał(a):
Seba, widze ,ze masz jakies problemy emocjonalne, ja tu chlopakowi dobrze doradzam, zeby dal sobie spokoj z gazem bo go to drozej wyniesie niz zaoszczedzi a ty nie dosc, ze sie czepiasz to jeszcze pierdzielisz jakies glupoty az przykro sluchac ... otrzasnij sie.

Problemy emocjonalne to masz ty a do tego jestes nadętym dupkiem.

G... wiesz...

To sie nazywa osiagnac dno i nadal leciec w dol
Tysiąc serc jedno bicie one direction ponad życie
rosiboj
Moderator

Postprzez Seba_ER5 » 31/7/2013, 15:39

Zdania o tobie nie zmienię.

Co Ty wogóle robisz w tym dziale pytam?
Seba_ER5
VIP Ścigacz.pl

Postprzez Black-Ghost » 31/7/2013, 18:15

Prowadzi z tobą wymianę zdań. ;)
Black-Ghost
VIP Ścigacz.pl

Postprzez Invi » 31/7/2013, 20:55

Ale przecież jesteś nadętym dupkiem, więc o co ten krzyk? :D

Swoją drogą to trzeba mieć talent, założyć konto stać się najbardziej nielubianym użytkownikiem, skasować konto, założyć konto, znowu stać się najbardziej nielubianym użytkownikiem (no, w sumie to teraz ma niezłego konkurenta). W dzieciństwie matka pęto kiełbasy na szajkę wieszała, prawda? :twisted:
Invi
VIP Ścigacz.pl

Postprzez Seba_ER5 » 1/8/2013, 09:17

Nie mama tylko tata i nie wokół szyi tylko ust xD...
Seba_ER5
VIP Ścigacz.pl

Postprzez melvin » 1/8/2013, 09:45

bajabongo HEJ:D
melvin
PierwszyOkrutny

Postprzez Invi » 1/8/2013, 21:11

Przeca to Vipownia i przeca nic złego nie na pisał... ;)

Z to Eneaszowi można przypomnieć że nie jest wipem :D
Invi
VIP Ścigacz.pl

Postprzez Seba_ER5 » 1/8/2013, 21:21

Ja swego sprzedalem i siedze z dzieckiem w cieniu, ale ten ciec nie bedzie mnie obrazal.
Seba_ER5
VIP Ścigacz.pl

Postprzez rosiboj » 1/8/2013, 21:34

Seba_ER5 napisał(a):Ja swego sprzedalem i siedze z dzieckiem w cieniu, ale ten ciec nie bedzie mnie obrazal.

Widac slonce wciaz zbyt obficie darzy ... :lol:

Swoja droga obrazac kogos kogo sie nawet nie zna ... zenujace
rosiboj
Moderator

Postprzez Seba_ER5 » 1/8/2013, 22:11

Że niby na czym się nie znam? Czy ja pisałem kiedykolwiek ,że jestem wielkim znawcą tematu? Wiem po jakim przebiegu zwraca się gaz. Wiem jakie są konsekwencje złego ustawienia dawki paliwa. Nie musi być nim gaz, może i benzyna. Zdaję sobie sprawę z temperatury spalania stąd mam w hondzie lubryfikator. Ty oczywiście z fusów wywróżyłeś przebieg, który miał zrobić kolega po czym doradziłeś na podstawie cudownych postów z internetu i artykułów z wp, żeby nie zakładał. Z tego co wiem mechanikiem nie jesteś. Powiem Ci tak, jak się nie znam to rozmawiam z osobami kompetentnymi. Dwóch moich znajomych ma zakład mechaniczny. Zakładają między innymi instalacje gazowe i robią to dobrze. Są absolwentami SiMR Politechniki Warszawskiej, mają za sobą liczne szkolenia i niejedną instalację gazową założoną. Są dobrzy w te klocki wcześniej byli mechaniakmi w rally crosie.
Są auta w których w ogóle nie kalkuluje sie włożyć instalacji gazowej, gdyż pomimo zasilanie LPG będą musiał wciąż pobierać paliwo. Są to auta na bezpośrednim wtrysku. Należy do nich Vectra 2.2, która posiadała wersje na bezpośrednim wtrysku. Dzięki kumplowi nie kupiłem auta z takim wtryskiem, gdyż szukałem auta pod gaz. Niektórzy producenci auta mają w ofercie auta z instalacją gazową. Ja pomimo sceptycznego podejścia do Hondy na LPG założyłem i jestem zadowolony. Powiedz mi jaki wpływ na nagrzewnice w sondzie lambda ma gaz? Rozumiem, że wydech może prędzej zgnić od większej wilgoci w układzie wydechowym, ale równie dobrze może zardzewieć od stania pod blokiem.

Powiem Ci w prost traktujesz ludzi z góry i jesteś przez to cham i prostak i nie ważne jak górnolotnie się wypowiadasz jak dużo zarabiasz, czy jak wykształcony jesteś. Powiem Ci wprost jakbym się uparł to bym poszedł i kupił sobie to 1000rr za gotówke, ale jeszcze mnie tak nie pojebało ,gdyż mam inne wydatki i cele życiowe. Więc nie klasyfikuj.
Jesteś jedną z tych osób, która obraża, a gdy dostanie w gębę dzwoni po policję. Kiedyś dostaniesz w palnik a wszyscy dookoła zeznają ,że się przewróciłeś to może coś do Ciebie dotrze. Chyba ,że tylko w necie jesteś takim twardzielem.

Reasumując straszny burak jesteś. Nie wiem skąd masz dostęp do Vipowni, ani z Ciebie ViP ani Moderator, do Admina masz jeszcze dalej.
Na tym kończę bo zaraz znowu przywalisz jakąś upośledzoną ripostę ,której celem jest tylko wqrwienie drugiej osoby.
Seba_ER5
VIP Ścigacz.pl

Postprzez rosiboj » 1/8/2013, 22:40

Seba_ER5 napisał(a):Że niby na czym się nie znam? Czy ja pisałem kiedykolwiek ,że jestem wielkim znawcą tematu? Wiem po jakim przebiegu zwraca się gaz. Wiem jakie są konsekwencje złego ustawienia dawki paliwa. Nie musi być nim gaz, może i benzyna. Zdaję sobie sprawę z temperatury spalania stąd mam w hondzie lubryfikator. Ty oczywiście z fusów wywróżyłeś przebieg, który miał zrobić kolega po czym doradziłeś na podstawie cudownych postów z internetu i artykułów z wp, żeby nie zakładał. Z tego co wiem mechanikiem nie jesteś. Powiem Ci tak, jak się nie znam to rozmawiam z osobami kompetentnymi. Dwóch moich znajomych ma zakład mechaniczny. Zakładają między innymi instalacje gazowe i robią to dobrze. Są absolwentami SiMR Politechniki Warszawskiej, mają za sobą liczne szkolenia i niejedną instalację gazową założoną. Są dobrzy w te klocki wcześniej byli mechaniakmi w rally crosie.
Są auta w których w ogóle nie kalkuluje sie włożyć instalacji gazowej, gdyż pomimo zasilanie LPG będą musiał wciąż pobierać paliwo. Są to auta na bezpośrednim wtrysku. Należy do nich Vectra 2.2, która posiadała wersje na bezpośrednim wtrysku. Dzięki kumplowi nie kupiłem auta z takim wtryskiem, gdyż szukałem auta pod gaz. Niektórzy producenci auta mają w ofercie auta z instalacją gazową. Ja pomimo sceptycznego podejścia do Hondy na LPG założyłem i jestem zadowolony. Powiedz mi jaki wpływ na nagrzewnice w sondzie lambda ma gaz? Rozumiem, że wydech może prędzej zgnić od większej wilgoci w układzie wydechowym, ale równie dobrze może zardzewieć od stania pod blokiem.

Powiem Ci w prost traktujesz ludzi z góry i jesteś przez to cham i prostak i nie ważne jak górnolotnie się wypowiadasz jak dużo zarabiasz, czy jak wykształcony jesteś. Powiem Ci wprost jakbym się uparł to bym poszedł i kupił sobie to 1000rr za gotówke, ale jeszcze mnie tak nie pojebało ,gdyż mam inne wydatki i cele życiowe. Więc nie klasyfikuj.
Jesteś jedną z tych osób, która obraża, a gdy dostanie w gębę dzwoni po policję. Kiedyś dostaniesz w palnik a wszyscy dookoła zeznają ,że się przewróciłeś to może coś do Ciebie dotrze. Chyba ,że tylko w necie jesteś takim twardzielem.

Reasumując straszny burak jesteś. Nie wiem skąd masz dostęp do Vipowni, ani z Ciebie ViP ani Moderator, do Admina masz jeszcze dalej.
Na tym kończę bo zaraz znowu przywalisz jakąś upośledzoną ripostę ,której celem jest tylko wqrwienie drugiej osoby.

Jestes legenda!
rosiboj
Moderator

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do VIP Ścigacz.pl