Tylko dla Orłów??:)
• Strona 3 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Lovtza napisał(a):No ten wiadukt na siekierkowskim jest masakrycznyTylko lepiej zrób go pierwszy raz testowo i przy możliwie małym ruchu samochodów
O porzÄ…dnym zagrzeniu opon nawet nie wspominam, bo to oczywiste
Najpierw musze to znaleźć

-
hefron - VIP Åšcigacz.pl
A ja lubie takie dwa winkielki na ulicy Tamka (chyba). No w kazdym razie chodzi mi o to miejsce zaraz za skrzyzowaniem swietokrzyskiej z nowym swiatem. Poniewaz oba zakrety sa z gorki to mamy takie male warszawskie LAGUNA SECA
. ehhh... zeby tak tylko troche ciasniej bylo 

-
siekson - VIP Åšcigacz.pl
eristof napisał(a): wracam a tu jestem w "jelicie"(oczywiście mam nadzieje ze ta jelita czy jelito to nie grube)![]()
WoW, je też jestem w jelicie!
No, ale biorÄ…c po uwagÄ™ mój Nick to chyba jednak w …

No, ale na poważnie, to jako poznańska PYRA może się na coś przydam. Walcie na PW jak będzie cos do załatwienia.
<a href="http://a-glass.pl">BMW F650 ST</a>
-
Grubas - VIP Åšcigacz.pl
witam wszystkich. oczy mam z korka i dopiero teraz zauwazylem ze taki dzial powstal. na tor moim kaszlakiem chetnie bym sie wybral. na expo niestety nie dotre z powodow klopotow w rodzinie. pozdrawiam wszytskie zyjatka z jelita:D:D:D
-
spazz - VIP Åšcigacz.pl
hefron napisał(a):Zakręt może i fajny, ale ruchliwe skrzyżowanie i troche mała widoczność
Wtedy jest ciekawiej

-
Dormarcia skoro jesteśmy elitą, jelitą czy jakoś tak;) to pokazałabyś nam w tym dziale swój nowy nabytek, ja jako dżentelmen obiecuje nie przesyłać zdjęcia dalej a bardzo mnie korci ,żeby zobaczyć Twoją nową zabawkę:) Tylko tak przed 14 bo musze isć do pracy;)
aha i mam jeszcze pytanko do Szefa forum: czy w opcji pokaż wszystkie posty tego forumowicza, jakiś zwykły zjadacz chleba będzie mógł zobaczyć te posty które wypisujemy w tym dziale?
aha i mam jeszcze pytanko do Szefa forum: czy w opcji pokaż wszystkie posty tego forumowicza, jakiś zwykły zjadacz chleba będzie mógł zobaczyć te posty które wypisujemy w tym dziale?
-
Meciek - VIP Åšcigacz.pl
[quote="aha i mam jeszcze pytanko do Szefa forum: czy w opcji pokaż wszystkie posty tego forumowicza, jakiś zwykły zjadacz chleba będzie mógł zobaczyć te posty które wypisujemy w tym dziale?[/quote]
tego sam jestem ciekaw!!! Nie chce by i ten dział bym zaśmiecany pytaniami by pomóc w doborze moto. od tego sa inne tematy i ewentualnie pw.
tego sam jestem ciekaw!!! Nie chce by i ten dział bym zaśmiecany pytaniami by pomóc w doborze moto. od tego sa inne tematy i ewentualnie pw.
Rusz głową a d*** pójdzie za nią!!!
Yamaha Fazer FZS 600
Yamaha Fazer FZS 600
-
eristof - VIP Åšcigacz.pl
A ja mam pytanie trochÄ™ z innej beczki
U kogo sobie można zarezerwować upominki ze stoiska?
Bo obawiam się, że z tych 1500 w sobote jak wpadne to już ''niebędzie niczego''
A tak poważnie to co to są te skipassy?

U kogo sobie można zarezerwować upominki ze stoiska?

"Hope is when we feel the pain that makes us try again"
-
Manhatan - VIP Åšcigacz.pl
Manhatan napisał(a):U kogo sobie można zarezerwować upominki ze stoiska?Bo obawiam się, że z tych 1500 w sobote jak wpadne to już ''niebędzie niczego''
I Ty marudzisz ze zabraknie upominkow? Ja na expo bede dopiero w niedziele ok poludnia.
Lovtza zostawcie mi koszulke

A skipasy z tego co wiem to takie karnety narciarskie ale tu chyba o cos innego chodzi

Meciek napisał(a):czy w opcji pokaż wszystkie posty tego forumowicza, jakiś zwykły zjadacz chleba będzie mógł zobaczyć te posty które wypisujemy w tym dziale?
Z tego co zauwazylem to chyba nie. Wejdz na forum niezalogowany to nie bedzie widac tych postow jak na czyjs profil wejdziesz
-
A mi zostawcie wspomnienia z Expo,ktore mi opowiecie kiedys przy browarze
I za wszystkich ktorzy maja osobisty wklad w Expo bede trzymal kciuki aby sie wszystko udalo i wypalilo.
Bedzie to ciezka praca ale i zapewne sie niezle ubawicie

I za wszystkich ktorzy maja osobisty wklad w Expo bede trzymal kciuki aby sie wszystko udalo i wypalilo.
Bedzie to ciezka praca ale i zapewne sie niezle ubawicie

Polsky:niższy gatunek ludzki,rodzaj zwierzęcia,które należy opanować,ujarzmić,tresować,które trzeba umieć trzymać.Poświęcac się temu całe życie,całą inteligencję uczucia,całą przemyślność instynktu.Stwarza nową dyscyplinę psychologiczną, pełną wskazań,norm i paragrafów.
- polsky
- VIP Åšcigacz.pl
Domarci maszyna swietna... piknie sie prezentuje co niektorzy juz widzieli
reszta musi byc cierpliwa
co do motocyklexpo... beda zdjecia, byc moze redakcja scigacz.pl bedzie chciala je wykporzystac do artykulu

co do motocyklexpo... beda zdjecia, byc moze redakcja scigacz.pl bedzie chciala je wykporzystac do artykulu
-
lowlo - VIP Åšcigacz.pl
-
Meciek - VIP Åšcigacz.pl
Czekamy na targach na wszystkich.....
niestety do wyczerpania zapasów upominki...
ale z tego co wiem to jeszcze sporo zostało...więc czekamy
Oj chłopaki...w maju lub w czerwcu jak odbiorę prawo jazdy to pewnie się na drodze zobaczymy.
Trzymajcie kciuki żeby to było jak najwcześniej..
w poniedziałek zaczynam jazdy...zamierzm to załatwic w expressowym tempie
W poniedziałek montuję craspady...jak będę na niej ćwiczyć gdzieś na parkingu...zeby się zabardzo...tfu!!
przecież glebic nie będę ...hahahhaa
no nie?!
ale powiem tak:
w jednym z pwyższych postów wyraźnie napisałam co to może być...wystarczy połączyć fakty
zrobimy konkurs?
jak zgadniecie co to jest to załączę fotki...
(tylko bez podpowiedzi tych co wiedzÄ…
)
Odpowiedź będzie zaliczona jak wskazany zostanie post z którego skojarzono fakty
to czekam
niestety do wyczerpania zapasów upominki...
ale z tego co wiem to jeszcze sporo zostało...więc czekamy

Oj chłopaki...w maju lub w czerwcu jak odbiorę prawo jazdy to pewnie się na drodze zobaczymy.
Trzymajcie kciuki żeby to było jak najwcześniej..
w poniedziałek zaczynam jazdy...zamierzm to załatwic w expressowym tempie

W poniedziałek montuję craspady...jak będę na niej ćwiczyć gdzieś na parkingu...zeby się zabardzo...tfu!!
przecież glebic nie będę ...hahahhaa
no nie?!
ale powiem tak:
w jednym z pwyższych postów wyraźnie napisałam co to może być...wystarczy połączyć fakty

zrobimy konkurs?
jak zgadniecie co to jest to załączę fotki...
(tylko bez podpowiedzi tych co wiedzÄ…

Odpowiedź będzie zaliczona jak wskazany zostanie post z którego skojarzono fakty
to czekam

Motocyklowy Bank Krwi 777
"CBRedHondaLive"
"CBRedHondaLive"
-
dormarcia - VIP Åšcigacz.pl
a ja wiem czym Dormarcia jezdzi
i nie powiem
a moje ulubione zakrety to te na torunskiej, mrrrrrrrrrrrrrrr....
btw, witam, dzisiaj na targach rozmawiamy z Dormarcia i ta mnie opiernicza, ze czemu nie odpisalam na pw dot. moto expo itd- lecz uznalam ze ktos sobie jaja robi i tyle
Kaja, jakiej firmy masz ubranie na moto? ixona?
zapewne dzisiaj kupimy cos na targach, tylko nie jestem do konca przekonana do ixona, robia rzeczy jak na worki a nie kobiety[wielkie to to, niedopasowane, proste]...znalezlismy wczoraj fajny komplet spodnie+kurtka[], tylko pytanie jak bedzie lezec to na mnie
bo nie mialam gdzie przymierzyc spodni a nie chcialam eksponowac publicznie swoich wdziekow 

a moje ulubione zakrety to te na torunskiej, mrrrrrrrrrrrrrrr....

btw, witam, dzisiaj na targach rozmawiamy z Dormarcia i ta mnie opiernicza, ze czemu nie odpisalam na pw dot. moto expo itd- lecz uznalam ze ktos sobie jaja robi i tyle

Kaja, jakiej firmy masz ubranie na moto? ixona?
zapewne dzisiaj kupimy cos na targach, tylko nie jestem do konca przekonana do ixona, robia rzeczy jak na worki a nie kobiety[wielkie to to, niedopasowane, proste]...znalezlismy wczoraj fajny komplet spodnie+kurtka[], tylko pytanie jak bedzie lezec to na mnie

www.wiktor.lukasiewicz.net.pl/ | Życie nie powinno być podróżą do grobu(...)Jest raczej ślizganiem się z boku na bok z czekoladą w jednej dłoni, winem w drugiej, ciałem gruntownie wyeksponowanym, totalnie wyczerpanym i z krzykiem:Cholera, ale jazda!=)
-
Nefretete - VIP Åšcigacz.pl
CBR? Siakis?
Fakty mowisz?
Fakty mowisz?
Polsky:niższy gatunek ludzki,rodzaj zwierzęcia,które należy opanować,ujarzmić,tresować,które trzeba umieć trzymać.Poświęcac się temu całe życie,całą inteligencję uczucia,całą przemyślność instynktu.Stwarza nową dyscyplinę psychologiczną, pełną wskazań,norm i paragrafów.
- polsky
- VIP Åšcigacz.pl
Manhatan - Tak! To ona...zajebista suczka....................
Nefretete - Bo robią ciuchy na moto dla lasek bez cycków.............
Polsky -A skąd to przypuszczenie? Powiedz skąd to wydedukowałeś?
A pokierujesz??
=
Nefretete - Bo robią ciuchy na moto dla lasek bez cycków.............

Polsky -A skąd to przypuszczenie? Powiedz skąd to wydedukowałeś?
A pokierujesz??

Motocyklowy Bank Krwi 777
"CBRedHondaLive"
"CBRedHondaLive"
-
dormarcia - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 3 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości