Lista VIP
ta...dajmy Czesterowi, ostatnio to z wazelina pcha sie do kazdego 

SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Ścigacz.pl
Nie no jeśli C- bool albo czerster czy tam laser dostaną VIPA to ja się zrzekam . To są takie trole, oni piszą chyba 100 postów na dzień z czego jeden głupszy od drugiego . Chyba SQ miał też dostać ale coś ostanio prawie wogóle go nie widać .
był suzuki bandit 600n będzie ......
-
dambandit - VIP Ścigacz.pl
Chciałem tutaj podziekować Wam za to wyróżnienie.
Dzięki wielkie.
Dzięki wielkie.
http://bikepics.com/members/kbiadun/ | CBR 600 RR4
-
limak14 - VIP Ścigacz.pl
Szafa napisał(a):A co moda chcesz ?? Masz 8 warnów a moderator to człowiek kulturalny, z klasą itd..... Przykro mi.... xDDDDD
Chyba sie w dupie poprzewracalo

4 warny sa nieudokumentowane xD
No dobra, a co powiesz na to ze jakis mod mial 2 warny czy tam 1 warna i sobie sam skasowal xD? Dajesz Szafa argumenty xD
BTW Limak POWITAC XD !
-
Piankowy Marynarzyk - VIP Ścigacz.pl
Piankowy Marynarzyk napisał(a):BTW Limak POWITAC XD !
Powitać, powitać

-
limak14 - VIP Ścigacz.pl
Dambandit wykrakałes.
Ja własnie rozlewam 0,7 na dwóch, a falszeczka w forumowym gronie też będzie.
W końcu trzeba to opić
Ja własnie rozlewam 0,7 na dwóch, a falszeczka w forumowym gronie też będzie.
W końcu trzeba to opić

-
limak14 - VIP Ścigacz.pl
kurwa mógłby ktoś wyjaśnić czemu patty tzn calibrahunter ma bana? bo jakoś ani jednego warna nie ma, w postach też ostatnio nic tragicznego nie napisała a ma bana na forum!!!
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
no wlasnie to jest jedna z najwiekszych zagadek na forum. jak obstawiacie, kto ja zbanowal? Szymek, Terror czy Gelo?
SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Ścigacz.pl
Melvin tak to jest jak się nie wpłaci twarzowego do Szymona
Pianka, modi mogą dawać warny ale nie kasować. O skasowanie warna trzeba napisać specjalną petycję do Adminów i dodać do niej dobrą flaszkę

Pianka, modi mogą dawać warny ale nie kasować. O skasowanie warna trzeba napisać specjalną petycję do Adminów i dodać do niej dobrą flaszkę

,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Ścigacz.pl
YZF-R1 mial warna i wyparowal od razu jak dostal moda ;p reka reke myje ;p ?
Nie wiem dlaczego VIPowski kulki dostaly bana
Nie wiem dlaczego VIPowski kulki dostaly bana

-
Ja nie powiem czyje warny wyparowały bo rzekomo były bezpodstawne...
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Ścigacz.pl
Dobra tam wali mnie to nie chce juz moda ;p chce zostac prezydentem swiata ahoj
Odbanujcie tylko nasza Wroclawski Banditen Terror Machen
Odbanujcie tylko nasza Wroclawski Banditen Terror Machen

-
Erłan przestał mieć warny jak został modem bo go Szymon kocha i mu je zdjął. Ale nie będę tego poruszać na forum bo Szymon się zdenerwuje na mnie i skasuje jakiś temat znowu 

Śmierć, kutazzz i zniszczenie. Jakie życie taki rap.
- Szafa
- VIP Ścigacz.pl
Dobra powoli.
Po pierwsze - nie wiem kto skillowal Patty :> Owszem robilismy pare banow na klase adresowa (255 adresow - ja) ale byla to klasa nie opisujaca sie w DNS wiec jakas dzika. Jesli to bylby dostawca netu to by mial wszystko w DNS wpisane. Dodatkowo nie mam pojecia bo Terrora nie ma i mnie takze nie ma generalnie (koniec roku pracy od diabla).
Po drugie - owszem bylo tak ze warny zostaly zdjete, pamietam dwa przypadki takiej akcji i oba byly wykonane zanim osoba dostala moderatora (z VIP nie mialo to nic wspolnego). Natomiast bylo to dawno i bylo przedyskutowane i stwierdzilismy ze tak bedzie lepiej (a w jednym przypadku byly bezpodstawne i bez sensu).
Po trzecie - byla jakas farsa z modami ze sobie warny dawali jeden drugiemu. Zostalo to wycofane.
Po czwarte - nawet najlepsza flaszka nie sprawi ze ktos dostanie vajpa, to jest glosowane. Moglbym pokazac kilka osob przeciw ktorym bylem ja, terror albo i my oboje a demokratycznie niestety wygrali i dostali ten status, za sprawa przekupienia glosujacych moderatorow
Po piate - co znaczy "jakis temat znow" - nie skasowalem Ci zadnego tematu bo wogole tematow nie kasuje ale wrzucam do adminowej sekcji smietnik, by byly do wgladu. Moglem wysiekac posty (na forum modów) bo mi sie nie podobalo co pisales i nie odpowiadales mi kulturalnie, zaczely sie przepychanki wiec wszystko wylecialo i sprawy nie ma.
A co ma melvin do YZF to ich sprawa i nie powinien mieszac w to ani mnie ani Ciebie ani innych kolesi. Powinni sobie dac po gebie i tyle
Po pierwsze - nie wiem kto skillowal Patty :> Owszem robilismy pare banow na klase adresowa (255 adresow - ja) ale byla to klasa nie opisujaca sie w DNS wiec jakas dzika. Jesli to bylby dostawca netu to by mial wszystko w DNS wpisane. Dodatkowo nie mam pojecia bo Terrora nie ma i mnie takze nie ma generalnie (koniec roku pracy od diabla).
Po drugie - owszem bylo tak ze warny zostaly zdjete, pamietam dwa przypadki takiej akcji i oba byly wykonane zanim osoba dostala moderatora (z VIP nie mialo to nic wspolnego). Natomiast bylo to dawno i bylo przedyskutowane i stwierdzilismy ze tak bedzie lepiej (a w jednym przypadku byly bezpodstawne i bez sensu).
Po trzecie - byla jakas farsa z modami ze sobie warny dawali jeden drugiemu. Zostalo to wycofane.
Po czwarte - nawet najlepsza flaszka nie sprawi ze ktos dostanie vajpa, to jest glosowane. Moglbym pokazac kilka osob przeciw ktorym bylem ja, terror albo i my oboje a demokratycznie niestety wygrali i dostali ten status, za sprawa przekupienia glosujacych moderatorow

Po piate - co znaczy "jakis temat znow" - nie skasowalem Ci zadnego tematu bo wogole tematow nie kasuje ale wrzucam do adminowej sekcji smietnik, by byly do wgladu. Moglem wysiekac posty (na forum modów) bo mi sie nie podobalo co pisales i nie odpowiadales mi kulturalnie, zaczely sie przepychanki wiec wszystko wylecialo i sprawy nie ma.
A co ma melvin do YZF to ich sprawa i nie powinien mieszac w to ani mnie ani Ciebie ani innych kolesi. Powinni sobie dac po gebie i tyle

Oprogramowanie dla gastronomii i hotelarstwa (otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)
(otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)

-
simonw - Mieszkaniec forum