Offtop dla Vip'ów
patrz landryn
https://www.youtube.com/watch?v=4yx6r8Y2Kas
https://www.youtube.com/watch?v=4yx6r8Y2Kas
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
Powiem Ci że szacun za zawracanie z 2 osiową przyczepą. Ale zastanawiam się czy po tym manewrze oby wszystko w okolicach dyszla zostało na miejscu. Sam jestem skazany na jazdę z przyczepą częściej niż naczepą jak odbiorę lejce ale takiego manewru chyba się nie podejmę.
Opony przez ciasne ronda skrzyżowania z wysepkami i krawężniki strasznie dostają w dupę. Dobre patenty to skrętne osie albo dźwigane 2 z 3 w naczepie. U siebie mam Dafa CF ze skrętną osią wleczoną i Premiumkę ze sztywną. W pierwszym po 2 latach nie widać wielkiego zmęczenia na gumach a Renia raz do roku musi dostać świeże bo zamieniają się w sportowe typu slick. Dlatego też zakłada się co wpadnie bo nowych nie ma sensu.
Opony przez ciasne ronda skrzyżowania z wysepkami i krawężniki strasznie dostają w dupę. Dobre patenty to skrętne osie albo dźwigane 2 z 3 w naczepie. U siebie mam Dafa CF ze skrętną osią wleczoną i Premiumkę ze sztywną. W pierwszym po 2 latach nie widać wielkiego zmęczenia na gumach a Renia raz do roku musi dostać świeże bo zamieniają się w sportowe typu slick. Dlatego też zakłada się co wpadnie bo nowych nie ma sensu.
,,De gustibus non est disputandum"(Å‚ac.)-O gustach siÄ™ nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Åšcigacz.pl
przez ronda tak bardzo nie dostajÄ….
więcej dostają za manewrówkę na ciasnych placach.
Nowe motto: Gdyby kobiety rządziły światem nie byłoby wojen. To prawda, wojny wymagają strategii i logiki.
więcej dostają za manewrówkę na ciasnych placach.
Nowe motto: Gdyby kobiety rządziły światem nie byłoby wojen. To prawda, wojny wymagają strategii i logiki.
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
Kocham tę robotę! Agragat prądotwórczy nówka sztuka 2,2 kw wyrzucony ze sklepu bo było uszkodzone opakowanie. Jeszcze cena 1100zł na pudełku została a ja dałem za niego 10zł.
-
suhy-19 napisał(a):w marketach to sa uj a nie deski
Vergonowi chodziło pewnie o taką do prasowania
Raz motór byl chory i leżał w łóżeczku.
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
-
Glenroy - Moderator
No to akurat po części prawda, bo nie była to profi deska, ale raz że na pierwszą i tak była kozak a dwa, że lepsze 30zł niż 800
Poza tym fanie się wracało ze sklepu w lipcu autobusem z deską pod ręką, cały autobus uśmiechnięty
Poza tym fanie się wracało ze sklepu w lipcu autobusem z deską pod ręką, cały autobus uśmiechnięty
-
Vergon - VIP Åšcigacz.pl
Ja tam się kiedyś śmiałem całą drogę jak wracam autobusem ze szkoły, na jednym przystanku otwierają się drzwi i co? Gościu wnosi kibel- bez kartonów- po prostu "czysta" muszla. Niby nic, jednak w tamtej chwili spowodowało to ogólne rozbawienie
A okazje czasami da radę wyrwać. Trzeba się uważnie rozglądać po prostu. W ubiegłym tygodniu kupiłem 25 książek na studia do chemii organicznej- wydawnictwo wyprzedawało po 1.50 zł. Najtaniej na allegro nowa- 36zł. Poczekam do nowego roku akademickiego i powinny polecieć
A okazje czasami da radę wyrwać. Trzeba się uważnie rozglądać po prostu. W ubiegłym tygodniu kupiłem 25 książek na studia do chemii organicznej- wydawnictwo wyprzedawało po 1.50 zł. Najtaniej na allegro nowa- 36zł. Poczekam do nowego roku akademickiego i powinny polecieć
-
kravec - Administrator
Oscar Pistorius spędzi kolejne cztery lata w areszcie domowym.
Karę ma odbywać w domu swojego wujka.
Wujek pewnie sra po gaciach, ale to i tak bezpieczniejsze od chodzenia do toalety…
Karę ma odbywać w domu swojego wujka.
Wujek pewnie sra po gaciach, ale to i tak bezpieczniejsze od chodzenia do toalety…
-
madcap - Administrator
senekkorzenna napisał(a):To kupiłeś Witek na handel?
Tak jest. Właśnie mi się zwrócił rower który kupiłem w wakacje- kilka części miał fajnych i wrzucam do siebie, pozostałe sprzedałem za tyle że się zwrócił Kombinujem kombinujem
-
kravec - Administrator
Polityka dużych marketów budowlanych typu Leroy czy Castorama. Uszkodzone pudełko = złom, rysa na grzejniku, drzwiach itp = złom i tak dalej i tak dalej... Udało się podpisać umowy na odbiór towaru i co transport trafiają się jakieś fanty.
W sumie jak bym coś potrzebował idę do danego marketu z gwoździem i za miesiąc mam to u siebie.
W sumie jak bym coś potrzebował idę do danego marketu z gwoździem i za miesiąc mam to u siebie.
-
Na razie sam się muszę nachapać i pomęczyć o umowy bo agregat trafił trochę fartem do mnie. Ogólnie polityka tych sklepów bardzo mi pasuje. Jak coś będę miał ciekawego to dam znać.
-
CzesterTX napisał(a):Aby k*rwa tylko śniegu nie było, a jakoś zimę się przetrwa.
Nie pier*ol Waść , dopiero co wpierdzieliłem worek srebrników w doprowadzenie swojego "kłatro" do takiego stanu, że panienkom same majtki spadają. To ja się miałem z zimy śmiać, a nie ona bekę ze mnie cisnąć .
Raz motór byl chory i leżał w łóżeczku.
-
Glenroy - Moderator
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość