Offtop dla Vip'ów
Krmtzzz napisał(a):Ekran mi sie zuzyl w telefonie
o0
Biorąc pod uwagę co napisałeś. I o której. I w sobotę.
Zalałeś robaka.
Nie wstydź się, Nam możesz powiedzieć. Co się wyprawia? :>
Watch out, we got a badass over here!
-
Walenty - Moderator
Ręki se nie zepsuj czasem
Wróciłem właśnie z mazur, bo pojechałem w piątek do koleżanki na działkę po łódkę żeby ją tutaj przyciągnąć i porzucać wędką za jakimś szczupakiem i bilans taki, że łowiłem z 10minut dopóki całe przelotki wędki nie zamarzły lodem a łódkę pakowaliśmy na przyczepę 2,5h przy -6 stopniach
Grunt, że się 2 razy nachlałem przy kominku
Wróciłem właśnie z mazur, bo pojechałem w piątek do koleżanki na działkę po łódkę żeby ją tutaj przyciągnąć i porzucać wędką za jakimś szczupakiem i bilans taki, że łowiłem z 10minut dopóki całe przelotki wędki nie zamarzły lodem a łódkę pakowaliśmy na przyczepę 2,5h przy -6 stopniach
Grunt, że się 2 razy nachlałem przy kominku
-
Vergon - VIP Ścigacz.pl
Krmtzzz napisał(a):Musialem przetestowac czy sie jej nic nie bedzie dzialo
Hah, no przeyebane juz z tymi mrozami. Wlalem jakis plyn do spryskiwaczy niby -25. A w -5 zamarza, skurwisyny kłamcy ;D
stary sposób, dolej ćwiartkę denaturatu i luzik
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
Z płynami niestety jest problem...
W styczniu tego reku weszło rozporządzenie, zakazujące stosowania metanolu do produkcji płynu zimowego. Musieli zacząć stosować etanol. Płyn podrożał razy 2. No to, żeby go sprzedać taniej to się oszukuje i krzepnie przy -5ciu
A jak byś chciał z nimi wojować, to ci udowodnią, że on nie zamarza, a się krystalizuje i nie uszkodzi układu, ale płynem nie będzie...
W styczniu tego reku weszło rozporządzenie, zakazujące stosowania metanolu do produkcji płynu zimowego. Musieli zacząć stosować etanol. Płyn podrożał razy 2. No to, żeby go sprzedać taniej to się oszukuje i krzepnie przy -5ciu
A jak byś chciał z nimi wojować, to ci udowodnią, że on nie zamarza, a się krystalizuje i nie uszkodzi układu, ale płynem nie będzie...
Jak fenix z popiołów
-
miki1406 - VIP Ścigacz.pl
Co jest z RSSSS komu trzeba zapłacić żeby go przykładnie ukrzyżować albo coś w tym stylu ? Bo mnie już szlag trafia, chętnie bym oddał stówę na dom dziecka żeby nie musieć czytać gówna które wydala twarzą...
Motocykle sportowe są do jazdy sportowej, a nie do nauki.
-
SkoQ - VIP Ścigacz.pl