Offtop dla Vip'ów
Witam,
Tak byłem przy porodzie, to niezwykłe przeżycie pełne emocji. Łzy szczęścia jednak przeplotły się z łzami rozpaczy.
Niestety Gabrysia ma Sepse i leczą ją silnymi antybiotykami. Na szczęście została wcześnie wykryta. Stan dziecka jest stabilny, ale ciężki. Dziś odbył się chrzest Gabi. Cały czas wierzę, że Gabrysia zostanie z nami. Jest dużą i silną dziewczynką.
Całymi dniami przesiaduję w szpitalu z żoną i jak jest sposobność zabieram ją na oddział intensywnej terapii by pobyć z dzieckiem. W pokoju stoi już łóżeczko, komódka z ubrankami a ścianę zdobi wielka tapeta z pluszowym misiem.
Po prostu nie ma innego wyjścia mała musi być z nami. Wrócić do naszego małego wynajętego mieszkanka.
Dziękuję wszystkim za gratulacje, gdyż córka jest piękna i ciężko opisać uczucia jakie zapłonęły w moim sercu. Nie jestem wybitnym katolikiem ,ale prosiłbym o wsparcie duchowe w formie modlitwy i pozytywnej energii.
Tak byłem przy porodzie, to niezwykłe przeżycie pełne emocji. Łzy szczęścia jednak przeplotły się z łzami rozpaczy.
Niestety Gabrysia ma Sepse i leczą ją silnymi antybiotykami. Na szczęście została wcześnie wykryta. Stan dziecka jest stabilny, ale ciężki. Dziś odbył się chrzest Gabi. Cały czas wierzę, że Gabrysia zostanie z nami. Jest dużą i silną dziewczynką.
Całymi dniami przesiaduję w szpitalu z żoną i jak jest sposobność zabieram ją na oddział intensywnej terapii by pobyć z dzieckiem. W pokoju stoi już łóżeczko, komódka z ubrankami a ścianę zdobi wielka tapeta z pluszowym misiem.
Po prostu nie ma innego wyjścia mała musi być z nami. Wrócić do naszego małego wynajętego mieszkanka.
Dziękuję wszystkim za gratulacje, gdyż córka jest piękna i ciężko opisać uczucia jakie zapłonęły w moim sercu. Nie jestem wybitnym katolikiem ,ale prosiłbym o wsparcie duchowe w formie modlitwy i pozytywnej energii.
-
Seba_ER5 - VIP Ścigacz.pl
wszystko bedzie dobrze, trzymam kciuki
mój pierworodny tez zaraz po urodzeniu wyladowal w szpitalu zakażony bakteriami a dzisiaj byk ma prawie 19 lat i ciągle pyskuje wiec trzeba być dobrej myśli
mój pierworodny tez zaraz po urodzeniu wyladowal w szpitalu zakażony bakteriami a dzisiaj byk ma prawie 19 lat i ciągle pyskuje wiec trzeba być dobrej myśli
Twoj podpis jest za dlugi
-
leff - ZlyCzlowiek
Temperatura spadła i już wiadomo jaki szczep paciorkowca. Zaaplikowano konkretny antybiotyk. Dziś nic nowego się nie dowiedziałem. Częściej za to przebywamy z małą. Żona się lepiej czuje i może już sam chodzić do małej.
Jutro sprawdzą współczynnik infekcji CRP. Będzie dobre musi być.
Dziękuje za słowa otuchy i modlitwy.
Jutro sprawdzą współczynnik infekcji CRP. Będzie dobre musi być.
Dziękuje za słowa otuchy i modlitwy.
-
-
limak14 - VIP Ścigacz.pl
Odwiedzamy małą coraz częściej. Musze dbać o jej mamusie, która już zaczyna karmić. Tzn narazie pokarm londuje w strzykawce. Jutro lecę na Bemowo po laktator elektryczny. Małej podniósł się poziom płytek we krwi i zaczyna mocno przebierać nóżkami w inkubatorze. Wygląda ,że zdrowieje choć na pewno schudła. Jutro będą przeprowadzane badania i wstępnie będzie wiadomo czy się poprawia. Zbadany zostanie płyn mózgowo rdzeniowy. Lekarze zrobią posiew by sprawdzić poziom infekcji i czy został zaatakowany mózg. Także jutro wstępne wyniki, gdyż próbki po posianiu leżą w temp ciała jeszcze 10dni. No ale będzie dobrze!
Chłopaki jak tam pokaz motocykli w Wawie udany czy poprawialiście sobie humor piwskiem?
P.S. Aż mnie stawy bolą jak patrze na tych co teraz latają na motocyklach.
Chłopaki jak tam pokaz motocykli w Wawie udany czy poprawialiście sobie humor piwskiem?
P.S. Aż mnie stawy bolą jak patrze na tych co teraz latają na motocyklach.
-
Super,,,,,, oby tak dalej
Jestem mało czuły ale życzę Wam wszystkiego naj naj naj
Szczeknij małej ode mnie
Jestem mało czuły ale życzę Wam wszystkiego naj naj naj
Szczeknij małej ode mnie

http://bikepics.com/members/kbiadun/ | CBR 600 RR4
-
limak14 - VIP Ścigacz.pl
Dobrze Reksio.
Jutro badania może posiew po punkcji. Stan wciąż jest ciężki, ale mała potrafi cały tułów podnieść. Jednak jest na lekach przeciwbólowych. Musi być dobrze. Martwię się również o żonę słabo to znosi. Już podają małej pokarm w strzykawce tzn mleko mamusi.
Dzięki za wsparcie. Zawsze to dla mnie jakaś forma ekspresji, bo mi też jednak jest ciężko a nie mogę tego okazywać przy małżonce i dziecku.
Jutro badania może posiew po punkcji. Stan wciąż jest ciężki, ale mała potrafi cały tułów podnieść. Jednak jest na lekach przeciwbólowych. Musi być dobrze. Martwię się również o żonę słabo to znosi. Już podają małej pokarm w strzykawce tzn mleko mamusi.
Dzięki za wsparcie. Zawsze to dla mnie jakaś forma ekspresji, bo mi też jednak jest ciężko a nie mogę tego okazywać przy małżonce i dziecku.
-
Natura jest doskonala sama w sobie i poradzi sobie ze wszystkimi problemami. Wasza cora na pewno szybko wroci do zdrowia. Pozdrawiam i zycze szybkiego powrotu calej rodziny do domu.
-
mirekm71 - VIP Ścigacz.pl
-
-
limak14 - VIP Ścigacz.pl
dambandit napisał(a):dawno mnie tu nie było
na moje kaprawe oko tak ze 2 lata
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
Jeszcze kilka dni z tesciowa w domu i ocipieje. Już 2 ścinki byly. Zona w szpitalu tesciowa w domu. Nie no ***!
-