Gej Party 2014
files/img_1164_539.jpg
zdjęcie Pati sprzed kilku lat wstecz z tematu z zakazanymi mordami
nie pamiętam, by później coś aktualizowała
zdjęcie Pati sprzed kilku lat wstecz z tematu z zakazanymi mordami
nie pamiętam, by później coś aktualizowała
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
no właśnie.
mel
kupiła coś Pati?
bo pamiętam, że coś wspominała, że miała spieniężać swojego bandziora.
mel
kupiła coś Pati?
bo pamiętam, że coś wspominała, że miała spieniężać swojego bandziora.
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
Gitara, Polski Bus z Poznania do Wwa 35zł, miałem jechać ostatnio w te rewiry.
A reszta dżentelmeneli niech nie pali jana tylko się melduje przy basenie, bo jak widać na oficjalnym plakacie imprezy będzie mnóstwo atrakcji z paleniem gumy na trawie włącznie
A reszta dżentelmeneli niech nie pali jana tylko się melduje przy basenie, bo jak widać na oficjalnym plakacie imprezy będzie mnóstwo atrakcji z paleniem gumy na trawie włącznie

-
Vergon - VIP Ścigacz.pl
Ja oznajmiłem że mnie niespodziewanie mogą porwać kosmici
Dobrze że prezes jest przyzwyczajony do moich telefonów o nagłym zaginięciu i nieobecności w pracy przez kilka dni 

,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Ścigacz.pl
AAAAa buahahahahahah co to kurwa za fota deklu
Jakie kozaki, sweet dżizas.
Vergon musisz być bardzo odważnym człowiekiem, pytając, czy jestem "wyjściowa"... Nie jadę tam dla twojej ozdoby Bambusie. Jestem ciekawa, jak wygląda sytuacja z Twoją prezencją w takim razie. Notabene to zdjęcie jest sprzed miliona lat świetlnych, tak jak mój bandzior. Aktualizacji od tego czasu było już tyle, że sama się na nim nie poznałam
Melvin, jadę z Tobą na koniec świata i jeszcze dalej. Bierzemy Kung-fu-Gelo Pandę i kilo frytek.
Madcap, co to za pytanie "po co Melv ma mnie ciagnąć, skoro są cycki"? Od tych oktanów mózg Ci się chyba przedestylował
Pierwsze 2 tygodnie czerwca mam urlop jakby co. I nowiuteńkie kapcie w taczce. Wczoraj założone <3

Vergon musisz być bardzo odważnym człowiekiem, pytając, czy jestem "wyjściowa"... Nie jadę tam dla twojej ozdoby Bambusie. Jestem ciekawa, jak wygląda sytuacja z Twoją prezencją w takim razie. Notabene to zdjęcie jest sprzed miliona lat świetlnych, tak jak mój bandzior. Aktualizacji od tego czasu było już tyle, że sama się na nim nie poznałam

Melvin, jadę z Tobą na koniec świata i jeszcze dalej. Bierzemy Kung-fu-Gelo Pandę i kilo frytek.
Madcap, co to za pytanie "po co Melv ma mnie ciagnąć, skoro są cycki"? Od tych oktanów mózg Ci się chyba przedestylował

Pierwsze 2 tygodnie czerwca mam urlop jakby co. I nowiuteńkie kapcie w taczce. Wczoraj założone <3

Never let your FEAR decide your FUTURE.
-
CalibraHunter - VIP Ścigacz.pl
CalibraHunter napisał(a):Vergon musisz być bardzo odważnym człowiekiem, pytając, czy jestem "wyjściowa"... Nie jadę tam dla twojej ozdoby Bambusie. Jestem ciekawa, jak wygląda sytuacja z Twoją prezencją w takim razie. Notabene to zdjęcie jest sprzed miliona lat świetlnych, tak jak mój bandzior. Aktualizacji od tego czasu było już tyle, że sama się na nim nie poznałam
No i się wzięła gwiazda i obruszyła

Wyjaśnij w czym problem, bo kompletnie nie rozumiem.
Do czego tu odwaga potrzebna?
-
Vergon - VIP Ścigacz.pl