Rowery, rolki, deskorolki, coś z kółkami ale bez motorka ;-)
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Wiewiór czep się siebie
Nef. nie wiem kiedy teraz znajdę czas, ale może jakoś w przyszłym tygodniu wybierzemy się gdzieś na rowerkach? Zapewne jak wcześniej ok. 20, chyba, że znajdziemy czas w sobotę ok. 12 i pojedziemy do Powsina?

<i><b>"A żyć możesz tylko dzięki temu, za co mógłbyś umrzeć..."</b></i>
<b><i><a href="http://zmija.riderblog.pl/">Blog Żmii</i></b></a>
<b><i><a href="http://zmija.riderblog.pl/">Blog Żmii</i></b></a>
-
Lovtza - Moderator
Żmija napisał(a):chyba, że znajdziemy czas w sobotę ok. 12 i pojedziemy do Powsina?
na dzień dzisiejszy mówię tak

Tylko będziesz musiała podjechać do Nas, bo ja zabłądzę w wawie

a wieczorem piwo i kręgle ?
Kaja, Dormarcia- pedałujecie z nami?

www.wiktor.lukasiewicz.net.pl/ | Życie nie powinno być podróżą do grobu(...)Jest raczej ślizganiem się z boku na bok z czekoladą w jednej dłoni, winem w drugiej, ciałem gruntownie wyeksponowanym, totalnie wyczerpanym i z krzykiem:Cholera, ale jazda!=)
-
Nefretete - VIP Åšcigacz.pl
Dzięki Madzia za spotkanko z wtorku...
Chłopcy jacy wy troskliwi...
Nieważne dla kogo knajpa ale byłoby dobrze żeby drzwi wejściowe nie były na czujki i żeby nie było koniecznosci jedzenia w wejściu...hihihi wkurzałyśmy panie w kfc ostatnio
Noi to syczenie...prawie jak żmiji
Jak nie wyjadę do ojca to może być sobota.
A po Świętach jadę na paralotnie do Szczyrku, więc nie będzie mnie do 15 kwietnia.
Ale potem jak najbardziej tak.
Chłopcy jacy wy troskliwi...

Nieważne dla kogo knajpa ale byłoby dobrze żeby drzwi wejściowe nie były na czujki i żeby nie było koniecznosci jedzenia w wejściu...hihihi wkurzałyśmy panie w kfc ostatnio

Noi to syczenie...prawie jak żmiji

Jak nie wyjadę do ojca to może być sobota.
A po Świętach jadę na paralotnie do Szczyrku, więc nie będzie mnie do 15 kwietnia.
Ale potem jak najbardziej tak.

Motocyklowy Bank Krwi 777
"CBRedHondaLive"
"CBRedHondaLive"
-
dormarcia - VIP Åšcigacz.pl
evil napisał(a):oł, jeah!!!
www.pedałowo.pl - załóżcie sobie taką stronkę.
albo przenieście się na forum SSS...
Evil, to może jako nadworny błazen ścigacza, popedałujesz z nami ?

Żmija- to jak się umawiamy?

www.wiktor.lukasiewicz.net.pl/ | Życie nie powinno być podróżą do grobu(...)Jest raczej ślizganiem się z boku na bok z czekoladą w jednej dłoni, winem w drugiej, ciałem gruntownie wyeksponowanym, totalnie wyczerpanym i z krzykiem:Cholera, ale jazda!=)
-
Ok, choć nie wiem jak ja jutro będę wyglądać, bo poszłam na siłkę i trener zrobił ze mnie pudziana...
zobaczymy jak jutro będzie z 'ruchem' 

-
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości