Biała lista
ja jestem za szpicerem.wogule to myslalem ze on juz dawno przedemna jest.bieremy:)ja mysle ze Lovtza i Alonzo tez nie tak calkiem glupio pisza wiec i ich mozna by wpuscic;). jak myslicie?
pozdrawiam
pozdrawiam
GSF 600N | | http://uk.youtube.com/watch?v=-lPBgtRLmIE
-
johnmichael - VIP Åšcigacz.pl
wlasnie.jakim codem zes sie tu uchowal?jakies tajniackie bramki od tylca?chcesz byc w fanklupie to musisz zlozyc podanie na pismie i 3 zdjecia w formacie paszportowym do wtorku.jesli nie to nic z tego
pozdrowka

pozdrowka
-
dobre porwonanie Terror
. ja tez bym byl za szafa i Pisiem. tylko czy ta nasza biala lista cos wskora?czy tylko sobie od tak piszemy by pisac cokolwiek by pozniej modz powiedziec - PATRZCIE! MAM TYSIAC POSTTOW
pozdrawiam

pozdrawiam
-
Witam!
fajnie ze moge sobie tutaj z wami porobic podsmiechujki
Niechcecie ajsida? przecie on ma najszypszom kawe i jak go nie wpuscicie do fanklópu to nagra kolejny filmik i razem ze swoimi fanami stworzy konkurencyjne forum i przejmie wladze nad losem mlodych wilców
PS. odbija mi przy sobocie wybaczcie
fajnie ze moge sobie tutaj z wami porobic podsmiechujki

Niechcecie ajsida? przecie on ma najszypszom kawe i jak go nie wpuscicie do fanklópu to nagra kolejny filmik i razem ze swoimi fanami stworzy konkurencyjne forum i przejmie wladze nad losem mlodych wilców

PS. odbija mi przy sobocie wybaczcie

ten co sobie nie żałuje
-
SzpiceR - VIP Åšcigacz.pl
Terror napisał(a):Szafa i Pisiu dla mnie OK, ale jeszcze jedna osoba musi wyrazić opinię
Sa okej, wiec przeciwwskazan nie mam

(post 666, konkurencja dla evila

Ostatnio edytowano 9/12/2007, 11:13 przez Kris2k, łącznie edytowano 1 raz
GS 500E '93 --> VFR 800 '00
-
Kris2k - VIP Åšcigacz.pl
-
rosa - VIP Åšcigacz.pl
-
kris - VIP Åšcigacz.pl
Tak się w sumie zastanawiam po co jest ten fanklub?! Klubowicz dostaje tylko dostęp do jednego nowego działu gdzie jedynym tematem gdzie ktoś pisze jest właśnie ten. Miały być wyjazdy na tor poznań i co...ten fanklub to jakaś lipa. (pewnie zaraz koś poda mojego nicka do tematu "czarna lista" buahah)
-
Meciek - VIP Åšcigacz.pl
No wyjazdy pewnie będą, ale chyba teraz tor jest zamknięty, czyż nie? Miejmy nadzieję, że wraz z nadejściem wiosny, zbudzą się ''fanklubowicze'' i zacznie się coś dziać
Zresztą latają mi te wyjazdy na tor, bo raczej z RM mnie tam nie wpuszczą, a mało jest osób które byłyby chętne na wypady motocrossowe...

Zresztą latają mi te wyjazdy na tor, bo raczej z RM mnie tam nie wpuszczą, a mało jest osób które byłyby chętne na wypady motocrossowe...
"Hope is when we feel the pain that makes us try again"
-
Manhatan - VIP Åšcigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości