Offtop dla Vip'ów
ci co mieli i/lub mają podobną kasę, to akurat nie mieli / nie mają potrzeby wyjeżdżać.
czy tu czy tam fizycznie się napierdolą i za ileś lat kręgosłup siądzie.
czy tu czy tam fizycznie się napierdolą i za ileś lat kręgosłup siądzie.
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
widzisz jest jeszcze inna grupa ludzi, ja na ten przykład nie znoszę siedzenia za biurkiem. Miałem kiedyś taką pracę i najszczęśliwszy byłem gdy któryś z chłopaków od prac fizycznych był na zwolnieniu i była konieczność go zastąpić.
Gdyby w Polsce pracując fizycznie po 8h dziennie dało się zarobić te 3.5koła to przez myśl by mi nie przeszło żeby w ogóle gdziekolwiek wyjeżdżać, nawet gdybym za granicą za to samo dostawał np 5.5koła.
Gdyby w Polsce pracując fizycznie po 8h dziennie dało się zarobić te 3.5koła to przez myśl by mi nie przeszło żeby w ogóle gdziekolwiek wyjeżdżać, nawet gdybym za granicą za to samo dostawał np 5.5koła.
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
Melv teraz 3,5 by Ci wystarczylo bo mieskasz z rodzicami i nie masz rachunkow. Ja samej krechy za mieszkanie mam prawie 2 kola. W tym tygodniu na badanja dziecka wydalem 1 k bo na NFZ nie ma co liczyc.
A za granica wszyscy wiecej zarabiaja. Moj kuzyn w irlandi zarabial na plny 50 k. Wrocil do Polski i po dlugisz poszkiwania znalazl robote za 15 k. Takze nie ma co porownywac, ze turaj po studiach masz 1,4 a tam w magazynie 4 k.

A za granica wszyscy wiecej zarabiaja. Moj kuzyn w irlandi zarabial na plny 50 k. Wrocil do Polski i po dlugisz poszkiwania znalazl robote za 15 k. Takze nie ma co porownywac, ze turaj po studiach masz 1,4 a tam w magazynie 4 k.
Hornet-->929-->954-->DRZ 400 SM k6 | http://bikepics.com/members/sepo/
-
sepo - VIP Ścigacz.pl
Chuj z tym wszystkim...
Pany z innej beczki będę miał na handel akrapy megafony do K9/L0/L1 z przebiegiem 1400km mają pudełko itp. z tego samego źródła co mój garnek więc obstawiam że będą jak nowe.
chce ktoś?
Pany z innej beczki będę miał na handel akrapy megafony do K9/L0/L1 z przebiegiem 1400km mają pudełko itp. z tego samego źródła co mój garnek więc obstawiam że będą jak nowe.
chce ktoś?

-
melvin - PierwszyOkrutny
nie wiem czy do L3 podejdą, nie mam ich jeszcze w domu, nowe w legato http://allegro.pl/tlumik-wydech-akrapov ... 08795.html może na początek poczekam na ciekawe propozycje 

-
melvin - PierwszyOkrutny
power_bit napisał(a):Tej Krmtzzz ile pali ten FZ6 ? Schodzisz na trasie poniżej piątki ? Kumpel tu jakieś opowieści z du*py opowiada o spalaniu 4,5 l w trasie.
Mam takiego co się zarzeka że FZ1 mu 5 w mieście pali. Ogólnie gość w stylu- sam robię wydechy bo mam program, on mi liczy, ja się znam itd. Kup sobie lepszy kask (ma Nitro za 300zł)- a po co mi lepszy?
-
kravec - Administrator
kravec napisał(a):power_bit napisał(a):Tej Krmtzzz ile pali ten FZ6 ? Schodzisz na trasie poniżej piątki ? Kumpel tu jakieś opowieści z du*py opowiada o spalaniu 4,5 l w trasie.
Mam takiego co się zarzeka że FZ1 mu 5 w mieście pali. Ogólnie gość w stylu- sam robię wydechy bo mam program, on mi liczy, ja się znam itd. Kup sobie lepszy kask (ma Nitro za 300zł)- a po co mi lepszy?
Tja, ten kilofazer co ostatnio oglądałem, to sprzedający też spala nim 5l/100km... Gdzie mój FZ6 spala ok. 6l/100km

They won't get me. they won't get me, they will never cease to try!
-
ASR1927 - Moderator
a ja dzisiaj wyjebałem szlifa bo przegiąłem w zakręcie. moto lekko przerysowane z lewej strony a ja mam rozwalone kolano bo przyjebałem w barierkę
Ostatnio edytowano 22/5/2014, 20:49 przez suhy-19, łącznie edytowano 1 raz
aprilia RSV4
-
suhy-19 - Moderator
Melvin- ale FZ1 słynie z tego że poniżej 6 nie chce zejść, a w mieście i 8 łyka bez większych problemów. Przynajmniej tak się naczytałem (nie miałem nigdy, nie jeździłem dłużej jakoś), w motocyklu też coś takiego pisali pamiętam. Ale wiesz.. są ludzie którzy będą Ci wmawiali że mu auto 4.5l/100km pali i zrywa asfalt. A niemiec pod kocem trzymał wcześniej.
-
kravec - Administrator
Kravec ja na takie opowieści od razu wybucham śmiechem, chociaż rekordowe spalanie na cb500 miałem ok chyba 4,6l w dwie osoby i z tobołkami, ale preclowałem 1000
za to najbardziej lubiłem wyniki fajery w spalaniu, 14/100 lub 6/100 zależnie od tego jak płynnie jechałem, ale normą było około 10/100

-
melvin - PierwszyOkrutny