Paintball
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Paintball
Paintball - jak w temacie... słuchajcie. Jako Fun.... club
Mozemy sie umowic kiedys na paintball. To swietnie odstresowuje... poza tym jest swietna okazja na odreagowanie. Nie mowiac ze chetnie bym temu i owemu kulke heheh posłał......... + grill itp. mozemy dojechac na miejsce motocyklami co dodatkowo uatrakcyjni i tak juz atrakcyjna zabawe.... pozdro
aha; zaklepuje czerwony kolor farby

Mozemy sie umowic kiedys na paintball. To swietnie odstresowuje... poza tym jest swietna okazja na odreagowanie. Nie mowiac ze chetnie bym temu i owemu kulke heheh posłał......... + grill itp. mozemy dojechac na miejsce motocyklami co dodatkowo uatrakcyjni i tak juz atrakcyjna zabawe.... pozdro
aha; zaklepuje czerwony kolor farby

Take this life I'm right here, stay a while and breath me in....... ZRXs
-
Wombat - VIP Åšcigacz.pl
We wrocku jest doskonały teren do paintballa na terenie poligonu, jest sporo drzew i wzniesień przy okazji jest tam tor crossowy.
-
Meciek - VIP Åšcigacz.pl
-
cichy - VIP Åšcigacz.pl
To się chyba piszę "ghillie" (ghillie suit) mój błąd.
http://www.bikepics.com/members/cichy929/ | SMR450/YZ125
-
cichy - VIP Åšcigacz.pl
myslalem ze gille - z nosa
Jest jakis fajny teren do paintballa pod lublinem... biega sie pomiedzy wozami pancernymi, rakietami i innym szpejem heh.... zorientuje sie kto gdzie i za ile i dam wam znac.......
Inna sprawa ze w/g Kai sa swietne tereny Paintballowe w wawie.... trzeba heh sprawdzic
pozdro

Jest jakis fajny teren do paintballa pod lublinem... biega sie pomiedzy wozami pancernymi, rakietami i innym szpejem heh.... zorientuje sie kto gdzie i za ile i dam wam znac.......
Inna sprawa ze w/g Kai sa swietne tereny Paintballowe w wawie.... trzeba heh sprawdzic

pozdro
Take this life I'm right here, stay a while and breath me in....... ZRXs
-
Wombat - VIP Åšcigacz.pl
Ja jestem 'za'
dajcie znać kiedy i gdzie 

www.wiktor.lukasiewicz.net.pl/ | Życie nie powinno być podróżą do grobu(...)Jest raczej ślizganiem się z boku na bok z czekoladą w jednej dłoni, winem w drugiej, ciałem gruntownie wyeksponowanym, totalnie wyczerpanym i z krzykiem:Cholera, ale jazda!=)
-
Nefretete - VIP Åšcigacz.pl
Wombat,to jak juz ustalicie detale to napisz kiedy...
Pogadam z paroma ziomalami z Pakistanu zeby nacisneli czerwony guziczek
I zrobi sie duzy grzyb
To dopiero jest odstresowanie
Pogadam z paroma ziomalami z Pakistanu zeby nacisneli czerwony guziczek

I zrobi sie duzy grzyb

To dopiero jest odstresowanie

Polsky:niższy gatunek ludzki,rodzaj zwierzęcia,które należy opanować,ujarzmić,tresować,które trzeba umieć trzymać.Poświęcac się temu całe życie,całą inteligencję uczucia,całą przemyślność instynktu.Stwarza nową dyscyplinę psychologiczną, pełną wskazań,norm i paragrafów.
- polsky
- VIP Åšcigacz.pl
spazz napisał(a):to taka trawa patyki sznurki liscie siatka maskujaca i jeszcze trsozke trawy i lisci i mieszasz to wszystko i robisz garniturek.
Pocięte i ufarbowane worki jutowe. Trawę i liście zawsze wplatasz świeżą.
Potem się zakupuje i podlewa, żeby podgniło, co powinno wywabić wszystkie zapachy i uniemożliwić wykrycie przy użyciu psów tropiących.

http://www.bikepics.com/members/cichy929/ | SMR450/YZ125
-
cichy - VIP Åšcigacz.pl
A Ja proponuje BUNKRY!!!!! Największy kompleks bunkrów w Polsce ( oczywiście na który można wejść bez żadnego problemu...) Czyli musicie przyjechać do mnie
okolice Polkowic... Zapraszam XD
Pozdro Magik.
Ps. Pomysł zajefajny, tyle że trudny w realizacji... Kto ma wolnego paintballa?

Pozdro Magik.
Ps. Pomysł zajefajny, tyle że trudny w realizacji... Kto ma wolnego paintballa?
- Magik
- VIP Åšcigacz.pl
Moj koles wynajmuje karabinki i wszystko co do tego trzeba.
Ma 8sztuk.
Jakby co to moge wyslac Wombatowi namiary.
Ma 8sztuk.
Jakby co to moge wyslac Wombatowi namiary.
Polsky:niższy gatunek ludzki,rodzaj zwierzęcia,które należy opanować,ujarzmić,tresować,które trzeba umieć trzymać.Poświęcac się temu całe życie,całą inteligencję uczucia,całą przemyślność instynktu.Stwarza nową dyscyplinę psychologiczną, pełną wskazań,norm i paragrafów.
- polsky
- VIP Åšcigacz.pl
Terror napisał(a):Magik napisał(a):Ps. Pomysł zajefajny, tyle że trudny w realizacji... Kto ma wolnego paintballa?
ja Ci chętnie wyślę kulkę...
Terror tylko wyślij priorytetem i paczka koniecznie ubezpieczona... Bo wiesz jak teraz z tą pocztą jest....

- Magik
- VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 33 gości