Propozycja co do outlawa
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
Propozycja co do outlawa
Głównie dobrą myśl miał Melvin, ale że go w pełni popieram to proponujemy co następuje:
w pełni ignorować outlawa, tak jakby nie pisał postów. Niezależnie co nie napisze, nie odpowiadać mu. Nie przyznawać mu racji, nie sprzeczać się z nim, UDAWAĆ ŻE JEGO POSTY NIE ISTNIEJĄ.
prosty przykład:
Melvin- jaki kolor motocykla wybrać?
outlaw- zielony
mar111cin - ja uważam że zielony
traktować tak jakby go nie było.
administracja ma na to wyje**** to trzeba sobie samemu z nim poradzić.
A jak nie zrobić tego lepiej niż go ignorując? zobaczymy jak długo ten troll wytrzyma taką pełną ignorancję.
(dla tych co uważają inaczej PRZESTRZEGAM: przed jakimkolwiek wdawaniem się z nim w dyskusję, nieraz potrafi napisać na gadu czy PW , rozmowa z nim to jak ze ścianą. On jest poprostu tępy.)
w pełni ignorować outlawa, tak jakby nie pisał postów. Niezależnie co nie napisze, nie odpowiadać mu. Nie przyznawać mu racji, nie sprzeczać się z nim, UDAWAĆ ŻE JEGO POSTY NIE ISTNIEJĄ.
prosty przykład:
outlaw- zielony
A jak nie zrobić tego lepiej niż go ignorując? zobaczymy jak długo ten troll wytrzyma taką pełną ignorancję.
(dla tych co uważają inaczej PRZESTRZEGAM: przed jakimkolwiek wdawaniem się z nim w dyskusję, nieraz potrafi napisać na gadu czy PW , rozmowa z nim to jak ze ścianą. On jest poprostu tępy.)
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Ścigacz.pl
jako że po części ja to wymyśliłem, to muszę akcję poprzeć
ale ogólnie mam gościa dość i zgodnie z zasadą że najprostsze metody są najskuteczniejsze, mam nadzieję że uda się zniszczyć trolla najstarszym sposobem czyli ignorancją
uprzejmie proszę o poparcie akcji albo spalimy wam domy
(joke oczywiście)

ale ogólnie mam gościa dość i zgodnie z zasadą że najprostsze metody są najskuteczniejsze, mam nadzieję że uda się zniszczyć trolla najstarszym sposobem czyli ignorancją

(joke oczywiście)
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
mnie osobiscie tez zaczyna juz dzialac na uzebienie, wpiernicza sie we wszystko uskutezniajac swoje prymitywne gadki... \Ani to madre ani zabawne, po prostu mam dosc jego glupkowatych wyppowiedzi.
UWAGA: Kazdy post skierowany do Outlawa zwykle konczy sie jego slowotokiem na PW, wiec rowniez radze omijac goscia z daleka. Ani z nim podyskutowac ani nic. Koles ma swoj swiat i nie przyjmuje zadnej krytyki.
Najlepszy przyklad: Wszyscy z niego ewidentnie zlali po umieszczeniu fot w pakowni - on do teraz twardo twierdzi, ze wszyscy mu po prostu zazdroszcza
UWAGA: Kazdy post skierowany do Outlawa zwykle konczy sie jego slowotokiem na PW, wiec rowniez radze omijac goscia z daleka. Ani z nim podyskutowac ani nic. Koles ma swoj swiat i nie przyjmuje zadnej krytyki.
Najlepszy przyklad: Wszyscy z niego ewidentnie zlali po umieszczeniu fot w pakowni - on do teraz twardo twierdzi, ze wszyscy mu po prostu zazdroszcza

Never let your FEAR decide your FUTURE.
-
CalibraHunter - VIP Ścigacz.pl
rozeslijcie to do tych co nie sa w VIPach a mozna im zaufac moze w ten sposob sie chwasta pozbedziemy.
SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Ścigacz.pl
Nie da rady. Tak to można dać coś do zrozumienia komuś kto ma IQ 70 co najmniej... Outlawa o tyle nie posądzam....
Ale w trosce o dom, przyłącze sie....
Ale w trosce o dom, przyłącze sie....

Take this life I'm right here, stay a while and breath me in....... ZRXs
-
Wombat - VIP Ścigacz.pl
dokladnie, nawet wczesniej o tym sam myslalem zeby tak olewac ale jak widzialem ze nikt nie reaguje na niego to myslalem ze jest tu lubiany dlatego z takim pomyslem nie wyskakiwalem
ost mnie doprowadzil do szewskiej pasji ze sam zaczalem przeginac,dobra olewamy chlopaka bo to nie ma sensu...jestem za
ost mnie doprowadzil do szewskiej pasji ze sam zaczalem przeginac,dobra olewamy chlopaka bo to nie ma sensu...jestem za
ścigacz to portal dla gimnazjalistów chcących R1 na pierwszy motocykl oraz dla pseudo speców którzy mogą im w tym wyborze pomóc.
- Flow
- Stały bywalec
Re: Propozycja co do outlawa
mar111cin napisał(a):Głównie dobrą myśl miał Melvin, ale że go w pełni popieram to proponujemy co następuje:
prosty przykład:
outlaw- zielony
Pisałeś o tym do Terrora lub Simona, żeby móc w pełni stwierdzić, że administracja ma to w dupie? Sorry, ale ja nie będę czyhał na gg na to, aż się pojawi terror. Bo w między czasie mam milion innych spraw i jak już się pojawia to zazwyczaj o tym nie pamiętam. Banowaliśmy kolesia wielokrotnie i co w związku z tym? Pojawia się na nowo i tyle. A zbanowanie nic nie da bo zrestartuje neostradę i robi to od nowa.
Marcin to co niby napisałeś to wg. mnie nie świadczy o tym, że olałeś outlawa tylko przyznałeś mu racje.
Przykład:
Melvin - Jaki kolor motocykla wybrać?
Outlaw - Zielony
Mar111cin - Według mnie czerwony powinien być okej bo coś tam
Outlaw - k**** czerwony jest słaby a ty jesteś do d***
[za to dostanie ostrzeżenie]
Melvin - tak myślę, że czerwony byłby okej, z tym, że kombi mam różowe to raczej nie będzie pasowało pod kolor moto
Outlaw - no przecież mówie, że lepiej zielone
Marcin - Melvin wg. mnie to powinieneś coś tam
to se wymyśliłem, ale tak wygląda ignorancja, a nie że przyznajesz mu racje pisząc, że uważasz że zielony
-
gelo007 - Administrator
jestem ciekaw kto pierwszy peknie i jednak wda sie z nim w pyskowke...obstawiamy? 

SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Ścigacz.pl
-
Piankowy Marynarzyk - VIP Ścigacz.pl
Gelo, bez urazy ale jeżeli admini nie zaglądają na forum, to mają to w dalekim poważaniu.
Jakby to odemnie zależało, to przy jakimkolwiek wejściu na forum i zobaczeniu nicka outlawa od razu dawałbym bana i to bez żadnej dyskusji za co i dlaczego. Poprostu on na tym forum już jest spalony.
Ile razy wcześniej było pisane do administracji i co z tego wychodziło? pogawędki z outlawem i wciąganie się w jego dyskusje.
Jakby to odemnie zależało, to przy jakimkolwiek wejściu na forum i zobaczeniu nicka outlawa od razu dawałbym bana i to bez żadnej dyskusji za co i dlaczego. Poprostu on na tym forum już jest spalony.
Ile razy wcześniej było pisane do administracji i co z tego wychodziło? pogawędki z outlawem i wciąganie się w jego dyskusje.
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Ścigacz.pl
najlepiej to dac admina komus kto czesciej pojawia sie na forum...
-
gumis - VIP Ścigacz.pl
Szczerze to admini potrafia dawac warny stalym userom forum ,a nie potrafia sobie dac rady z jakims outlawem ,wiec dla mnie to jest smiech na sali wrecz. W ogole to dla mnie najlepszym moderatorem jest MOVI ,bo dziala od razu ,a o innych sie nie wyraze ,no moze jeszcze Icid jest skuteczny ,ale tak to jak Marcin napisal ,admini maja to daleko ;p
-
Piankowy Marynarzyk - VIP Ścigacz.pl
A może w jego stylu; zarzucimy mu PW mięsem - nie da rady chyba odpowiadać na raz 100 osobom? Nawet można przygotować szablon na każdy dzień tygodnia.... od biedy można się by wymieniać bluzgami coby nie być monotonnym - każdy przygotuje jeden plik co przy 100 osobach daje 100 dni z nowym zestawem na każdy dzień dla keżdego... nie ważne że to rotacja będzie i w sumie będzie sie powtarzać - ważne żebyśmy my się nie zanudzili... Można by też rozegrać konkurs na najbardziej zakręcone inwektywy... 

Take this life I'm right here, stay a while and breath me in....... ZRXs
-
Wombat - VIP Ścigacz.pl
mysle ze z niego za twarda bestia i by to ominał spokojnie, ja nie zostalem uprzedzony ze tak sie koncza jakiekolwiek konwersacje z nimWombat napisał(a):A może w jego stylu; zarzucimy mu PW mięsem - nie da rady chyba odpowiadać na raz 100 osobom? Nawet można przygotować szablon na każdy dzień tygodnia.... od biedy można się by wymieniać bluzgami coby nie być monotonnym - każdy przygotuje jeden plik co przy 100 osobach daje 100 dni z nowym zestawem na każdy dzień dla keżdego... nie ważne że to rotacja będzie i w sumie będzie sie powtarzać - ważne żebyśmy my się nie zanudzili... Można by też rozegrać konkurs na najbardziej zakręcone inwektywy...

trzeba go ignorowac do skutku, a jesli i to nie pomoze to banowac za kazdym razem, kiedys musi sie zniechecic

swoja droga z ciekawosci chcialbym go zobaczyc , pogadac z nim w realu, zobaczyc czy jest tak samo irytujacy itd jakos nie moge go sobie wyobrazic...
ścigacz to portal dla gimnazjalistów chcących R1 na pierwszy motocykl oraz dla pseudo speców którzy mogą im w tym wyborze pomóc.
- Flow
- Stały bywalec
Dobra, kilka słów wyjaśnienia. Administracja nie ma wyje**** tylko gość ma dynamiczne ip. włącza i wyłącza modem i może założyć następne konto, można go banować ale tych kont jest kilkanaście i nie tylko pod nickiem Outlaw ale np MICH4Ł itp. Banowanie nic nie daje on i tak po 100 razy wraca i robi swoje.
-
icid - VIP Ścigacz.pl
Dla mnie sprawę się rozwiązuje krótko, trzeba tylko chcieć. Zgodnie z regulaminem, można mieć tylko jedno konto. Więc banować mu każde kolejne. Będzie tworzył nowe miesiąc, później mu się znudzi i tyle. A jak będzie chciał w ogóle przetrwać na forum to będzie musiał zrobić kolejne konto i zmienić swoje zachowanie, a że jest imbecylem to go nie zmieni.
-
Movi - Moderator
Mylisz się, konta są banowane a on i tak wraca w nieskończoność, i tak jest prawie od początku forum, pamiętaj że outlaw to bardzo stary user.
-
icid - VIP Ścigacz.pl
Miałem u siebie na forum trzech dzieci NEO, banowałem z milion razy każdego, aż im się znudziło, teraz pewnie nadal są na forum ale zmienili swoje zachowanie bo nikt nic głupiego nie pisze. Wkońcu mu się znudzi i tak jak Movi napisał albo zmieni zachowanie albo sobie pójdzie i choooy.
Śmierć, kutazzz i zniszczenie. Jakie życie taki rap.
- Szafa
- VIP Ścigacz.pl
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3