Offtop dla Vip'ów
Nie do końca wiem Senek do kogo pijesz teraz, ale jak już to mów personalnie. Co do fragmentu regulaminu, który przytoczyłeś to już nie powiem kto i co może sobie z nim zrobić. To nie dyktatura tylko forum, już kilka razy ten temat był poruszany, pewnie z raz z Twoim udziałem.
Co do Eneasza to raz, że chodzi mi o wspomnianą wyżej "jawność" a dwa o to, że z Jego posranym podejściem do wszystkiego co nas otacza zaraz z Jego moderowania będzie więcej złego niż dobrego.
Dopóki jest użytkownikiem to ok, każdy ma prawo do swojego zdania, jak komuś nie pasuje to to skomentuje, albo i nie ale jak się weźmie zbyt "ambitnie" za moderację to wróżę same problemy.
Obym się mylił.
Co do Eneasza to raz, że chodzi mi o wspomnianą wyżej "jawność" a dwa o to, że z Jego posranym podejściem do wszystkiego co nas otacza zaraz z Jego moderowania będzie więcej złego niż dobrego.
Dopóki jest użytkownikiem to ok, każdy ma prawo do swojego zdania, jak komuś nie pasuje to to skomentuje, albo i nie ale jak się weźmie zbyt "ambitnie" za moderację to wróżę same problemy.
Obym się mylił.
-
Vergon - VIP Åšcigacz.pl
Przedstawilismy konkretne argumenty. Wasza odpowiedź jest wciąż na poziomie "bo tak". Na forum jest od 2007 roku kiedy jeszcze praktycznie żaden z was nie był jego użytkownikiem. Nie przypominam sobie by moderatorzy wdawali się w polemikę z użytkownikami i ich obrażali. Szły poprostu ostrzeżenia z podpisem moderatora na czerwono w poście. Nie przypominam sobie także by moderator administrator nie miał podpisem. Kazdy wiedzial za co dostal zjebke i bylo to widoczne.
Zamkneliscie chlopakowi temat w chwile moment a miesiacami stykaliscie pisiorkami z chlopaczkiem na jego wimaginowanej ZZR1400. Teraz inwigilujecie wiek i pomimo ze temat byl sensowny i dotyczyl trwalosci silnika po zdlawieniu temat zostal zamkniety, a wczesniej zespamowany przez moderatorów. A wystrczyła konkretna odpowiedź, która mogłaby się przydać innym.
Boshi, pytanie nie bylo glupie bylo konkretne. Na podstawie wieku chlopaka wywnioskowaliscie ze pytanei jest glupie. Chcialem zabrac glos w tym temacie ale zostal zamkniety. Odpowiedzial bymm konkretnie na przykladach. Zakonczylbym tylko kwestia ze i tak na taki motocykl trzeba miec kategorie A. Temat by sie wyczerpal.
I powiem tak jedynym normalnym gosciem w tej zarządzającej paczce to jest Krzychu. Przynajmniej wyslucha i porozmawia normalnie. Powiedzcie mi ile jest wysilku w tym by podpisac mu pod Avatarem adniminstor/moderator. Obrażać użytkoników i zamykać tematy jest czas. Myśle ze to nie zajmuje o wiele wiecej.
O ile pamiętam w Vipowni możemy mówić o wszystkim i przynajmniej już nie wywalami te sprawy na forum publicznym. Czyli tym samym autorytet panów moderatorów nie jest podwarzana bo "gawiedź" nie widzi.
Zamkneliscie chlopakowi temat w chwile moment a miesiacami stykaliscie pisiorkami z chlopaczkiem na jego wimaginowanej ZZR1400. Teraz inwigilujecie wiek i pomimo ze temat byl sensowny i dotyczyl trwalosci silnika po zdlawieniu temat zostal zamkniety, a wczesniej zespamowany przez moderatorów. A wystrczyła konkretna odpowiedź, która mogłaby się przydać innym.
Boshi, pytanie nie bylo glupie bylo konkretne. Na podstawie wieku chlopaka wywnioskowaliscie ze pytanei jest glupie. Chcialem zabrac glos w tym temacie ale zostal zamkniety. Odpowiedzial bymm konkretnie na przykladach. Zakonczylbym tylko kwestia ze i tak na taki motocykl trzeba miec kategorie A. Temat by sie wyczerpal.
I powiem tak jedynym normalnym gosciem w tej zarządzającej paczce to jest Krzychu. Przynajmniej wyslucha i porozmawia normalnie. Powiedzcie mi ile jest wysilku w tym by podpisac mu pod Avatarem adniminstor/moderator. Obrażać użytkoników i zamykać tematy jest czas. Myśle ze to nie zajmuje o wiele wiecej.
O ile pamiętam w Vipowni możemy mówić o wszystkim i przynajmniej już nie wywalami te sprawy na forum publicznym. Czyli tym samym autorytet panów moderatorów nie jest podwarzana bo "gawiedź" nie widzi.
-
Seba_ER5 - VIP Åšcigacz.pl
Seba_ER5 jesli jeszcze tego nie zuwazyles, to nie mam zamiaru klucic sie z toba. Jesli moge ci cos zasugerowac przeczytaj swoje wlasne wypowiedzi na tej i poprzedniej stronie i dokonaj pewnej analizy zanim zaczniesz cos dalej pisac. Niby jestes dorosly a zachowujesz sie jak dziecko w piaskownicy lamentujace bo cos sie dzieje nie tak jak by chcialo. Nie bede sie z toba licytowal kto ile jest na tym forum, ani wyliczal kto co zrobil. Chcesz zmienic cos na lepsze to proponuje zaczac do siebie zanim zaczniesz wymagac od innych. To ty stwarzasz klutnie, dotykasz sie pisiorkami z pozostalymi i jesli ktos tu kogos obraza to ty moderatorow i administratorow nie oni ciebie. A teraz masz wybor, albo przemyslisz co napisalem, albo kontynuujesz to co teraz robisz. Twoj wybor
Zycze milego weekendu
Zycze milego weekendu
Tysiąc serc jedno bicie one direction ponad życie
-
rosiboj - Moderator
Seba_ER5 napisał(a):Na forum jest od 2007 roku kiedy jeszcze praktycznie żaden z was nie był jego użytkownikiem. Nie przypominam sobie by moderatorzy wdawali się w polemikę z użytkownikami i ich obrażali. Szły poprostu ostrzeżenia z podpisem moderatora na czerwono w poście. Nie przypominam sobie także by moderator administrator nie miał podpisem. Kazdy wiedzial za co dostal zjebke i bylo to widoczne.
Wcale nie bo kiedyś podpisów w ogóle nie było. Może nie od 2007 ale wielu jest całkiem sporo czasu. Ci którzy byli kiedyś moderatorami już dawno tu nie zaglądają. Czasami mam z nimi kontakt poza forum, ale każdy coś tam w życiu robi i nie zawsze ma czas żeby tu zaglądać.
Nie wiem dlaczego wrzucasz do jednego wora, to że się nie zgadzasz z jedną czy dwoma osobami nie znaczy że trzeba wszystkich zaszufladkować. Nie przypominam sobie żebyś miał, czy ktokolwiek inny potyczki z Miczabem dla przykładu, tak samo jak nie przypominam sobie jakiś wielkich kłótni moich z użytkownikami (2 czy 3 razy się zdarzyło i było to raczej na priv).
Jeszcze co do podpisów pod postami- akurat pisanie o co chodzi zaczął chyba Wiewiór (nie ten sprzed 2 lat tylko ten prawdziwy jak dla mnie Wiewiór- nie pamiętam jak miał na imię), tak samo zacząłem robić ja od razu kiedy zostałem modem. Wtedy jeszcze nie było ostrzeżeń zliczanych tak jak teraz, w momencie ich wprowadzenia większość przestała pisać w postach.
-
kravec - Administrator
Seba odnoś się konkretnie a nie "wy". Przy takich typu pytaniach przeważnie sprawdzam kilka postów autora by miec pewność czy warto konkretnie odpowiadać... Tak samo sprawdzam IP. Inną sprawą jest to, że kiedy ma się 17 lat nie ma się ani A2 ani A zatem porady pomagające obejsć prawo ( a takie pytanie padło) nie powinny być udzielane.
I co dziwne odkąd mam statut moderatora ( wcześniej też ) nie miałem poważniejszej potyczki słownej z userami, a przynajmniej nikt się nie skarżył.
Nic do ciebie nie mam, ale zaczynasz konkretnie po każdym moderatorze jechać.
p.s Ja zawsze podpisuje jeżeli coś edytuję posta userowi.
p.s 2 jeżeli komuś podobał się sposób i to co wyprawiali starzy moderatorzy i administratorzy to współczuję, bo z nudów kiedys przeczycztałem kilka tematów z tamtych lat i 3 słowami , syf, kiła i mogiła...
I co dziwne odkąd mam statut moderatora ( wcześniej też ) nie miałem poważniejszej potyczki słownej z userami, a przynajmniej nikt się nie skarżył.
Nic do ciebie nie mam, ale zaczynasz konkretnie po każdym moderatorze jechać.
p.s Ja zawsze podpisuje jeżeli coś edytuję posta userowi.
p.s 2 jeżeli komuś podobał się sposób i to co wyprawiali starzy moderatorzy i administratorzy to współczuję, bo z nudów kiedys przeczycztałem kilka tematów z tamtych lat i 3 słowami , syf, kiła i mogiła...
Zastrzeżenia na PW.
-
Boshi - VIP Åšcigacz.pl
z Wiewiórem lub jak kto woli Piotrem to dawne i różne dzieje forum.
Seba przypomnij sobie Landryssa i Icida...
to że jest dział i status vip to też nie są aż takie dawne dzieje, choć co dla poniektórych pewnie tak.
poza tym forum ma raptem 8 lat, przynajmniej w tej formie.
xD
ogólnie rzecz biorąc weźcie przykład z Ponczusia
Seba przypomnij sobie Landryssa i Icida...
to że jest dział i status vip to też nie są aż takie dawne dzieje, choć co dla poniektórych pewnie tak.
poza tym forum ma raptem 8 lat, przynajmniej w tej formie.
xD
ogólnie rzecz biorąc weźcie przykład z Ponczusia

(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
Landrysa chyba z rok, albo i dwa temu ostatnio widziałem jak jakimś supermoto czy czymś po Liwie popylał
Żyje on jeszcze?
Ale Seba przecież nie czepiał się do całej braci moderatorowej
Tylko do dwóch... Ja tam też do całej reszty nic nie mam. Do Eneasza miałem zawsze, BG dawno dostał by bana, a nie został modem gdybyś nie znał kilku osób, bądźmy szczerzy.
Używanie uprawnień do "modyfikowania" tematów w których wyszło się na idiotę pod to nie podpada?

Ale Seba przecież nie czepiał się do całej braci moderatorowej

senekkorzenna napisał(a):Vergon jeżeli którykolwiek z moderatorów zachowa się niezgodnie z regulaminem i przekroczy swoje uprawnienia to na pewno poniesie tego konsekwencje.
Używanie uprawnień do "modyfikowania" tematów w których wyszło się na idiotę pod to nie podpada?
Ostatnio edytowano 16/8/2013, 21:31 przez Invi, łącznie edytowano 1 raz
-
Invi - VIP Åšcigacz.pl
-
Black-Ghost - VIP Åšcigacz.pl
A po co skoro to offtop? Od treściwych wypowiedzi są działy tematyczne 

"ZX-10R" Ninja 2008 | http://bikepics.com/members/blackzx10r/
-
Black-Ghost - VIP Åšcigacz.pl
Boshi do Ciebie akurat nic nie mam. Senek pobłażasz zachowania niektórych moderatów bo masz mało chętnych na to stanowisko.
Rosji proponuje również przeczytać swoje wypowiedzi, bo twoje stwierdzenie działa w obie strony i może być zastosowane do każdego na tym forum. Od jakiegoś czasu rzadko zaglądam na forum. Dawno również przeszło mi wypowiadanie się w każdym wątku i rozwijanie oftopów. Ostatni temat w którym się wypowiedziałem dotyczył motocykla, a raczej modelu, którego użytkowałem.
Na pytanie "gdzie założyć" nie odpowiadam " ty stary nie rób tego". To nic nie wnosi. Wiem gdzie to się wypowiem ewentualnie mogę podać koszta w innych zakładzie za dany zestaw. Jest to wtedy pkt. odniesienia.
Kończę temat bo prowadzi do nikąd. Od czasu do czasu zajrzę sobie i może akurat będzie sens się wypowiedzieć.
Rosji proponuje również przeczytać swoje wypowiedzi, bo twoje stwierdzenie działa w obie strony i może być zastosowane do każdego na tym forum. Od jakiegoś czasu rzadko zaglądam na forum. Dawno również przeszło mi wypowiadanie się w każdym wątku i rozwijanie oftopów. Ostatni temat w którym się wypowiedziałem dotyczył motocykla, a raczej modelu, którego użytkowałem.
Na pytanie "gdzie założyć" nie odpowiadam " ty stary nie rób tego". To nic nie wnosi. Wiem gdzie to się wypowiem ewentualnie mogę podać koszta w innych zakładzie za dany zestaw. Jest to wtedy pkt. odniesienia.
Kończę temat bo prowadzi do nikąd. Od czasu do czasu zajrzę sobie i może akurat będzie sens się wypowiedzieć.
-
Widze ze Rosji juz ma plakietke moderatora i ladnie wyedytowano temat z zx6r tak wiec juz sie nie czepiam i milej pracy.
Spytam tylko czy tak duzo czasu bylo potrzeba na ta operacje?
Spytam tylko czy tak duzo czasu bylo potrzeba na ta operacje?
-
-
Piankowy Marynarzyk - VIP Åšcigacz.pl
oż kurwa...
Piankowy na wolności.....
ma siÄ™ stary uju
Piankowy na wolności.....

ma siÄ™ stary uju

(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
Ostatnio sprawdzilem starych wyjadaczy i ich ostatnie aktywnosci
to chyba trzeba zrobic nowy temat
kto kiedy sie ostatni raz zameldowal 

-
Piankowy Marynarzyk - VIP Åšcigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości