blokada na tarcze z alarmem
• Strona 1 z 1
blokada na tarcze z alarmem
Witam,
Przyznam, nie wiem gdzie szukać a do tego chętnie poznam opinie Waszą.
Chciałbym kupić blokadę na tarcze z alarmem, najlepiej takim co sam się uzbraja po pewnym czasie. Jest tego dużo, jeden producent prześciga się z drugim w zachwalaniu swoich produktów. Możecie mi coś polecić? Ciekawi mnie też, czy wynaleźli taki system blokady z alarmem który poza tym, że wyje.. pika, dzwoni jak zwał tak zwał np w bryloku?
Pozdrawiam,
Przyznam, nie wiem gdzie szukać a do tego chętnie poznam opinie Waszą.
Chciałbym kupić blokadę na tarcze z alarmem, najlepiej takim co sam się uzbraja po pewnym czasie. Jest tego dużo, jeden producent prześciga się z drugim w zachwalaniu swoich produktów. Możecie mi coś polecić? Ciekawi mnie też, czy wynaleźli taki system blokady z alarmem który poza tym, że wyje.. pika, dzwoni jak zwał tak zwał np w bryloku?
Pozdrawiam,
- Świeżak
Co do blokad to w zasadzie Abusy, ktoś mi tutaj na tym forum opisał, że przykładowo xena xx14 ma w dziwnym miejscu syrenę i można ją przytkać bez problemu ręką. I polecał któregoś Abusa.
Co do alarmu z powiadomieniami są takowe na Alledrogo, ale czy są takie które mają funkcję blokady? Nie wiem.
Co do alarmu z powiadomieniami są takowe na Alledrogo, ale czy są takie które mają funkcję blokady? Nie wiem.
Idiota nie powinien nawet próbować używać sarkazmu bądź ironii gdyż są to cechy ludzi inteligentnych.
Biała Kawa Z¾L
A, B, B+E, C, C+E.
Biała Kawa Z¾L
A, B, B+E, C, C+E.
-
Barmanix - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe