Używane wydechy, gdzie szukać?
• Strona 1 z 1
Używane wydechy, gdzie szukać?
Witam, chciałem zapytać czy są jakieś sklepy, storny internetowe gdzie można znaleźć tłumik do motocykla w nie dużych pieniądzach?
Dokładnie chodzi mi o jakiś wydech do cbr 600rr pc40
I jeszcze jedno pytanie, gdzie mógł bym znaleźć opinie o wydechach z dolnej półki? Np. dominator?
Dokładnie chodzi mi o jakiś wydech do cbr 600rr pc40
I jeszcze jedno pytanie, gdzie mógł bym znaleźć opinie o wydechach z dolnej półki? Np. dominator?
- BycJakRossi1916
- Świeżak
Na forum ;] jeżeli chodzi o dominatora to jednoznacznej opinie nie znajdziesz jedni piszą, że mega a drudzy, że to szrot...
about56451-0.html
about56451-0.html
CBR f4i sport
-
malomi - Bywalec
Ło panie, taki fajny sprzynt, a dominatora chcesz zakładać ?
Wszystko spoko, tylko gdzie sens ? Nowy dominator kosztuje tyle co używka jakiejś dobrej firmy, słyszałem i widziałem kilka dominatorów, dla producenta słowo dedykowany oznacza to samo co Ikea zrób to sam... dolot jest dolotem maksymalnie uniwersalnym i będziesz to rzeźbił sam, albo będzie to robić Twój mechanik. Słyszałem jak to się tłucze, widziałem wykonanie tego, i moja subiektywna opinia o dominatorze jest niepochlebna.

Motocykle sportowe są do jazdy sportowej, a nie do nauki.
-
SkoQ - VIP Ścigacz.pl
Fakt,opinie są mieszane. Ale czy możecie mi powiedzieć gdzie szukać używanego wydechu? Na allegro do mojej cebry nic nie mogę znaleźć. A co do dominatora, chciałem założyć go na ten sezon a prez zimę odłożyć na coś z górnej półki. Mój budżet to +/- 600zł gdyby ktoś znalazł coś fajnego był bym bardzo wdzięczny.
- BycJakRossi1916
- Świeżak
Ja kupiłem arrowa, dedykowany ale używany, jak jesteś maniak i wchodzisz kilka razy dziennie w poszukiwaniu to znajdziesz coś fajnego za fajną kasę
byłem 2 osobą która otwarła link i kupiłem od strzała
było warto, brzmi pięknie 

Motocykle sportowe są do jazdy sportowej, a nie do nauki.
-
SkoQ - VIP Ścigacz.pl
Ewentualnie możesz zapytać w zakładzie pokroju edhaust czy by Ci serii nie przerobili na przelot
A tak to jak piszą inni, wchodzić codziennie na tablice, allegra, czy jakieś forum CBR600rr jesli takie istnieje i przeglądać, w końcu trafisz jakąś perełkę pewnie.

A tak to jak piszą inni, wchodzić codziennie na tablice, allegra, czy jakieś forum CBR600rr jesli takie istnieje i przeglądać, w końcu trafisz jakąś perełkę pewnie.
Suzuki Bandit 400 był
Suzuki SV650 S jest
Suzuki SV650 S jest
-
Sykopson - Stały bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe