Opony do ER5
• Strona 1 z 1
Opony do ER5
Witam
W mojej ER5tce oponki są juz kompletnie łyse i pasowałoby zakupić jakiś komplecik. Tyle, że nie mam pojęcia jakie kupić.
Cena tak max 600 zł za komplet (Wiem, że to nie dużo), nie jeżdzę z dużymi prędkościami więc nie muszą być jakieś sportowe... Prosiłbym o pomoc, najlepiej jakieś linki do kompletów. Tył 130/70-17 Przód 110/70-17

W mojej ER5tce oponki są juz kompletnie łyse i pasowałoby zakupić jakiś komplecik. Tyle, że nie mam pojęcia jakie kupić.
Cena tak max 600 zł za komplet (Wiem, że to nie dużo), nie jeżdzę z dużymi prędkościami więc nie muszą być jakieś sportowe... Prosiłbym o pomoc, najlepiej jakieś linki do kompletów. Tył 130/70-17 Przód 110/70-17

- NexeR
- Świeżak
Polecam opony Maxxis Promaxx. Jest to mało znana firma w branży motocyklowej, są za to bogami jeśli chodzi o opony do quadów. Oponki motocyklowe są w rozsądnej cenie i jakościowo bezkonkurencyjne ( przynajmniej porównując je do tych na których jeździłem ). Polecam.
- aprilia86
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości