Plastiki na kierunkowskazy
• Strona 1 z 1
Plastiki na kierunkowskazy
Czołem,
Moja Suzi ma obecnie kierunki tego typu:
Niestety słabo widać jak migają w dzień (2 nieprzyjemne sytuacje już miałem - m.in. własna ciotka by mnie potrąciła, nie wiedząc, że to ja oczywiście, bo nie widziała kierunku), dlatego chciałbym coś pokombinować, zanim będę zmuszony kupić nowy komplet.
Nie wiem za bardzo pod jakim hasłem szukać tych plastików, które osłaniają żaróweczkę. Chciałbym pomarańczowe, żeby lepiej było widać. A może inną żarówkę kupić?
Czekam na opinie.
Pozdrawiam.
Moja Suzi ma obecnie kierunki tego typu:

Niestety słabo widać jak migają w dzień (2 nieprzyjemne sytuacje już miałem - m.in. własna ciotka by mnie potrąciła, nie wiedząc, że to ja oczywiście, bo nie widziała kierunku), dlatego chciałbym coś pokombinować, zanim będę zmuszony kupić nowy komplet.
Nie wiem za bardzo pod jakim hasłem szukać tych plastików, które osłaniają żaróweczkę. Chciałbym pomarańczowe, żeby lepiej było widać. A może inną żarówkę kupić?
Czekam na opinie.
Pozdrawiam.
MT-07
-
Marsjanin - Bywalec
Na oko to najtańsze chińskie, konkretnie chyba taiwańskie (lub tajlandzkie?), stąd homo e11 czyli na WB jeśli się nie mylę.
Świeci z dupy i w ogóle, jeśli chcesz mieć coś dobrego to albo drogie ledy albo powrót do zwykłych żarówkowych.
Świeci z dupy i w ogóle, jeśli chcesz mieć coś dobrego to albo drogie ledy albo powrót do zwykłych żarówkowych.
- zirytowany
- Świeżak
samych kloszy nie dokupisz bo podejrzewam, że przerosły by cenę kierunku. Idź do jakiegoś sklepu z częściami do moto tam masz miliony kierunków po 20 zł we wszystkich rozmiarach kształtach i kolorach.
Motocykle sportowe sÄ… do jazdy sportowej, a nie do nauki.
-
SkoQ - VIP Åšcigacz.pl
SkoQ napisał(a):samych kloszy nie dokupisz bo podejrzewam, że przerosły by cenę kierunku. Idź do jakiegoś sklepu z częściami do moto tam masz miliony kierunków po 20 zł we wszystkich rozmiarach kształtach i kolorach.
Po prostu w tych tanich nie można ich wymienić, po prostu nie można.
A co do kierunków to tylko na żarówkę, ledy albo drogie albo żadne.
- zirytowany
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 17 gości