Arlen Ness 9685
• Strona 1 z 1
Arlen Ness 9685
Witam!
Właśnie zakupiłem ten kombinezon. Przymierzyłem, leżał na mnie ok (ciasny, ale wiem że się dopasuje). Kombinezon kosztuje 2500 zł z przeceny z 3200 zł.
Chciałbym usłyszeć jakieś opinie o tym modelu. Albo przynajmniej opinie o kombinezonach tej firmy. W internecie bardzo mało informacji jest na jego temat. Jednak z tymi co się spotkałem to firma Arlen Ness to najwyższa półka razem z Alpinestars oraz Dainese.
Nie, nie pospieszyłem się z kupnem. Przymierzałem inne, ale ten najbardziej mi podpasował. Czekam na Wasze zdanie, pozdrawiam!
Właśnie zakupiłem ten kombinezon. Przymierzyłem, leżał na mnie ok (ciasny, ale wiem że się dopasuje). Kombinezon kosztuje 2500 zł z przeceny z 3200 zł.
Chciałbym usłyszeć jakieś opinie o tym modelu. Albo przynajmniej opinie o kombinezonach tej firmy. W internecie bardzo mało informacji jest na jego temat. Jednak z tymi co się spotkałem to firma Arlen Ness to najwyższa półka razem z Alpinestars oraz Dainese.
Nie, nie pospieszyłem się z kupnem. Przymierzałem inne, ale ten najbardziej mi podpasował. Czekam na Wasze zdanie, pozdrawiam!
-
KovvaL - Świeżak
Szlif (w sumie nie szlif tylko turlanie sie) jakies 100m - bylo mokro, najpierw pod motocyklem potem kawalek po poboczu i finish w rowie.
Straty w kombi - 0%
Starty w "ciele" - to co mial kombinezon ochronic to ochronil - 0%
(otwórz link)
(otwórz link)
Straty w kombi - 0%
Starty w "ciele" - to co mial kombinezon ochronic to ochronil - 0%

Suzuki SV650s k7
- Karol20
- Bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 20 gości