Jaki ochraniacz pleców do BERIKA
• Strona 1 z 1
Jaki ochraniacz pleców do BERIKA
Hejka!
Jeżdżę w kombinezonie Berika, dobre wykonanie, slajdery itd w przystępnej cenie - ogólnie polecam! Martwi mnie jedynie ochraniacz pleców, przecież to jakaś syfiata pianka, która nie zapewnia żadnej sensownej ochrony, równie dobrze mogłoby jej nie być! Nie mogę na necie znaleźć zamienników dla tej pianki na coś solidniejszego (alpinestars na przykład ma). Czy ktoś z was wymieniał tą wkładkę ? Co polecacie?
Jeżdżę w kombinezonie Berika, dobre wykonanie, slajdery itd w przystępnej cenie - ogólnie polecam! Martwi mnie jedynie ochraniacz pleców, przecież to jakaś syfiata pianka, która nie zapewnia żadnej sensownej ochrony, równie dobrze mogłoby jej nie być! Nie mogę na necie znaleźć zamienników dla tej pianki na coś solidniejszego (alpinestars na przykład ma). Czy ktoś z was wymieniał tą wkładkę ? Co polecacie?
- *IRO*
- Świeżak
Iro ,,ratuje'' Cię tylko zółw ciężko będzie kupić do berika atestowanego ochraniacza który zmieści się do kieszeni,tak jak ma to miejsce w przypadku alpinestars,vanucci(sas-tec),rst(knox) zostaje kupić żółwia albo jeździć z ta pianką na plecach
- komi999
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości