Zobacz wÄ…tek - kask naxa
NAS Analytics TAG

kask naxa

Jakie rękawice, kask, gmole?
_________

kask naxa

Postprzez Masterthc » 19/2/2013, 21:24

witam mam pytanko co myślicie o tym kasku http://moto.allegro.pl/kask-naxa-fo1-sz ... 50933.html do tej pory miałem kask otwarty i jedno co mnie w nim denerwowało to bardzo mocno wiało w "oczy" z nad szybki (dodam ze był to kask tani i pewnie kiepskiej jakości) czy w kaskach lepszych też to wystepuje? głupie pytanie ale nie wiem nigdy nie jeździłem w lepszym sprzecie.
Masterthc
Świeżak

Postprzez jaroaro » 20/2/2013, 00:26

Czy pytając o lepszy kask masz na myśli kask firmy naxa? Tego modelu nie miałem w łapie, ale kiedyś z ciekawości na jakimiś motobazarku pokusiłem się i założylem jakiś model o rozmiarze L(noszę M) i nie będę pisał tu o tym jak ten kask leżał bo w ogóle nie leżał. Miałem problem żeby zdjąć go z głowy. Wszędzie uciskało, a kask troszeczkę trzeszczał. Może zamiast szczękowca w blendą kup jakiegoś integrala lepszej, ale sprawdzonej firmy ;) Co do wiatru to w kaskach zamkniętych wiatr nie hula w środku ;) Najlepiej jak jest jeszcze podbródek który dodatkowo chroni przed wiatrem
Triumph Street Triple
jaroaro
Bywalec

Powrót do Akcesoria motocyklowe

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 19 gości

na górê