Kask integralny do 5tys.
• Strona 1 z 1
Kask integralny do 5tys.
Poradzcie mi jakis dobry kask integralny (czarny, nie chce zadnych grafik). Moge wydac max jakies 5000 zl. Zalezy mi zeby byl lekki, bo uzywany bedzie do dluzszych podrozy.
- Rafcioso
- Świeżak
5 koła na kask to za dużo.. Kup shoeia xr1100 i będziesz miał hełm z najwyższej półki za niższą kwotę
Mam do sprzedania shoei-a kupionego w tym roku w bardzo dobrym stanie, rozmiar S. Jeżeli będziesz zainteresowany daj znać na priv. 4 koła zostaną w kieszeni 

-
r_shop_d - Świeżak
Jak do dłuższych podróży, to pewnie chcesz coś cichego, uderzaj w Schubertha. Może coś Cię zainteresuje:
J1 biały blyszczący L,
C3 czarny mat M, XXL
C3 biały błysk XS, S, XXL
C3 czarny błysk S, M
pzdr
J1 biały blyszczący L,
C3 czarny mat M, XXL
C3 biały błysk XS, S, XXL
C3 czarny błysk S, M
pzdr
Miczab - Twój partner w motozakupach 

-
Miczab - Administrator
r_shop_d napisał(a):5 koła na kask to za dużo.. Kup shoeia xr1100 i będziesz miał hełm z najwyższej półki za niższą kwotęMam do sprzedania shoei-a kupionego w tym roku w bardzo dobrym stanie, rozmiar S. Jeżeli będziesz zainteresowany daj znać na priv. 4 koła zostaną w kieszeni
nie ma czegos takiego jak "za duzo" za cokolwiek. Zwlaszcza za cos co moze ci leb uratowac.
- ZooL
- Świeżak
dla mnie kask za 3 kola nigdy nie bedzie tego wart bo kasa życia nie uratuje ale jesli juz mial bym tyle to w schuberta bym celowal.
a jaki masz motocykl ?
a jaki masz motocykl ?

TL1000R- Odszedł została Hayabusa i
Nowy nabytek KTM RC8
Nowy nabytek KTM RC8
-
RUTRA.RD - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości