Kask do 400 zl ?
• Strona 1 z 1
Kask do 400 zl ?
Witam, potrzebuje kupic kask do okolo 400zl
Jezeli jest cos pare zl drozsze a warte, tez obejrze.
Ogolnie to w tej cenie K3 Basic ewentualnie cos z KBC, tak sie dowiedzialem. A moze inne propozycje macie?
Potrzebuje porad:)
motorek to yamaha r6 oryginalne niebieskie malowanie, mysle ze to tez wazne by kask pasowal do motocykla

Ogolnie to w tej cenie K3 Basic ewentualnie cos z KBC, tak sie dowiedzialem. A moze inne propozycje macie?
Potrzebuje porad:)
motorek to yamaha r6 oryginalne niebieskie malowanie, mysle ze to tez wazne by kask pasowal do motocykla
- spik3r
- Świeżak
Ja mam Airoh Sped fire.
Ogólnie polecam tylko na początku urywa uszy przy zakładaniu i zdejmowaniu z głowy ale z czasem ładnie się układa.
PS: przygotuj się na wypowiedzi znawców, którzy zjadą Cię jak psa żę na R6 chcesz jeździć w kasku za 400zł
Ogólnie polecam tylko na początku urywa uszy przy zakładaniu i zdejmowaniu z głowy ale z czasem ładnie się układa.
PS: przygotuj się na wypowiedzi znawców, którzy zjadą Cię jak psa żę na R6 chcesz jeździć w kasku za 400zł

DragStar125>CBR125>FZS600>FZ6n
-
fincher - Bywalec
Ja za coś koło 400 zł kupiłem HJC CS-14 kilka malowań jest tam do wyboru, fajna wentylacja i fajne tłumienie
jak bym miał jeszcze raz wydać te 4 stówy to kupił bym to samo 

Motocykle sportowe sÄ… do jazdy sportowej, a nie do nauki.
-
SkoQ - VIP Åšcigacz.pl
Daruj sobi e ztych Airoha. Miałem do czynienia ze sprzedażą ich przez jakieś 2 lata. Zawsze jak ktoś prosi mnie o kask to jakoś Airoha omijam. HJC, KBC, NOLAN chyba najbardziej bym polecił. Z tego KBC i NOLAN mają skorupę z czegoś innego niż plastik.
- lucyfer78
- Świeżak
Ja mam AGV K3 Gothic czyli chyba ta sama skorupa tylko inne malowanie. Zrobiłem w nim ok. 1000km i na razie wszystko jest ok i w sumie moge go polecić. Nie wiem jak z głośnością bo mam porównanie tylko do kasku na quada. A i u mnie szybka z antifogiem paruje, ale jak otworze dolny wlot powietrza to już jest ok nie wiem czy tak jest w każdym 

- kawul1996
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 5 gości